Nie jesteś zalogowany.
to co w mandze było, w anime będzie, więc tylko tak wspomniałem i chyba skutecznie oznakowałem ;p
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-08-26 11:59:00)
Skutecznie oznakowane to może i jest, ale jeśli ktoś (czyli np. ja) przypadkiem obróci stronę i zobaczy kilka słów, które mogą popsuć oglądanie, to może się nieźle wpienić. W końcu na coś takiego można założyć inny temat.
Tutaj gadajmy na temat Naruto S-H-I-P-P-U-D-E-N-A. Może się i czepiam, ale stanowczo wystarczy mi mój brat, który nie umie trzymać języka za zębami.
Po pierwsze, o czym ja mówiłem o Johnym Bravo -_-? gadałem o Naruto S-H-I-P-P-U-U-D-E-N-I-E. Wszystko to o czym mówiłem będzie zawarte w Naruto S-H-I-P-P-U-U-D-E-N-I-E. A po drugie nie będę zakładał nowego tematu żeby napisać swoją opinię tylko dlatego, że zawarty w niej jest spoiler. Także szanuj się. Jeśli chodzi o oznakowanie to 4 linjki słowa SPOILER z capslockiem i do tego jeszcze 3 puste chyba dają do zrozumienia, że to trzeba ominiąć wzrokiem.
No szkoda tej histori Kakashiego, ale to jest wyjątek, że tego nie przedstawili. Ale tak jak mówiłem po tak długim okresie fillerów chyba każdy oczekiwał czegoś więcej od S-H-I-P-P-U-U-D-E-N-A. Ogólnie nie jest zły, ale mógłby być dużo lepszy.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-08-26 14:45:56)
Imo Kakaś Gaiden będzie oavką lub coś w tym rodzaju.
Tutaj gadajmy na temat Naruto S-H-I-P-P-U-D-E-N-A.
Nie wiem o jakim ty Shippudenie mówisz ( w wolnym tłumaczeniu "Naruto: Ship Chronicles" )
Po pierwsze, o czym ja mówiłem o Johnym Bravo -_-? gadałem o Naruto S-H-I-P-P-U-U-D-E-N-I-E. Wszystko to o czym mówiłem będzie zawarte w Naruto S-H-I-P-P-U-U-D-E-N-I-E. A po drugie nie będę zakładał nowego tematu żeby napisać swoją opinię tylko dlatego, że zawarty w niej jest spoiler. Także szanuj się. Jeśli chodzi o oznakowanie to 4 linjki słowa SPOILER z capslockiem i do tego jeszcze 3 puste chyba dają do zrozumienia, że to trzeba ominiąć wzrokiem.
Ale nikt ci nie kaze zakladac nowego tematu. TUTAJ jest temat o mandze :] I tutaj mozna pisac o tym czego nie bylo jeszcze w anime, a co sie dzialo w mandze A zasada jest taka ze tutaj sie nie spoileruje.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-08-26 15:33:35)
BO MAMY POWODY KURWA.
Ja tylko dziwię się ze przy pierwszej serii nikt aż tak nie narzekał skoro jest to ten sam poziom.
Ok, sorry, poniosło mnie z tym spoilerem i przyznaję, że nie wiedziałem, że nie można tu spoilerować. Była to poprostu opinia na powyższe cytaty.
W końcu na coś takiego można założyć inny temat.
no jednak ktoś sugerował żebym założył nowy temat :]
To może dla tych, co nie czytali Mangi, a chcieliby wiedzieć jak Jounin z 7 Teamu zdobył Sharingan, wrzucę link do tych 5 rozdziałów Mangi (Jako ciekawostkę podam, ze wyszło to pomiędzy Part 1 znanym również jako normalne Naruto a Part 2, które tytułuje się Shippuuden).
Kto nie chce niech nie czyta, ale wątpię czy wydadzą Oavkę... Jakby mieli w Planach to zrobiliby to troszkę wcześniej chyba...
