Nie jesteś zalogowany.
Wie ktoś może, gdzie naleźć mogę ostatni (26) ep. drugiego sezonu School Rumble?
Najlepszy byłby raw od [l33t] i nie torrent... Z góry (a także z dołu i z boku - jak kto lubi) dzięki.
Mam akurat tego rawa... jak Zjadacz nie upnie to ja mogę Na diino choćby...
Wielkie dzięki wam, dobre dusze
Zna ktoś linki do Death Note RAW najlepiej od APeople (najlepiej jakieś direct download ale torrenty też mogą być ale żeby były jakie takie seddy tzn. min. 6-7 pełnych i kilka częściowych)
poszukuje napisów do 1 sezonu Ghost in the Shell SAC jakby ktoś miał to niech wyśle mi na e-maila (twy@o2.pl) z góry dzięki
p.s. przy okazji jeżeli ktoś ma napisy do 2 sezonu to też by się przydały ;p
pozdro wszytkim
nieaktualnie wielkie dzięki za suby
Ostatnio edytowany przez twy (2007-09-01 14:47:56)
Dzięki za link ale nieważne, o której próbuję ściągnąć to i tak wychodzi, że jest już połączona maksymalna ilość osób i każą spróbować później. Może zna ktoś jakieś inne strony z RAW-ami tego anime niekoniecznie muszą być od APeople.
~berith14
Zainstaluj sobie FlashGet'a!
szukam linkow http do Darker Than Black, w kilku servisach poszukałem torrentow, ale albo wogole sie nie łaczy (wszedzie error na trackerach), albo leci 1kB/s... ogolnie zassac starszy odcinek to tragedia :/
zalezy mi na versji [Shinsen-Subs] a kolejne [Syndicate]
ktos zna moze dobry warez anime ?
Zna ktoś może jakąś stronkę (najlepiej direct download, rapidshare albo megaupload), skąd można by w miarę szybko ściągnąć Armitage III albo City Huntera, jakiejś ładnej jakości? Szukam i szukam i znaleźć nie moge...[deprecha]
Z góry dzieki!
Armitage III
City Hunter
Armitage jakoś 100 żródeł ma więc do jutra powinieneś zassać.
Z City Hunterem może trochę będziesz się męczył. Ogólnie niewiele tego jest.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-09-01 12:33:38)
taa tyle to i ja zrobilem, ale niektorych nie idzie pobrac bo do seedow nie idzie sie podaczyc, dlatego szukam linkow http, obojetnie jaki hosting.
marcin2 napisał:taa tyle to i ja zrobilem, ale niektorych nie idzie pobrac bo do seedow nie idzie sie podaczyc, dlatego szukam linkow http, obojetnie jaki hosting.
U mnie jakoś się podącza i zasysa.
U mnie jakoś się podącza i zasysa.
taki internet, mam problemy z torrentem - znaczy z nawiazaniem polaczen :/ Bo jak jest bardzo duzo seedow to z ktoryms sie polacze i pobiore, a tu lipa :/
~marcin2
Dzięki za pomoc, wiem że z City Hunter jest ciężko. Pogrzebałem na forum, sprawdziłem na googlach. Na anime.thehylia.com jest City Hunter, ale ~~6kbps download to troche mało (do zimy może by się zciągnęło... )
Jeszcze raz dzięki!
~Fjuczers
Nie wiem czy sie tu przydam, ale też miałem problemy z torrentami na uTorrent. Ktoś z forum poradził mi żeby zciągać BitLordem, i pomogło. Wiem już nawet czemu:D Miałem zablokowane porty. (BitLord sam odblokowuje potrzebny port)
Teraz hula aż miło:P
Ostatnio edytowany przez Tulix (2007-09-01 13:31:36)
pawello86 napisał:Dzięki za link ale nieważne, o której próbuję ściągnąć to i tak wychodzi, że jest już połączona maksymalna ilość osób i każą spróbować później. Może zna ktoś jakieś inne strony z RAW-ami tego anime niekoniecznie muszą być od APeople.
Wiem o tym więc używam FlashGet'a, który sam wznawia połączenia i czasem po 5, a czasem po 10 minutach się załączy.
Z tej stronki mam download 60-70kb (łącze mam 512). Myślę, że warto odczekać
Ostatnio edytowany przez pawello86 (2007-09-01 15:11:48)
Wielkie dzięki wam, dobre dusze
Teraz juz możesz dziękować, Zjadacz zapomniał upnąć w nocy, to ja go wyręczyłem w tym, plosę :
School Rumble 2nd Term ep26 [l33t] - kliknij zapisz jako, lub Flash Getem pobierz
~marcin2
Dzięki za pomoc, wiem że z City Hunter jest ciężko. Pogrzebałem na forum, sprawdziłem na googlach. Na anime.thehylia.com jest City Hunter, ale ~~6kbps download to troche mało (do zimy może by się zciągnęło... )
Jeszcze raz dzięki!
A co z tym torrentem? Ostatnio ściągałem op i en do drugiej i trzeciej serii to leciało dobrze.
Poza tym, możesz sprawdzić jeszcze na Tokyo Toshokan
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-09-01 17:53:23)
Sir_Ace napisał:Wielkie dzięki wam, dobre dusze
Teraz juz możesz dziękować, Zjadacz zapomniał upnąć w nocy, to ja go wyręczyłem w tym, plosę :
School Rumble 2nd Term ep26 [l33t] - kliknij zapisz jako, lub Flash Getem pobierz
Domo arigato gozaimas, zasysa aż miło
A co z tym torrentem? Ostatnio ściągałem op i en do drugiej i trzeciej serii to leciało dobrze.
Poza tym, możesz sprawdzić jeszcze na Tokyo Toshokan
Juz go mam, sprawdzałem i pierwsze odc. "ciągnie" nienajgorzej, średnio 40-60 kbp/s.
Na takim bezrybiu to jest naprawdę nieźle:) Dzięki.
hehe ;] ja szukam calej serri Naruto ! ;] oraz 2 polowy bleacha! pozdro dla WLKP ;]