Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukam człowieka co byłby skłonny pomóc mi w robieniu subów. Chodzi tylko o robienie timingu, tłumaczeniem się zajmę ja. Jak ktoś się czuje dobry w sprawach timingu proszę o kontakt na GG 7938028 lub Elvis1985@poczta.onet.pl
Zdradzę że w tej chwili potrzebuję kogoś kto wykona timing do Green Green Omake. Wiem że jest na to znikome zapotrzebowanie ale dopiero zaczynam bawić się w tłumacza O więcej szczegółów pytajcie na GG lub mejlem.
Myślę, że timing nie jest taki trudny. Jeżeli masz SubEdita, wystarczy, żebyś w odpowiednim momencie wciskal insert
Zawsze jest też AviSubDetector i potem poprawki
ja moge sie zająć czasu mi niebrakuje tylko ze nie mam gren green omake...:/ a chciałbym bo seria jest wypaśna:D
Wiem, że zrobienie timingu nie jest trudne ale chodziło mi o stworzenie takiej mini grupy fansuberskiej Jedna osoba zajęła by się timingiem a druga tłumaczeniem i napisy powstałyby szybciej.
A gdzie korekta i QC !!!?
coz jezeli chodzi o tworzenie grupy, to jakis czas temu probowalem zrobic grupe ktora zajela by sie sub od strony technicznej czyli wlasnie timing i synchronizacje. Ale jakos tak to troche przycichlo. Wiec w sumie moge sie do ciebie podlaczy i robic timing
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Strony 1