Warto przeczytać, bo według mnie jedna z lepszych części Mangi. jedyny problem - Ja czytam Mangę po Angielsku...
Miłej lektury życzę.
Ostatnio edytowany przez Arry (2007-08-26 15:56:37)
Mam małą prośbę. Czy ktoś kto czytał mangę mógłby powiedzieć, czy w najbliższym czasie będzie ten cały egzamin na Chounnin'a? Wiem, że może powinienem zadać to pytanie w temacie o mandze, ale tam nie ma takich ładnych ospoilerowań jak tutaj i jeszcze przez nieuwagę przeczytałbym, że Sasuke jest nieślubnym dzieckiem Orochimaru, a Neji z powodu zbyt częstego używania Byakugan'a dostanie zaćmy. Także wole nie ryzykować. Z góry dziękuje za odpowiedź.
PS
ep 26 ROXXX
Wydaje mi sie, ze moge napisac
==================================================================================================================================================================
SPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREK SPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREK
================================================================================================================================================================== nie
==================================================================================================================================================================
SPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREK SPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREKSPOILEREK
Nowy odcinek ciekawy, akcja nareszcie się rozwiązuje, a teraz czas na powrót pasjonującej walki Gai-senseia!!!!!
z drugiej strony jak Kakashi zdobył kalejdoskop? mam nadzieje ze Gai szybko pokona klona i dadzą coś o Kakashim
Odcinek niezły . Przyjemnie mi się oglądało i ta muzyka w tle wręcz mnie urzekła.
Niee, nie zrobią nam tego i nie będą pokazywać "pasjonującej walki Gai-senseia" przez większą część odcinka xD chyba, że planują teraz zrobić mixa przez 7 odcinków walki Kakashiego z Deidara i "pasjonującej walki Gai-senseia" :<
Odcinek przeciętny , tylko w fotel wbiło mnie to że Kakashi ma MS
I już mi sie nasuwają pytanie : Skąd ??? Jak ???Od kiedy ???.... go ma ???
A może po prostu skopiował go od Itachi'ego go skopiował przy ich ostatnim spotkaniu ???
Nie wie co o tym myśleć ???
No co ty? Tego nie mozna skopiowac. Tak samo jak Kakashi nie mogl kopiowac techinik Haku, to tym bardziej nie moze skopiowac MS Sharingan Itachiego!
Ciezko trenowal to ma tak czy siak efekt dzialania bedzie ciekawy
Widocznie jego Sharingan działa tak samo jak prawowitych członków klanu Uchiha. Musiał zabić kogoś bliskiego, ale kogo to można dumać, a i tak sie nic nie wymyśli jak nie znamy nawet jego twarzy to o czym tu gadać :> wątpię, że zdobył go samym treningiem, choć nigdy nie wiadomo. Rożne cuda się mogą w Naruciaku stać :p Może któregoś chaptera, a potem odcinka dadzą o tym wzmiankę.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-08-31 16:51:30)
Odcinek przeciętny , tylko w fotel wbiło mnie to że Kakashi ma MS
I już mi sie nasuwają pytanie : Skąd ??? Jak ???Od kiedy ???.... go ma ???A może po prostu skopiował go od Itachi'ego go skopiował przy ich ostatnim spotkaniu ???
W mandze o ile dobrze pamiętam ten sharingan to owoc doświadczenia Kakasiego.
Kakashi potrzebuje duzo chakry do odpalenia tego cuda wiec musial stworzyc wlasna technike ktora to odpala.
ziom6270 napisał:Odcinek przeciętny , tylko w fotel wbiło mnie to że Kakashi ma MS
I już mi sie nasuwają pytanie : Skąd ??? Jak ???Od kiedy ???.... go ma ???A może po prostu skopiował go od Itachi'ego go skopiował przy ich ostatnim spotkaniu ???
W mandze o ile dobrze pamiętam ten sharingan to owoc doświadczenia Kakasiego.
W mandze Sharingan w ogóle nie nalerzał do Kakashiego...
Kto wie, co robił Obito....