Nie jesteś zalogowany.
Niestety manga Bleach też schodzi na psy. Dobrze, że manga Naruto jeszcze się trzyma.
He? Powiem że wnerwiony głupimi spoilerami wziołem się za Mangę i uwarzam że jest bardzo dobra a najnowsze odcinki bardzo fajne. I na podstawie Mangi bez głupich fillerów było by super.
Ja uważam że manga jest cały czas tak samo dobra.
Hmmm swoją drogą ciekawe czy to naprawdę takie trudne dobry spoiler zrobić??
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-08-10 22:24:47)
Kurde pomyliłem się jednak następny epizod Bleach wyłazi za 2 tygodnie w 136 odcinku pisało że następny dopiero 22 sierpnia wychodzi
Oczywiście, że tak! i pojedynczy episod jak mniemam :| Biorąc pod uwagę, że minęło (nie wiem ile, ale...)dajmy na to 10 fillerów. To obejrzymy jakieś 10 epów normalnego bleacha po czym znów powrót do fillerów. Nie rozumiem chyba tej polityki
Uh... Koniec fillerów? Na to trzeba czekać
Mam do was prośbę... Tzn. szukam openinga Bleacha tzn. muzyki z niego... ten opening jest np. w Odcinku 99 z góry dziękuję.
To kiedy będzie pierwszy odc po fillerach tj. dotyczący mangi ?
No to mamy tak 2007-08-22 137.The Malicious Battle, Aizen's Trap (filler a może nie), 2007-08-29 138.Hueco Mondo moves again! Hitsugaya vs. Yammy (filler choć nie wiem bo mangi nie czytałem ale skoro to ci sami co ukradli Hougyoku to chyba filler bo z tego co się dowiedziałem tego nie było w mandze), 2007-09-05 139.Ichigo vs. Grimmjow, the 11-second Battle (koniec fillerów)
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-08-19 22:27:32)
Dzięki
Hitsugaya vs Yammy nie jest już fillerem, było o tym w mandze.
aha, czyli 137 ep będzie fillerem albo nie mam nadzieję, że nie będzie fillerem
37 epek nie był taki zły. Tylko ta krew Renji'ego co wyglądała bardziej jak dżem jagodowy spływający z czoła niż krew.... Połączyli te fillery z fabułą wg mangi. Oryginalnie w końcu nie było żadnych zbuntowanych paziów, którzy ukradli fałszywkę, po to aby Uluquiorra mógł przeporwadzić swoje badania w świecie ludzi... następny już w końcu napewno będzie zgodny z mangą .
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-08-23 11:55:04)
Mnie ciekawi 139 ep wnioskując z tytułu Ichigo będzie walczył tylko przez 11 sekund (pewnie tylko tyle może utrzymać postać Vizard'a pokona Grimmjow'a w 11 sekund )
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-08-24 19:11:22)
Mam takie pytanie... Skąd ściągnąć chaptery Bleach?
Znowu muszę się o coś spytać ... Należę do osób niecierpliwych, więc od którego chaptera zaczyna się ostatni odcinek Bleach? Bym zapomniała... dzięki ~mkriso !!!
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2007-08-27 09:46:28)
Ostatni byl chyba filerem A ostatni zgodny z manga to chyba 228 chapter.
Dziękuję
138 -> Miazga. Doczekałem się w końcu epka, który przypomniał mi jak smakuje stary dobry Bleach. Cudo w porównaniu do porywających-inaczej fillerów! Wszyscy, którzy oczekiwali powrotu do mangi mogą spokojnie przysiąść. xD Ciekawe tylko ile pociągną te smakowitości? ^^ Największą udręką jest chyba niewielka przepaść dzieląca wydarzenia z mangi i anime, a na ostatni odcinek przypadły około 2 chapy (część 229,230 i część 231). Póki co nie mamy powodów do narzekań
Ostatnio edytowany przez kingston (2007-08-30 15:10:05)
Ahhhh czyli dobry? To sie ciesze Juz sie sciaga ;]