Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ej związku z tym że WF nie będzie już subować dalszych odcinków tej seri czy będzie ktoś tłumaczył resztę od grupy Your-Mom?!
EJ ZADAĹEM PYTANIE!!!!
lol, RTFM! (w tym przypadku FAQ) - z takim pytaniem najlepiej do ludzi obecnie tłumaczących serię...[cholera]
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-08-14 20:53:21)
ja mówię do ludu a nie tłumaczących serie
prawie skończyłem tłumaczyć 13 ep school rumble, tylko jakoś tak nie za bardzo mi to wyszło: jutro wrzuce a animesub i sami ocenicie
Ma ktos moze linki do school rumble RAW. Staram sie sciagac z emule ale mam po 4,5 zrodel na plik. Torrenta nie znalazlem, a przupuszczam ze moze byc jeszcze gorzej niz na emulu. Ma ktos moze linki http?? Z gory dzieki za odp.
Torrenty brałem bezpośrednio ze strony l33t Raws
"Skazany na zajebistość"
Bylem na str. Sa tylko 3 peery. Wlacze i zobacze ale watpie zeby sie sciagalo jakos sensownie. Mimo wszystko dzieki.
Mam prosbe czy posiada ktos napisy do School Rumble 2nd term od 12 odcinka wzwyz (wlacznie z 12ep)?
Jesli tak to bylybym wdzieczny jesli by mi ta mila duszyczka przesłała owe suby. Napisalem maila do tlumacza ale nie dostalem odp,wiec licze na Was. Z gory ogromne dzieki. donpedro2h@interia.pl
12ep jet z WF ,a pozostale od Your MOm
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-05-21 10:17:54)
Ludzie wie ktoś może jak się zwie ta piosenka z odcinka 19 gdy lecą gwiazdy czy coś w sezonie 1 jak tak to powiedzcie bo znaleźć tego nie mogę :/
W jednym z tych folderów powinien być ten utworek . Tytułu Ci nie powiem ... musiałbyś ściągnąc całego soudtracka
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-08-29 11:11:40)
Pobrałem właśnie całego soundtracka i tam nie było tego utworu dlatego się pytałem ;p oby w tym folderze był xD
O kurna:/ Trochę sporo tam tej muzy a nie mam zamiaru pobierać każdej z nich xD może zna ktoś ten utwór (jaki jest pytanie u gry xD)
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl (2007-08-29 11:13:18)
Pobrałem właśnie całego soundtracka i tam nie było tego utworu dlatego się pytałem ;p oby w tym folderze był xD
O kurna:/ Trochę sporo tam tej muzy a nie mam zamiaru pobierać każdej z nich xD może zna ktoś ten utwór (jaki jest pytanie u gry xD)
Nie wiem, czy to o ten utwór chodzi, bo już dawno SR oglądałem. Sprawdź Unicorn Table - Amai Yume.
chodzi ci chyba o "ginga esen"
To nie to a szkoda:/ MI chodzi o kawałek z tego urywka
http://www.sendspace.com/file/kwgu86
EDIT:
malkor to nie to;p
JAK KTOŚ BĘDZIE PEWNY CO TO ZA UTWÓR TO NIECH MÓWI XD
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl (2007-08-29 12:43:46)
heh nie mam tego
A mnie to zastanawia czemu nie ma licencji na mangę skoro anime takie fajne i popularne nawet :/ A z chęcią bym kupił jakby było;]
Eeee tam ja już meczę wanenko o Suzuke i Ichigo 100% i napisali bym podał autorów i wydawnictwo to zorientują się jak stoi z tymi mangami czy coś ;]
Strony Poprzednia 1 2