Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Dawno temu w czasach gdy nie interesowałem się anime. Były spotkania miłośników M&A w Rzeszowie były pod pomnkiem Wielkiej C***.
A teraz tą Wielką Sławetną urząd miasta podobno sprzedał jakimś braciszkom za złotówkę (żeby nie płacili podatku od darowizny czy jakoś tak). I oni chcą to podobno wyburzyć[brakslow]. Prawda to?
~Itach: A w kierunku gdzieś na Męcinę czy w stronę Biecza, jeśli wolno spytać?
Ostatnio edytowany przez Tulix (2007-09-03 20:51:28)
~Itach, nie musisz mi tłumaczyć, gdzie leży Grybów, hehe (w stronę Sącza, nie Biecza)
A propos Biecza - miałem tam praktyki, a może i pracę w przyszłości...
Tak jak mówi Suzaku w stronę Sącza.
Spytałem, bo czasami zaglądam na Męcinę Małą, do kumpla ze studiów. Swoją drogą nieźle bym się zdziwił, gdyby był tu ktoś z tamtej strony... (toż to już straszne wygnajewo jest:P)
Ja jestem z Zamościa ale studiuję w Rzeszowie.
Ja jestem z Zamościa ale studiuję w Rzeszowie.
Uniwersytet Rzeszowski może?
A oczywiście że uniwerek.
To jeszcze mi się pochwal jaki kierunek, bo może się będziemy mijać na korytarzu:D Ja jestem na filologii
Ja na ETI.
~Tulix, do Męciny to się na grzyby jeździ.
czy mi sie wydaje czy są tutaj tylko 2 dziewczyny:) i to albo okolice albo sama Stalowa
No no zakiecik nie udawaj, że sie nie znamy bo się jeszcze pogniewamy ( jaki rymm :P)
z tobą trzy w tym temacie jesli dobrze liczysz :D
pawello86 napisał:Dawno temu w czasach gdy nie interesowałem się anime. Były spotkania miłośników M&A w Rzeszowie były pod pomnkiem Wielkiej C***.
A teraz tą Wielką Sławetną urząd miasta podobno sprzedał jakimś braciszkom za złotówkę (żeby nie płacili podatku od darowizny czy jakoś tak). I oni chcą to podobno wyburzyć[brakslow]. Prawda to?[cytuj]
jedni chca burzyć inni się wzbraniają? Ja jestem za pozostawieniem pomnika tak jak jest.
no właśnie:)
gdzie się podziałyście kobity podkarpacia ??
~Tulix, do Męciny to się na grzyby jeździ.
Spoko, małe to podkarpacie.:-D
no właśnie:)
gdzie się podziałyście kobity podkarpacia ??
No właśnie. Gdzie się podziałyście kobity podkarpacia ?? :-D
Ostatnio edytowany przez Tulix (2007-09-03 23:06:06)
Chciałbym odświeżyć ten temat, bo w końcu zamknięty nie jest, i przywitać się z wami długo myślałem czy się tu zarejestrować, ale skoro to temat o podkarpackim i małopolsce to przy okazji chciałbym się z wami przywitać Jestem Dataz, mam 17 lat i mieszkam w Przemyślu.
Może taką wymiankę by ktoś zrobił? aktualnie interesuje mnie pewne anime które leci na Hyperze,nie chce mi się go trochę ściągać jego tytuł to Saiunkoku Monogatari. Jeśli zbieracie fanów Anime z podkarpackiego to ja się dopisuję i dopiszczice mnie jeszcze na listę na stronie z wymianą, moje zbiory: LINK
Pozdro 4all !
Ostatnio edytowany przez Dataz (2008-01-05 20:09:39)
Ja jestem z Rzeszowa.
Ja jestem z Rzeszowa.
fajnie
edit. kolego ~Dataz, jeżeli chodzi ci o akcję anime za free to tutaj wszystkiego się dowiesz link
Ostatnio edytowany przez parara (2008-01-05 20:15:29)
KDE4 ssie
Ja jestem z Jarosławia
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna