Nie jesteś zalogowany.
dawać napisy do devil may cry odcinek 9
dawać napisy do devil may cry odcinek 9
co to jakiś rozkaz[beznadzieja] a co zrobisz jeśli nikt nie zarzuci napisów?? jak będą zrobione to na pewno ktoś zarzuci, a nie wtedy kiedy ty chcesz to mają być. Puknij się chłopie w czoło[ostrzezenie]
Ostatnio edytowany przez kazik1990 (2007-08-14 16:46:18)
Odcinek 9 mi się spodobał, nawet bardzo, wprawdzie nie są to klimaty gry, ale ogląda się fajnie, a z zapowiedzi 10 epka można stwierdzić że dopiero teraz zrobi się konkretnie .
no a teraz czekamy na napisy do epka 10
EDIT: ja nie prosze tylko czekam na nie
Ostatnio edytowany przez ziom6270 (2007-08-26 21:52:00)
no a teraz czekamy na napisy do epka 10
[spam]
I co z tego? Kurczę, już się chyba fani Naruto nauczyli, że napisy ktoś zrobi, bo dotąd były robione, a do DMC, ilekroć nowy odcinek wyjdzie, ktoś prosi o napisy do niego... Opanujcie się, ludzie!
A co do samego anime, to chyba już pora obejrzeć, bo odkładałem sobie odcinki do czasu aż mi trochę odskoczą. Mam nadzieję, że to będzie coś.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-08-26 21:29:50)
ja tak samo jeszcze nie widziałem ani jednego odcinka, nawet openingu nie widziałem bo czekam aż wyjdzie cała seria.
Zresztą z naruto i bleach też tak robię, naruto oglądam po 50 odcinków a potem czekam rok na następne 50.
[b]Eternit [b] i ty dajesz rade
ciekawość cie nie zżera
jakoś radę daję ale trudne to jest, bardzo trudne, co dzień myślę aby w końcu oglądnąć ale jednak udaje mi się powstrzymać dzięki myśli ze jak poczekam jeszcze te kilka miesięcy to urządzę sobie niezły maraton z danym anime, a w międzyczasie próbuję oglądać co się da aby wytrzymać.
Ale po co czekac do ostatniego odcinka, skoro to anime (przynajmniej na razie) nie ma fabuly?
Kazdy epek jest o czyms innym, a lacza je jedynie glowne postacie.
Ostatnio edytowany przez songoku (2007-08-26 22:17:36)
Ale po co czekac do ostatniego odcinka, skoro to anime (przynajmniej na razie) nie ma fabuly?
Może tak, ale ja się dowiedziałem o tym dopiero od Ciebie. Nic praktycznie o tym anime nie wiem, oprócz tego, że jest na podstawie gry. Tak czy inaczej wolę obejrzeć "jednym tchem" niż czekać po tydzień na następny ep. U mnie czekanie kończy się zwykle zaprzestaniem oglądania serii (tak już mam z jakichś dziwnych powodów).
wow nie ma to jak spoiler xD , ale anime jest spoks . Tylko teraz 10ep ( napiski ) .
~lb333 z gra to chyba to wiele wspolnego nie ma, przynajmniej z DMC 03, bo tylko w te czesc gralem.
~Killua, a co to za spoiler, dowiedziales sie czegos, co np. bedzie w nast. epku, albo co zrobi Dante, czy ktos umrze, czy bedzie zyl, jak sie to wszystko skonczy?
SPOILER
Kilka odcinków temu pojawił się szczerbaty irytujący facet więc fabuła może później jego dotyczyć, choć nie wiele zostało już do końca.
Dlatego wyzej napisalem, ze na razie ;]
Jesli nawet od ep. 10 jakas sie pojawi, to bedzie ona trwala zaledwie przez 3 odcinki.
No ~songoku ale jedynym łączący wątkiem fabułę jest to ze wszystkie demony chcą zabić Dantego żeby zdobyć moc podobna do Spardy ;> ....
[SPOJLER]
.... co ponoć jest plotką ;> w ogóle to epek numer 10 zapowiadał sie nieźle a jak sie skończył to wszyscy wiedza, no prawie wszyscy
[/spojler]
Ostatnio edytowany przez Devil Raito (2007-08-29 00:32:44)
Hmm, ja jakos tego nie zauwazylem no moze oprocz 9 epka, poza tym to Dante raczej sciga demony, a nie one jego.
anime fajne.napewno wiekszosci ludzi bedzie sie nie podobalo ze nie ma glownego watku ale mi to nei zawadza.teraz obekrzalem SPOILER 10 epek i bylem zdziwiony jak latwo ten demon umarl,jak zwykle dante z malym zadrasnieciem rozwalil kolesia ktory 2000 lat sie przygotowywal zeby go tak jakby zabic.mial 2 miecze a dante ten swoj i nawet ta walka nie trwala 30 sekund.dante wziol 2* walnal i znowu rozwalil jakiegos super silnego kolesia.za to te anime lubie,bo dawno nie widzialem anime w ktorym glowna role odgrywa praktycznie bog(buk) KONIEC SPOILERA .polecam kazdemu
aha i jeszcze:mam wrazenie ze w eding daje nam do zrozumienia ze dante umrze,bo on tam siedzi pije piwo a pote znika jak duch.czy wy tez tak mylicie?
Ostatnio edytowany przez vpirate2 (2007-08-29 01:27:33)
Zastanów się. Czy Capcom pozwoliłby na zabicie jednej z bardziej dochodowych postaci? Nie sądzę. Prędzej Dante zginie w którejś z kolejnych części gry, niż w serialu, który jest tylko dodatkiem.
anime fajne.napewno wiekszosci ludzi bedzie sie nie podobalo ze nie ma glownego watku ale mi to nei zawadza.teraz obekrzalem SPOILER 10 epek i bylem zdziwiony jak latwo ten demon umarl,jak zwykle dante z malym zadrasnieciem rozwalil kolesia ktory 2000 lat sie przygotowywal zeby go tak jakby zabic.mial 2 miecze a dante ten swoj i nawet ta walka nie trwala 30 sekund.dante wziol 2* walnal i znowu rozwalil jakiegos super silnego kolesia.za to te anime lubie,bo dawno nie widzialem anime w ktorym glowna role odgrywa praktycznie bog(buk) KONIEC SPOILERA .polecam kazdemu
ja skonczylem na 8 epie i jakos niemoge przybrac sie do dalszego ogladania, ale widze ze nic sie nie zmienilo w tym anime Dante dalej dwoma nabojami i jednym ciachnięciem zalatwia wszysto i wszystkich komu to moze sie podobac ??
Animiec ma powiązanie z 1st i 3rd częścią gierki <chyba> najwięcej, biorąc wasze spekulacje odnośnie uśmiercenia trzeba je natychmiast odrzucić, widział ktoś trailer dmc4?....
Szkoda tylko, że seria się szybko skończy, ale jakoś mnie dziwi sposób przedstawienia Dantego w animcu, jest praktycznie całkowicie inny niż w grze....