Nie jesteś zalogowany.
wczoraj Vox zakończył 2 powtórke Samurai Champloo a jutro tele 5 nadaje Gundam Winga ( ep od 1 do 4) poza tym tele 5 już nie nadaje 2 epków one piece tylko jeden yyy ale za to po nim leci yu-gi-oh natomiast na Vox będzie leciał Lupin the 3rd ale jeszcze nie wiem kiedy.
~Atem mowisz o polskiej stacji czy jakiejś zagranicznej? bo jak sprawdzałem program tele 5 w gazecie to zadnego gundama nie było, mozesz powiedziec o ktorej godzinie?
Tsubasa Chronicle (seria 1) od dzis na kanale Hyper
Aha , mówiłem że na Tele 5 (niemieckim) codziennie lecą 2 ep One piece ?
I wszystko jasne..
Tsubasa Chronicle swietne anime, w co nie ktorych momętach sie popłakałem (tylko się nie śmiać ) szkoda ze tylko 2 serie zrobili i raczej kolejnej już nie będzie a tak bardzo mi sie podobało to anime, jest ono jednym z moich ulubionych
Sugestia
Podziel listę na kanały np: canal+ i lista anime z linkami
Nie wszyscy mają dostęp do podawanych programów, tak mi się wydaje będzie czytelniej.
OD 12 Września na HYPER zgadnijcie co bedzie ^^ tak tak zgadliscie! BLEACH!
Ja też chce Hypera!!!! Tam nawet sporo anime leci :/. Niestety mam cyfrowy polsat a na nim gówno jest :/. A Bleach będzie z polskim dubbingiem??? Lepipej by było gdyby były polskie napisy i japoński dubbing. Bo jak zoabaczyłem Naruto na Jetixie to się normalnie załamałem :/
Ostatnio edytowany przez songoku_kuba1992 (2007-09-01 20:32:14)
Tsubasa Chronicle swietne anime, w co nie ktorych momętach sie popłakałem (tylko się nie śmiać ) szkoda ze tylko 2 serie zrobili i raczej kolejnej już nie będzie a tak bardzo mi sie podobało to anime, jest ono jednym z moich ulubionych
jak poszukasz to znajdziesz, ze bedzie kontynuacja od listopada. niestety tylko w 3 odcinkach ova co miesiac.
co do bleacha to na 99% bedzie z napisami poniewaz o ile mi wiadomo w Polsce nie tlumaczyli bleacha a hyper w przeciwinstwie do innych kanalow poza c+ i hbo daje anime z napisami
Macie interek i Hypera wam się zachciało? Mono dźwięk i ta telewizyjna rozdzileczość pewnie za tym tęsknicie. No, cóż teraz leci na FILMBOXie (od paru dni w kablówce Multimedia), ten żółty stworek. Nie wiem jak on się zwie, ale ponoć bardzo popularny wśród dorosłej dzieciarni Wydaje się, że to film. Czyli chyba ta stacja nie przewiduje okienka z Anime.
Ostatnio czytałem, że... cytuję: "Amerykański operator telewizyjny Sony Pictures Television International wprowdził na rynek niemiecki kolejny kanał tematyczny o nazwie ANIMAX. Płatna stacja, adresowana do odbiorców w wieku 14-29 lat, jest ofertą dla fanów japońskich seriali animowanych. Przekaz programu jest całodobowy i kodowany w systemie PowerVu. Animax ma pojawić się wkrótce także w innych krajach, w tym w Polsce na początku przyszłego roku." (z "To i owo" nr 35 str. 110)
Znając życie pewnie przez pół roku będą poślizgi
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-09-01 20:46:54)
Ostatnio czytałem, że... cytuję: "Amerykański operator telewizyjny Sony Pictures Television International wprowdził na rynek niemiecki kolejny kanał tematyczny o nazwie ANIMAX. Płatna stacja, adresowana do odbiorców w wieku 14-29 lat, jest ofertą dla fanów japońskich seriali animowanych. Przekaz programu jest całodobowy i kodowany w systemie PowerVu. Animax ma pojawić się wkrótce także w innych krajach, w tym w Polsce na początku przyszłego roku." (z "To i owo" nr 35 str. 110)
Pogłoski o tym kanale były już ponad rok temu (a może i 2...)
Ale widzę, że w końcu jakieś konkretne wieści
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
I jesli dobrze pamiętam Animax będzie na cyfrze w pakiecie HBO i/lub w pakiexie AXN:)
fillip75 napisał:Macie interek i Hypera wam się zachciało? Mono dźwięk i ta telewizyjna rozdzileczość pewnie za tym tęsknicie. No, cóż teraz leci na FILMBOXie (od paru dni w kablówce Multimedia), ten żółty stworek. Nie wiem jak on się zwie, ale ponoć bardzo popularny wśród dorosłej dzieciarni Wydaje się, że to film. Czyli chyba ta stacja nie przewiduje okienka z Anime.
ja slyszalem news z 2006 roku ze animax ma byc w polsce w wakacje 2007 roku,a tak wogole to niechce zeby bylo w polsce tegp kanalu to tylko skupi uwage rzadu i zacznie naloty nie na piratow a na fanow anime[ej]
Jej mam mam "N" z pakietem AXN tylko kiedy on wejdzie bo juz sie nie moge doczekac
Jej mam mam "N" z pakietem AXN tylko kiedy on wejdzie bo juz sie nie moge doczekac
AXN? AXN to przypadkiem nie kanał?
To jest też pakiet xD bo jest więcej kanałów AXN i Animax także ma być jednym z kanałów AXN XD
Czyli w UPC go pewno nie będzie..? ;s