Nie jesteś zalogowany.
Dziś o 20.00 podliczam głosy. Kto jeszcze nie zagłosował, a chce to zrobić, ma szansę
Czekamy na wyniki
Olaboga, nareszcie koniec podliczania (po ponad godzinie...). Przyznaję, daliście mi popalić. Po pierwsze, niektórzy powypisywali nawet do pięciu osób w jednej kategorii (dwie na pierwszym, dwie na drugim i jedna na trzecim). Takie głosy ciąłem bez litości według FAQ tematu (jak dajesz dwie osoby na pierwszym, to nie masz już drugiego miejsca do obsadzenia). Druga sprawa: wiele osób wypisywało ludzi z własnej grupy. Jak napisał Axel, jest to strasznie nieobiektywne i prosiłem, żeby tego nie robić. Jako że ponad 30% głosów byłaby błędnych, postanowiłem to zaliczyć (dobrze, Suchy, że powypisywałeś w nawiasach). Niektórzy zrozumieli FAQ, inni nie. No cóż, uznajmy, że obie te sytuacje to moja wina, przy kolejnym plebiscycie (mam nadzieję, że będzie) opiszę wszystko dokładniej. Nie truję już więcej, oto wyniki:
Tłumaczenie
1. Freeman - 28 pkt.
2. Phenix - 17 pkt.
3. Piotroz - 13 pkt.
Korekta
1. MareImbri - 21 pkt.
2. Phenix 19 pkt.
3. Krusty - 13 pkt.
Timing
1. Jednogłośnie Gracol - 21 pkt.
2. Phenix - 2
Kodowanie
1. Suchy - 23 pkt.
2. Wajcha - 18 pkt.
3. Pomyk - 12 pkt.
Karaoke
1. Ard - 25 pkt.
2. Natoe - 22 pkt.
3. Zatoichi - 12 pkt.
Grupa softsuberska
1. Anime Garden - 55 pkt.
2. Kuruoshii Anime - 35 pkt.
3. Asoko Fansubs - 6 pkt.
Grupa hardsuberska
1. Anime People - 40 pkt.
2. Goblin's Light & Sound - 14
3. Akuma - 12 pkt.
Człowiek, który miał największy wkład w rozwój polskiego fansubingu
1. Taipan - 34 pkt.
2. BTM - 21
3. Freeman - 12
Przyznaję, że wybory były fajne (mimo strasznej frekwencji ) i za rok chętnie poprowadzę następne. Zasady okazały się trochę niejasne i pewnie wiele osób ma pytania "Dlaczego tyle?" itp., które prosiłbym kierować do mnie przez PW Poza tym podliczanie było naprawdę ciężkie i jestem niemal pewien, że wiele punktów gdzieś mi umknęło, więc gdyby ktoś coś znalazł, dajcie znać. Moderatora z kolei proszę o zamknięcie tego tematu pojutrze, do tego czasu każdy, kto chce skomentować plebiscyt, zdąży to zrobić.
"Skazany na zajebistość"
Przyznaję, że wybory były fajne (mimo strasznej frekwencji ) i za rok chętnie poprowadzę następne.
Miejmy nadzieję, że za rok więcej ludzi zagłosuje bo frekwencja była faktycznie słaba
A co do wyników to bez rewelacji
Bez rewelacji? Stary, dostałem osiem punktów XD W ogóle się tego nie spodziewałem, ale przyznaję, że zrobiło mi się bardzo miło i mój zapał do pracy wzrósł
EDIT: O ja pie***, korekta Magical Pokaan dla Bodzia !!!
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-08-29 21:16:15)
"Skazany na zajebistość"
Szkoda, że nie podałeś tez dalszych miejsc
A tak na poważnie to bardziej traktuję to w kategorii zabawy niż jakiegoś powaznego konkursu
Pozdrawiam, dziękuję i gratuluję.
EDIT: O ja pie***, korekta Magical Pokaan dla Bodzia !!!
Miałem Ci właśnie za korektę, a raczej jej brak, skórę wygarbować Ale wiem, że byłeś zajęty... Tylko żeby mi to było ostatni raz, bo :-D
Co do samego plebiscytu. Ot taka zabawa. Wiadomo, że niczego nie odzwierciedla w pełnym świetle, chociaż wyniki mnie wcale nie zdziwiły.
