Nie jesteś zalogowany.
Od 12 września na kanale Hyper będzie emitowany Bleach! Miejmy nadzieję, że puszczą serię do 63 epka, a fillery sobie darują.
oby tylko puścili japońską wersję bez cenzury, bo inaczej kiepsko to będzie. A z resztą i tak nie mam tego kanału[placze]
yy... to będzie po jednym odcinku co środe o.0 137 tygodni... i ma być z lektorem (podobno)... Hyper to nie jetix ;]
Hyper nie cenzuruje anime i często emituje anime z napisami.
mam hyper ale nie bede ogladac bleacha,bo za duzo odcinkow i tylko jeden nadzien
a ja bede ripowal na kompa oby tylko byl lektor a nie napisy
no spoko moze moi "koledzy" zrozumieja w koncu ze sawiat anime nie konczy sie na Dragon Ballu i Pokemonach
ja bym w życiu z lektorem nie oglądał[blee]
to rzecz gustu dobry lektor ( dobrze dobrany ) no i orginalne glosy w tle rowniez moze robic dobre wrazenie oczywiscie nie mylic lektora z dub jak to bylo w naruto
yy... to będzie po jednym odcinku co środe o.0 137 tygodni...
Jak po jednym odcinku tygodniowo? Przecież codziennie ma być.
BLEACH na cyfraplus.pl
Jak zripujesz to wrzuć gdzieś na torrenta:P
Ja niestety Hypera nie mam i mieć raczej nie będę[placze]
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
aaa to w takim razie zwracam honor ;] posiadam przestarzałe informacje. Początkowym planem były odcinki co tydzień, właśnie ze względu na ilość. Można to wyczytać na ich forum (ale raczej nie będę go tutaj broń boże reklamować ;p). Sam admin tak napisał.
Ale przecież podobno bleach nie puszcza tasiemców tym bardziej że ta seria tak szybko się nie skończy i co ważniejsze jak już puszczą to z napisami a nie z lektorem bo mniej kasy wyniesie i będzie się lepiej oglądać
bo brakuje nam w polsce narutardów... co to będzie z bleachem
jak dla mnie to Hyper by lepiej zrobił puszczając Higurashi czy choćby Elfen Lied,Shakugan no Shana i wiele innych ;p
Elfen lied by nie puścili, bo sami powiedzieli, że puszczają anime wyłącznie dla młodzieży... a EL jest dla dorosłych.
o boże no ale nie wiem po co bleacha puszczają jak by mogli dać 100 lepszych anime ;p i krótszych co ważniejszych xD mogliby choć dać Kekkaishi bo do tego napisów nie ma więc z chęcią bym obejrzał(a nie mogę bo mam rawy xD) a tak to stale puszczają anime które już oglądałem ;p
mogliby mogli, ale dostali bardzo dużo emaili z prośbami właśnie o Bleacha. W dodatku planują poszerzyć program na Hyper24 (całodobowy), a bleach być może jest tego zapowiedzią... Przede wszystkim ma pomóc w rozreklamowaniu sie stacji, a jest bardzo popularnym anime, więc być może jest to właśnie strzał w dzisiątkę.
Huraaaa!!! Ja mam Hypera od 4 dni XD.
Jak ktoś bedzie ripowal, to rozumiem ze podzieli sie ripem ;]