Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Temat został założony specialnie dla ludzi zamujacych sei grafika ;:D
np. Program Adobe Premier pro.
Sam ucze sie tego programu , i tu w tym programie mozna stworzyc bardzo duuuuzzooo...
fajne efekty itp. wiec jezeli jest ktos zainteresowany prosze pisac ;]
pozdrwaiam jako : Pełnometalowy prosto z serca anime!
Polecam, gdyż filtrów jest na morgi (after effect itp)
a program tyż jest w miarę prosty w obsłudze...
Boli tylko brak podglądu z efektami w czasie rzeczywistym i pamięciożerność (uzależniona od wagi materiałów)
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
masz racje... mozna powiedziec ze all programy adobe sa w tym najlepsze ! pozdro dla WS wiara dawac wiecej odpowiedzi ;]
Preferuje Photoshopa C2 :]
jeśli chodzi o grafę to Photoshop (raster) i z konieczności Corel (wektor)
Ale muszem się też zainteresowac ilustratorem...(miał już z tym ktoś kiedyś styczność: Adobe Ilustrator?)
sony vegas, after effect, photoshop, Swishmax, cinema 4D, virtual dub mod and frame server
a ja zaproszę [ha! AceMan spóźniłeś się XD] na http://amv.com.pl/
na forum są tutki, porady a na samej stronie twórczość polskich AMV-makerów
Haa...może tam coś swojego podepnę..?
Kisiel: Damn you! ;D
..dzięki
Ja oczywiście również zapraszam na AMV.com.pl - jeśli chcesz tworzyć filmy, a w szególności teledyski anime, to nie ma lepszego miejsca ;P
Ja z kumplami kiedyś nakręciłem filmik krótkometrażowy. Bylo to na jakiś konkurs szkolny. Największą popularność zdobył wśród kumpli mimo wszystko. Niestety kręcony kamerą analogową a potem zgrywany kartą telewizyjną więc jakośc jest nienajlepsza. Wszystko zgrywałem i kleiłem programem Ulead Video Studio. Fajny program i prosty w obsłudze.
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-09-05 12:23:48)
sony vegas, after effect, photoshop, Swishmax, cinema 4D, virtual dub mod and frame server
Sony Vegas jest chyba drogi jak ze złota.
cieslak napisał:sony vegas, after effect, photoshop, Swishmax, cinema 4D, virtual dub mod and frame server
Złota? Stawiałbym na platynę. xD
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-09-05 23:00:37)
Obiwanshinobi napisał:cieslak napisał:sony vegas, after effect, photoshop, Swishmax, cinema 4D, virtual dub mod and frame server
Złota? Stawiałbym na platynę. xD
lol a AP nie? Nie biorę już AE pod uwagę bo to już zupełnie XD
Odpowiedziałem na post ~Obiwanshinobi. Każdy z tych programów ma w cenie kilka zerek. XD
hmm widze ze tutaj paru grafikow.. ;] moze ktorys wyskoczy na pojedynek ?? zajmuje sie grafika od 12 roku zycia... czyli 8 lat;] hmm a wiec... ;] ~themic ja tez bym chcial nauczyc sie ilustratora;] dobra sprawa do lustracji hehe nie widzialem nigdy sony vegas... wole cala serie adobe ;] zakupilem nie dawwno nawet Photoshoppa CS3 ;] !! za jedyne 2700 zl :D:D:
jee pozdro... moze zalozymy jakas grupe tworzaca grafe dla anime i dla tego forum... np. cos w stylu : jeden jpg powie Ci o czym i jakie jest dane anime ?? pozdro
pelnometalowy
good idea
ale jeden problem...
brak czasu
Ale muszem się też zainteresowac ilustratorem...(miał już z tym ktoś kiedyś styczność: Adobe Ilustrator?)
Masakryczny jest. Jeśli przesiadasz sie z Corel'a to będziesz pluł jak moja babcia na widok dresa. Na początku nie można sie połapać, szczególnie jeśli jesteś zapoznany z photoshopem. Niby wszystko szybciej ale czy wygodniej?
Strony 1