Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Ard, dostałeś 1 miejsce za dzieła niepublikowane
Pomyk, Wajcha i tak jesteście w ścisłej czołówce, a czy ja jestem od was lepszy czy nie to już nie istotne i nie do zdecydowania.
Grunt, że robimy swoje i robimy to na tyle dobrze, że ludzie są z tego zadowoleni.
P.S.
Wajcha: No nie wierzę, teraz jeże?
Ostatnio edytowany przez Suchy (2007-08-29 23:18:29)
Ano jeze, mam 4 w ogrodku:)
Ostatnio edytowany przez Wajcha (2007-08-29 23:20:11)
Songo: ja go nie zniechęcałem;/ Tylko zachęcałem do wydajniejszej pracy w wysublimowany sposób. Przecież sam na niego w końcu głosowałem;) Żadna dziewczyna nie koduje, więc trzeba była dać Wajchę;] Mówi się trudno, żyje się dalej:]
~Wajcha wiem, wszedzie na necie o tym pisza, ale myslaelm, ze nowe sobie poszukasz
~Starfox, to ~Wajcha nie jest kobieta? No ladnie, to kogo ja mam zdjecia u siebie na dysku, a juz chcialem sie umawiac, shit!
Songo: a czy Miriam była kobietą...? Więc to tylko złudzenie;)
Ale Miriam ma "to", a ja dostalem fotki "tej"
Widocznie masz zdjęcia lepszego profilu, tego bardziej kobiecego:] Dlatego masz rację, Wajcha wygląda wtedy na niezłe ciacho:]
A ja jestem ciekaw jak obiektywnie można było zagłosować na korektora, skoro nie widzi się stanu subów przed przed przepuszczeniem przez tą część roboty właśnie Tu głosowanie na osoby z własnej grupy ma jak najbardziej sens.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
hmm, w sumie fakt, no chyba, ze ktos zaglosowalby na grupe jednoosobowa, czyli np. na mnie
~Starfox, tak naprawde to dzis zdjecia mozna przerobic np. w Photoshopie, wiec... Dalem sie nabrac :/
A ja jestem ciekaw jak obiektywnie można było zagłosować na korektora, skoro nie widzi się stanu subów przed przed przepuszczeniem przez tą część roboty właśnie Tu głosowanie na osoby z własnej grupy ma jak najbardziej sens.
Jak widać jakoś można, skoro głosy się pojawiły
Hej dziękuję bardzo, złoty medal w koronnej kategorii Trzeba będzie teraz walczyć o utrzymanie pozycji Miło mnie zaskoczyło miejsce na podium w kategorii "Rozwój polskiego fansubbingu", choć wydaje mi się, że chyba na nie nie zasługuję. W każdym razie dziękuję bardzo.
Plebiscyt, w którym nie wygrywa lilith_ to zły plebiscyt.
Dziękuję głosującym na mnie i w ogóle wszystkim, którym chciało się wziąć udział w tej dość sympatycznej zabawie.
Ano lilith to też czołówka jesli nie elita. Jest jeszcze pare osób, które powinny tu być, a nie ma.
Daletego dla mnie takie plebiscyty nie mają znaczenia
Plebiscyt, w którym nie wygrywa lilith_ to zły plebiscyt.
~lilith mogło nie być na żadnej liście. ~lilith wygrała jeszcze zanim ten pomysł pojawił się w umyśle ~Zjadacza.
Co jeszcze, by zakrzątnąć myśli czymś poza ~lilith i zasnąć w spokoju?
Wyniki? No cóż, w kategorii tłumacz (to jako tako mogę oceniać), dwa moje typy weszły, trzeci podałem w dodatkowej dwójce. Co tu się rozwodzić - przednia zabawa. Może by tak konkurs na najlepiej przetłumaczoną/tłumaczoną serię ostatniego półrocza za pół roku?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Brak lilith_ to wielka niespodzianka, ale dla mnie ona nie musi być na jakiejś tam liście, bo i tak ją cenię o wiele bardziej i nie potrzebuję do tego żadnego plebiscytu, by trwać w tym przekonaniu. Dla mnie jest i była jedną z lepszych, jak nie najlepszą korektorką;)
Dzięki wielkie za wszystkie głosy i miłe słowa
Tak naprawdę to dzięki nim czuję się jak zwycięzca
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Tegoroczną edycję uznaję niniejszym (zgodnie z życzeniem organizatora) za zakończoną.
Timing
1. Jednogłośnie Gracol - 21 pkt.
2. Phenix - 2
I tak to jest najlepsze ;]
odezwał się ten co nie fansubuje dla ocen
następny plebiscyt proponuję na najdłużej noszone pończochy
będzie miał takie samo znaczenie (choć wyniki zapewnie inne)
odezwał się ten co nie fansubuje dla ocen
następny plebiscyt proponuję na najdłużej noszone pończochy
będzie miał takie samo znaczenie (choć wyniki zapewnie inne)
Pończochy... Fajnie:D Suchy, Ty to wiesz, jak dobry plebiscyt zrobić:> Jeszcze tylko odpowiednio zmienić zasady i będzie git:>
Strony Poprzednia 1 2 3 4