Nie jesteś zalogowany.
Wolalbym zeby Urahara wkoncu zademonstrowal swoj bankai
A ja bym wolał że tatuś Ichigo sie więcej pokazywał (ale jako Shinigami oczywiście). I w końcu chciałbym zobaczyć tą wojnę do której sie szykują.
No do tego sie zbliza :] Odcinek dosc fajny a nastepne zapowiadaja sie jeszcze lepiej
Nom odcinek dość fajny martwi mnie tylko to, że Ichigo po miesiącu treningu potrafi utrzymać postać Vizard'a (czy jak kto woli Hollow'a) tylko przez 11 sekund :/ myślałem, że będzie potrafił utrzymać postać Vizard'a co najmniej przez 30 min. no, ale cóż zrobić ważne, że wreszcie koniec fillerów... Mam nadzieje, że wkrótce Ichigo będzie wstanie utrzymać Vizard'a przez bardzo długi czas
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-09-01 16:44:38)
zobaczysz potem ...
Nom odcinek dość fajny martwi mnie tylko to, że Ichigo po miesiącu treningu potrafi utrzymać postać Vizard'a (czy jak kto woli Hollow'a) tylko przez 11 sekund :/ myślałem, że będzie potrafił utrzymać postać Vizard'a co najmniej przez 30 min. no, ale cóż zrobić ważne, że wreszcie koniec fillerów... Mam nadzieje, że wkrótce Ichigo będzie wstanie utrzymać Vizard'a przez bardzo długi czas
Nie martw sie oni (ci co robią te anime) te 11sekund rozciągnął na 2 odcinki:) tak jak niedawno w naruto 3 min trwały ponad odcinek:D
No to tez mozliwe ale jakos mi sie nie wydaje zeby tak bylo A co dotej postaci to wlasnie... zobaczysz potem ;]
Witajcie. Nie wiecie skad mozna pobierac bleach od pierwszych odcinków w formacie rnvb?? z góry dzięki.
formacie rnvb
pierwsze słysze, żeby był taki format
chodzi mu o shitowski rmvb xDD(czy jakoś tak xD)
Z tego co wiem to można pobrać stąd lecz ja polecam wersje avi najlepiej RAW xD
http://www.bleachexile.com/multimedia/b … downloads/
138ep to powrót do mangi ?
tak to jest już epek zgodny z mangą
138ep to powrót do mangi ?
Tak
Bleach BANZAI ! Już ciągne
chodzi mu o shitowski rmvb xDD(czy jakoś tak xD)
wiem, wiem ale jak chce coś, to niech przynajmniej poprawnie pisze.
Mam takie pytanko. Co ile dni wychodzi nowy odcinek Belacha?? Jest to jakiś umówiony czas np. co tydzien albo co dwa czy tak po prostu wypuszczają jak zdążą narysować??
Co tydzien...
Mam takie pytanko. Co ile dni wychodzi nowy odcinek Belacha?? Jest to jakiś umówiony czas np. co tydzien albo co dwa czy tak po prostu wypuszczają jak zdążą narysować??
Nie wypuszczają jak zdążą narysować, bo na pewno mają już kilka epków przygotowanych z wyprzedzeniem . Bleach jest emitowany w TV zazwyczaj, co tydzień w środę Dattebayo wydaje wersję z hardsubami w czwartki... żeby nie było masz link do stronki wpisujesz nazwę anime w wyszukiwarce i wchodzisz encyklopedię o tym anime potem klikasz w ilość epizodów zazwyczaj pisze:
[cytuj]Running time: 24 minutes
Episode titles: We have (ilość tytułów i dat emisji ep'ków)
Klikasz na [cytuj]We have (ilość tytułów i dat emisji ep'ków)
i otwiera się lista z datami emisji i tytułami odcinków, które były/nie zostały jeszcze wyemitowane w TV.
Edit: ~Angelo uprzedził mnie z odpowiedzią choć moja jest bardziej szczegółowa
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-09-04 16:51:31)