Nie jesteś zalogowany.
Parę lat temu na terenie kraju były organizowane mangowe spotkania. Piękne to były czasy, kiedy nowopoznany kumpel pożyczył mi całą serię Ayashi no Ceres w 40Mb avikach, a ja się cieszyłem z tego jak dziecko:-D
Potem niektórym zaczęły się studia, a spotkania umarły śmiercią naturalną. [przeradzając się niekiedy w inne mutacje, typu "mangowe piwo", or, bardziej hardcore'owe: "mangowe wino":P]
Tym nie mniej chciałem zapytać, czy są na tym forum ludzie z małopolski albo podkarpacia - głównie strony Tarnów - Dębica, ew. Dżasło może być:D
(Pytam, bo niedawno w Tarnowie odbył się Tarcon, a ja byłem jedynym miejscowym w promieniu... (...ile jest do Sącza?))
Jak są na forum takowi, to niech sie przywitają:]
A o wymianie anime pogadamy kiedyś przy okazji;)
ktso bystry zarzucil temacik o fanach anime z bialegostoku i teraz powstaja nowe jak grzyby po deszczu
sam zalozylem lodzkie
ja jestem z podkarpacia ale na razie nie pije
Najlepiej to w Krakowie robić takie spotkania:] W końcu stolica Małopolski;]
No ja tez podkarpacie ;> dokladnie to rzeszow ;> i tez nie pije ;PP
A czy ktoś mówił coś o piciu?
Ostatnio edytowany przez Tulix (2007-09-03 10:42:11)
ktso bystry zarzucil temacik o fanach anime z bialegostoku i teraz powstaja nowe jak grzyby po deszczu
sam zalozylem lodzkie
Ze powstają takie posty to mnie wcale nie dziwi. (W końcu sam jeden założyłem)
W liczbie siła, a wstadzie to i raźniej
Ja też jestem z okolic Tarnowa, dokładnie z Żabna
Heloł Heloł, witamy!
Już ktoś z okolicy. Ja mieszkam trochę w drugą stronę od Tarnowa (w wielkim lesie między Tarnowem a Pilznem), ale wiem gdzie Żabno leży. A kolega nie był może nigdy w Tarnowie na 'mangowych'?
Witamy pierwszą dziewczynę na tym dziale forum ^ ^.
Czekamy na następne
ja z Krakowa.... to też małopolska... ;p nie mam nic do takich spotkań ale ja tak jak piter666 nie pije... ;p ;p ;p
ja też jestem z podkarpacia, dokładniej to okolice StW :D:D
chłopaki nie wiedziałam że z was tacy abstynenci:):) Jestem pod wrażeniem
Ja mieszkam w Rzeszowie, a studiuję w Krakowie.
I ja również małopolska dokładnie Grybów.
ja też jestem z podkarpacia, dokładniej to okolice StW :D:D
chłopaki nie wiedziałam że z was tacy abstynenci:):) Jestem pod wrażeniem
A możesz zdradzić jaka dokładnie miejscowość?
Wow... Może powinienem zmienić temat na: "[Małopolska - Podkarpacie] Fani Anime i Abstynenci"
Widze że robi się z tego debata kto tu pije a kto nie :p
A ja tylko zapytałem czy są tu jacyś fani z okolic... (..."Uderz w stół..."?)
BTW: widzę że przybywa ludzi ze stron Rzeszów - Stalowa Wola.[Na Tarconie było parę ludzi ze Stalowej właśnie.]
W 2008 roku na wiosnę ma się odbyć jakiś konwent w Rzeszowie (i to jakiś konkretny). Wie ktoś może coś na ten temat? (w kalendarzu na anime.com.pl jest tylko coś o Uniconie, już "upadniętym")
Ostatnio edytowany przez Tulix (2007-09-03 12:35:25)
Ja, jak kilka innych osób jestem z Krakowa. Żeby nie było, że czegoś brakuje dodam, że okazyjnie mogę wypić o ile towarzystwo jest tego warte
Wow... Może powinienem zmienić temat na: "[Małopolska - Podkarpacie] Fani Anime i Abstynenci"
Z tym moim "nie pije" to byla mega ironia, kto siedzi na #anfo #ansi ten wie jak to ze mna jest ;>
Ostatnio edytowany przez Saeroth (2007-09-03 13:32:30)
Tulix napisał:Wow... Może powinienem zmienić temat na: "[Małopolska - Podkarpacie] Fani Anime i Abstynenci"
Z tym moim "nie pije" to byla mega ironia, kto siedzi na #anfo #ansi ten wie jak to ze mna jest ;>
Ale jakbym napisał "Fani Anime i Ochlaptusy", to dopiero by tu wrzało