Nie jesteś zalogowany.
vpirate2 napisał:anime fajne.napewno wiekszosci ludzi bedzie sie nie podobalo ze nie ma glownego watku ale mi to nei zawadza.teraz obekrzalem SPOILER 10 epek i bylem zdziwiony jak latwo ten demon umarl,jak zwykle dante z malym zadrasnieciem rozwalil kolesia ktory 2000 lat sie przygotowywal zeby go tak jakby zabic.mial 2 miecze a dante ten swoj i nawet ta walka nie trwala 30 sekund.dante wziol 2* walnal i znowu rozwalil jakiegos super silnego kolesia.za to te anime lubie,bo dawno nie widzialem anime w ktorym glowna role odgrywa praktycznie bog(buk) KONIEC SPOILERA .polecam kazdemu
ja skonczylem na 8 epie i jakos niemoge przybrac sie do dalszego ogladania, ale widze ze nic sie nie zmienilo w tym anime Dante dalej dwoma nabojami i jednym ciachnięciem zalatwia wszysto i wszystkich komu to moze sie podobac ??
mi,bo dawno nie widzialem anime gdzie glowny bohater to bog(buk)[okej]
Kibagami_G napisał:vpirate2 napisał:anime fajne.napewno wiekszosci ludzi bedzie sie nie podobalo ze nie ma glownego watku ale mi to nei zawadza.teraz obekrzalem SPOILER 10 epek i bylem zdziwiony jak latwo ten demon umarl,jak zwykle dante z malym zadrasnieciem rozwalil kolesia ktory 2000 lat sie przygotowywal zeby go tak jakby zabic.mial 2 miecze a dante ten swoj i nawet ta walka nie trwala 30 sekund.dante wziol 2* walnal i znowu rozwalil jakiegos super silnego kolesia.za to te anime lubie,bo dawno nie widzialem anime w ktorym glowna role odgrywa praktycznie bog(buk) KONIEC SPOILERA .polecam kazdemu
ja skonczylem na 8 epie i jakos niemoge przybrac sie do dalszego ogladania, ale widze ze nic sie nie zmienilo w tym anime Dante dalej dwoma nabojami i jednym ciachnięciem zalatwia wszysto i wszystkich komu to moze sie podobac ??
buk bokiem ale moglby chociaz zlamac paznokiec czy skrecic kostke...pewnie by sie rozplakal...:P
24?! Sorry jimmy ale to by musieli na nowo anime narysować(całe anime nawet z tymi 12nastoma epakami co teraz daja ) :/ Chyba żeby w tej drugiej serii zrobili już jakąś fabule itp
Ostatnio edytowany przez Devil Raito (2007-08-29 11:33:37)
vpirate2 napisał:Kibagami_G napisał:ja skonczylem na 8 epie i jakos niemoge przybrac sie do dalszego ogladania, ale widze ze nic sie nie zmienilo w tym anime Dante dalej dwoma nabojami i jednym ciachnięciem zalatwia wszysto i wszystkich komu to moze sie podobac ??
buk bokiem ale moglby chociaz zlamac paznokiec czy skrecic kostke...pewnie by sie rozplakal...:P
w 10 odcinku dostal w czolo i troche krwi mu ulecialo[ostrzezenie]
Kibagami_G napisał:vpirate2 napisał:Kibagami_G napisał:vpirate2 napisał:anime fajne.napewno wiekszosci ludzi bedzie sie nie podobalo ze nie ma glownego watku ale mi to nei zawadza.teraz obekrzalem SPOILER 10 epek i bylem zdziwiony jak latwo ten demon umarl,jak zwykle dante z malym zadrasnieciem rozwalil kolesia ktory 2000 lat sie przygotowywal zeby go tak jakby zabic.mial 2 miecze a dante ten swoj i nawet ta walka nie trwala 30 sekund.dante wziol 2* walnal i znowu rozwalil jakiegos super silnego kolesia.za to te anime lubie,bo dawno nie widzialem anime w ktorym glowna role odgrywa praktycznie bog(buk) KONIEC SPOILERA .polecam kazdemu
eeetam, tak jak on dostal to ja dostalem kilka razy gorzej ale fakt, ze nawet Dante "buk" moze krwawic podnosi mnie na duchu i napawa nadzieja ze moze zginie na koncu tej serii
vpirate2 napisał:Kibagami_G napisał:buk bokiem ale moglby chociaz zlamac paznokiec czy skrecic kostke...pewnie by sie rozplakal...:P
eeetam, tak jak on dostal to ja dostalem kilka razy gorzej ale fakt, ze nawet Dante "buk" moze krwawic podnosi mnie na duchu i napawa nadzieja ze moze zginie na koncu tej serii
a ja nie chce zeby umarl,ale chyba jest mu to pisane[placze]
Kibagami_G napisał:vpirate2 napisał:w 10 odcinku dostal w czolo i troche krwi mu ulecialo[ostrzezenie]
i dobrze niech ginie ta tania, niedorobiona, chinska podrobka Dantego z DM3 (jesli obrazilem czyjes poglądy swoimi wypowiedziami to... zmiencie poglądy )
Jeszcze troche pocytujemy siebie nawzajem i zbudujemy piramide
vpirate2 napisał:Kibagami_G napisał:eeetam, tak jak on dostal to ja dostalem kilka razy gorzej ale fakt, ze nawet Dante "buk" moze krwawic podnosi mnie na duchu i napawa nadzieja ze moze zginie na koncu tej serii
i dobrze niech ginie ta tania, niedorobiona, chinska podrobka Dantego z DM3 (jesli obrazilem czyjes poglądy swoimi wypowiedziami to... zmiencie poglądy )
Jeszcze troche pocytujemy siebie nawzajem i zbudujemy piramide
troszke obraziles moje poglady[bzdura].w tym anime dante jest bardziej wyluzowany(jak buk luzak)a wgrze jest taki "dziki"[slina][szpan]
Każdy, nawet "buk" miewa metamorfozy czy zmiany charakterów
vpirate2 napisał:Kibagami_G napisał:i dobrze niech ginie ta tania, niedorobiona, chinska podrobka Dantego z DM3 (jesli obrazilem czyjes poglądy swoimi wypowiedziami to... zmiencie poglądy )
Jeszcze troche pocytujemy siebie nawzajem i zbudujemy piramidetroszke obraziles moje poglady[bzdura].w tym anime dante jest bardziej wyluzowany(jak buk luzak)a wgrze jest taki "dziki"[slina][szpan]
Polemizowałbym. W najnowszym trailerze DMC4 Dante spokojnie przyjmuje kilkanaście ciosów od Nero na twarz i nawet nie zmienia miny. Jeśli chodzi o DMC3 - tak, Dante jest dziki, ale to dlatego że jest młody. Za to już w DMC1 jest o wiele bardziej opanowany. No a o DMC4 już mówiłem.)
