Nie jesteś zalogowany.
Kalamir, to już koniec Street Fightera, czy wyszły jeszcze jakieś zeszyty? Komiks mnie wciągnął, przyznaję.
"Skazany na zajebistość"
~Dinveth jeżeli mozesz podaj mi wiecej info o tym i powiedzczy moge wrzucic pliki na moje konto
ale info o czym? jak chcesz to wrzucaj na swoje konto, sam ściągnąłem z internetu....
aaomm no dobra w takim razie niedługo zamienie linki i dodam do mojego konta iron mana pl
Dodałem fantastyczną czwórkę - CI KTÓRZY NIE LUBIĄ FANTASTYCZNEJ CZWÓRKI POWINNI PRZECZYTAĆ PIERWSZE 4 ZESZYTY
UWAGA WAŻNE
zeszyty x-men ultimate 21-27 do tej pory znajdowały się w formacie .pdf teraz wrzuciłem dodatkowo w .rar
Uważam, że za pomocą CDISPLAY dużo przyjemniej czyta się komiksy w formacie .rar oraz .cbr a już na pewno wygodniej niż w .pdf dlatego pytam was.. CZY MOGĘ SKASOWAĆ te w formacie PDF i zamieniać całą resztę na .rar bo jest taka możliwość
Ostatnio edytowany przez kalamir (2007-08-31 12:14:49)
Dzieki za Iron Mana szukalem po sieci gdzie mozna to sciagnac, a tu prosze taka mila niespodzianka
hehe dzięki za Spider-man fajnie sie czyta :d i za Iron Mena ;P tez fajny ^^ a poza tym niema więcej X-men po polsku ?:P
nie ma... niedługo wrzuce kolejne zeszyty powyżej 50...ale też po angielsku
co do pdf to nie mam nic przeciwko jeśli skasujesz wrzucając jednocześnie wersje jpg. Rzeczywiście lepiej się czyta jpg niż pdf
z x-men zostały wyrzucone wszystkie .pdf które zastąpiliśmy .rarem
podziękowania dla seikaden
ale czy fantastyczna czworka jest poplsku zy po angielsku i czy chcesz lobo udostepniac??Moge ci dac mam wszytko
fantastyczna czwórka jest po angielsku, ale ja mam kilka numerów w polskiej wersji językowej, wrzucę je na diino to zeedytuję posta i dam link
FF tez mam po polsku 12 numerow dokladnie. Poza tym cale odgalezienie Ultimate do tego co sie aktualnie ukazuje po ang (jakies 4GB). Jednakze nie mam Elektry i DD po polsku, czy to co wrzuciles jest po naszemu, czy in inglisz?
BTW Warto dodac, ze Komiksy z serii ultimate mozemy poczytac dzieki grupie skalnacyjnej CFC ;>
nie wrzucam nic po polsku... a jak przypadkiem wrzuce to wale wielkie PL
// nie będę wrzucał lobo wrzucam tylko ULTIMATE
Ostatnio edytowany przez kalamir (2007-09-01 16:09:39)
ok
mam pytanko, czy sekcja z downloadem tych komiksów wysiadła czy tylko u mnie jakiś problem?
witam ma ktoś może jakieś komiksy x-men po polsku ?? i mógłby udostępnić