Yeah, zgnietlismy konkurencje, haha ;P Pozdro
Yeah, zgnietlismy konkurencje, haha ;P Pozdro
Gdybyśmy obiecali ludziom oglądającym Kenichiego, że dostaną subki, jak tu na nas zagłosują, to KA byłoby nad AG. Ale to nie ma znaczenie, i wiem, że traktujecie to jak zabawę. Zresztą, nie powiem, słusznie się wam i tak pierwsze miejsce należy za prace. Gdybyście tylko jeszcze suby w ass wydawali
Widze, ze i na mnie pare osob glosowalo, wiec dzieki, ze wzieliscie mnie w ogole pod uwage, szczerze mowiac nie spodziewalem sie tego, gdyz nie moge pochwalic sie zbyt wieloma tytulami ;]
Osobiscie w zabawie nie bralem udzialu, poniewaz ostatnio (z rok czasu), wiecej wydaje anime niz ogladam, a juz w ogole polskich hardsubow. Ostatnio ogladalem jedynie DN od 3xA i SDK od Akumy, wiec nie moge sie zbytnio wypowiadac.
Ostatnio edytowany przez songoku (2007-08-29 22:01:14)
Hmm, tylko 3 miejsce :/
~pomyk trzeba bylo z innego konta na siebie dawac glosy
Karaoke
1. Ard - 25 pkt.
Prosiłbym o uzasadnienie. Możecie podać tytuł anime, w którym wam się tak moje kara spodobało?
Ostatnio edytowany przez ard (2007-08-29 22:43:43)
W nagrodę dostaniesz moje przepocone skarpetki (tak, to jest ten moment gdzie powinieneś szaleć z radości ).
Oczywiście że tego typu konkurs to tylko zabawa, ale wiadomo przynajmniej kto jest najlepszy wg użytkowników ansi
Pomyk, właśnie, zawiodłem się:/ Wyprzedził Cię Wajcha:/ Ale dla mnie zawsze będziesz najlepszy :* Przynajmniej lepszy od niego ;D
Gratulacje dla wszystkich;) Szczególnie dla MareImbri i Feniksa;) Osób ze swojej grupy nie chwalę, bo oni wiedzą, że są najlepsi;)
Starfox zraniles moje uczucia oglaszam ze juz nigdy wiecej nic nie skoduje zeby ludzie nie narzekali ze znowu cos zje.....:>
Nie moja wina, że prawda potrafi być okrutna:/ Ale nie martw się:D Dobry jesteś, tylko nieuczciwie zdobyłeś drugie miejsce, nic poza tym:) Pomyk nie rzuca się tak w oczy, jak Ty, więc pewnie dlatego dostał mniej głosów od Ciebie:) Może dzięki temu, że właśnie zrezygnowałeś z kodowania, ludzie zacznąć oglądać anime kodowane przez Pomyka:] Ty po prostu kodowałeś anime 'dla mas', a Pomyk ambitne dzieła, dlatego ludzie o nim nie pamiętali. Ale po śmierci docenią jego dzieła^^
Starfox dzieki za wyjasnienie a juz myslalem ze mnie jednak troszke lubisz. Mama mi mowila ze ja od dziecinstwa oszukuje i manipuluje ludzmi, widac nawet tymi ktorych nie znam:> THE END spamowania.
Ostatnio edytowany przez Wajcha (2007-08-29 23:09:40)
W końcu rodzice najlepiej znają swoje dzieci:)
~Ard teraz wlasnie widzisz jak ludzie odebrali plebiscyt, nie ze wzgledu na to co widzieli, tylko dlatego, ze ty np. udzielasz rad odnosnie tworzenia kara
~Starfox co ty dzis brales? Jakie ambitne anime? Jakby zrobil DB albo Naruciaka, to by byloby ambitne anime
Nie zniechecaj ~Wajchy bo sie calkowice na slimaki przeniesie
A tak btw to ma nadzieje, ze tutaj jakas chora konkurencja i wymiana niepotrzebnych zdan nie wyniknie ;>
Songoku juz nie ma slimakow bo je nowy nabytek zjadl czyli jeze:)