Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy już było zgłaszane i czy to w ogóle powróci bo kiedyś można było zaznaczyć napisy które chce się pobrać i pobrać zaznaczone w jednej paczce. To było bardzo wygodne jak ktoś ściąga całą serie napisów do już ściągnietego anime pełnego - tak jak ja :p
taki mały OT
oDZ Czy Ty masz coś wspólnego z itq5 ;>?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Kiedy i czy wogóle wróci lista/spis z dołu strony z aktualnie aktywnymi użytkowników na forum?
Nie wiem czy było pisane ale wstawianie odnośników nie działa.
Jak sie edytuje to odsyła do początku wątku a nie na zedytowany post
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-08-22 19:30:22)
Jak sie edytuje to odsyła do początku wątku a nie na zedytowany post
potwierdzam
Nie przeglądałem całego tematu więc nie bić/pluć
gdy edytuję ostatni post [swój - bo na przykład zapomniałem coś dopisać] w jakimś temacie i go zatwierdzam to po tym przenosi mnie na pierwszą stronę topicu do pierwszego postu a nie jak kiedyś na swój wstawiony
Nie przeglądałem całego tematu więc nie bić/pluć
gdy edytuję ostatni post [swój - bo na przykład zapomniałem coś dopisać] w jakimś temacie i go zatwierdzam to po tym przenosi mnie na pierwszą stronę topicu do pierwszego postu a nie jak kiedyś na swój wstawiony
Lol, to samo jest dwa posty wyżej, Kisiel
"Skazany na zajebistość"
Nie wiem, czy to blad czy nie - oraz tego czy tylko ja mam tak.
A mianowicie, jak jestem zalogowany na ansi to mam biale tlo
A gdy sie loguje, mam czarne (a czasem biale - jak po zalogowaniu).
Sprawdzalem to na innym kompie, tak samo (tzn po zalogowaniu na ansi zawsze bylo biale tlo).
Czy to jakis kiks u mnie, czy ansi zmienilo wizerunek (wolalbym mowiac szczerze czarne tlo - przywyklem do niego:D)
Ostatnio edytowany przez doman (2007-08-23 18:58:21)
Bo mas wybrany ten styl strony w profilu.
Mój profil > Ustawienia profilu > Wygląd strony: Nowoczesny
A ty masz wybrany "Zielony".
Dzieki, pomoglo
Kurcze, zawsze mialem czarno, tam nic nie zmienialem...
A zawsze mialem czarny...
Lol, to samo jest dwa posty wyżej, Kisiel
WA! rzeczywiście, czytałem go ale kurde jakoś nie skojarzyłem z tym co chciałem XD
A ja mam coś nieprzyjemnego i również prosiłbym o powstrzymanie się od bluzg, jeśli było to już zgłaszane. Otóż gdy np. wyszukuję jakąś frazę w "Szukaj na forum", a wyników jest na kilka stron, to gdy daję którąś stronę z kolei, wraca mnie wciąż do pierwszej.
"Skazany na zajebistość"
Problem pojawił się u mnie dzisiaj. Nie wiem, czy ktoś to już zgłaszał. Ilekroć klikam na jakiekolwiek forum, lub cokolwiek innego, automatycznie załącza się szara stronka z następującym komunikatem:
[cytuj]Serwis chwilowo niedostępny.
Nie można połączyć się z serwerem bazy danych. Spróbuj odświeżyć stronę. Jeżeli błąd się powtórzy - odwiedź nas poźniej. Przepraszamy.[/quote]
Za każdym razem muszę odświeżać, a i tak czasami załapuje za drugim lub trzecim razem. To trochę irytujące, gdyż odświeżanie zajmuje sporo czasu.
Po drugie, gdy próbuję edytować posta, automatycznie wyrzuca mnie na pierwszą stronę topicu.
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Ten zonk z edycją i powrotem na pierwszą stronę to jest ze trzy razy na każdej stronie tego wątku
@Zjadacz - wpadłem dziś na to samo, napisałem nawet do Kane'a też.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-08-23 21:04:17)
taki mały OT
oDZ Czy Ty masz coś wspólnego z itq5 ;>?
Chyba nie bo nie mam pojęcia o co chodzi
Coś dziwnego - wstawiam napisy do Naruto, klikam "dodaj" i... nic, pasek ładowania w przeglądarce cały czas pusty i tak przez jakiś czas. Wyłączyłem, wszedłem przez Operę, patrzę, a napisy są na stronie, ściągnąłem je, powodowany dziwnym przeczuciem, a tam... napisy do Kaze no Stigma. Uaktualniłem i wszystko w porządku, ale dziwna sprawa.
A ja dorzucę taką małą, kosmetyczną uwagę - przy dodawaniu tematów są dwie opcje "bez ikonki".
Tak przy okazji, spis użytkowników pokazuje tylko pierwszą stronę i nie chce przenosić na pozostałe.
a ja bym dorzucil programik co by sam usuwał tematy typu "Mam Prośbę" i tym podobne no i szukaj nie działa jak należy znaczy sie działa ale jak chce sie przejść na następną stronę to wraca na pierwsza w szukaj
Ja tak na wszelki wypadek napisze(bo nie wiem czy ktoś już pisał) ALE CHOLERNE WARNY TRZYMAJĄ ZA DŁUGO XDDD
aha...i po edycji wraca na pierwsza strone tematu!!
nie zawsze wraca na pierwsza stronę mi raz wraca a raz nie