YAY PIRAMIDA
BTW, fixed.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2007-09-04 19:00:34)
hmmm ciekawe zakończenie 11 epka hmm... wreszcie sie zdziwiłem pozytywnie w tym anime
SPOILER TAK JAK MOWILEM!dante umarl wroci jako duch i na koniec pozostanie w swiecei demonow.jaki ja jestem genialny.no i co wy na to tak jak mowilem,co macie na swoja obrone??[okej] spoiler
Devil Raito napisał:vpirate2 napisał:Kibagami_G napisał:vpirate2 napisał:Kibagami_G napisał:vpirate2 napisał:Kibagami_G napisał:vpirate2 napisał:Kibagami_G napisał:vpirate2 napisał:anime fajne.napewno wiekszosci ludzi bedzie sie nie podobalo ze nie ma glownego watku ale mi to nei zawadza.teraz obekrzalem SPOILER 10 epek i bylem zdziwiony jak latwo ten demon umarl,jak zwykle dante z malym zadrasnieciem rozwalil kolesia ktory 2000 lat sie przygotowywal zeby go tak jakby zabic.mial 2 miecze a dante ten swoj i nawet ta walka nie trwala 30 sekund.dante wziol 2* walnal i znowu rozwalil jakiegos super silnego kolesia.za to te anime lubie,bo dawno nie widzialem anime w ktorym glowna role odgrywa praktycznie bog(buk) KONIEC SPOILERA .polecam kazdemu
Jeszcze troche pocytujemy siebie nawzajem i zbudujemy piramidetroszke obraziles moje poglady[bzdura].w tym anime dante jest bardziej wyluzowany(jak buk luzak)a wgrze jest taki "dziki"[slina][szpan]
Polemizowałbym. W najnowszym trailerze DMC4 Dante spokojnie przyjmuje kilkanaście ciosów od Nero na twarz i nawet nie zmienia miny. Jeśli chodzi o DMC3 - tak, Dante jest dziki, ale to dlatego że jest młody. Za to już w DMC1 jest o wiele bardziej opanowany. No a o DMC4 już mówiłem.)
YAY PIRAMIDABTW, fixed.
Bo tak fajnie długi robi sie post.
Czy ja wiem czy on ten tego no wiesz:P może tylko udaje żeby "krzywozębny" myślał ze go no wiesz:P
Jak wszyscy wiemy Dante jest nietentegowalny, więc jak "Krzywozębny" mógł go ten tego?! Masz rację @Devil Raito. Jestem za Twoją "tajemną" wypowiedzią Ciekawi mnie, jaką postać przybierze "Krzywozębny". Wciąż mam nadzieję na Vergila. Wiem, że już pewnie wszyscy oglądali wersję RAW 12 odcinka, ale ja nie chcę dowiedzieć się, kim on jest. Czekam na napisy, które zapewne dotrą gdzieś we wtorek Oczywiście strasznie mnie kusi obejrzeć, ale nie chcę. Wolę sobie narobić smaka
Ostatnio edytowany przez Dark_Master_of_Sin (2007-09-09 10:24:14)
W ogóle szkoda ze nie pokazali tej walki czy tego co sie tam stało:) No to Dark_Master_of_Sin bylebyśmy przetrwali do wtorku
A może Vergil zabije "Krzywozębnego" ? ciekawie by było :d
EDIT:
yyyyyy... jakby to powiedzieć ... Myślałem ze zakończenie będzie o wiele lepsze no ale i tak jest dobre
Ostatnio edytowany przez Devil Raito (2007-09-10 02:32:12)
Tak... 12 epek jest już z napisami!
Niestety oglądnę go dopiero, jak wyparuję z budy
Dante tym razem do przesady niezniszczalny był xD. Dziurawe całe ciało i jeszcze pokonuje najsilniejszego bossa jaki był Ale coż podobała mi się ta seria.
A może Dante po prostu jest nieśmiertelny?