Nie jesteś zalogowany.
Dzięki za bardzo szybką i wyczerpująca odpowiedz Już nie moge się doczekać następnego odcinka, a będzie się działo. Nareszcie do akcji powinien wkroczyć Urahara. Jeszcze tylko najwyżej 2 dni.
Ja też nie mogę -.- na bleach.pl też nie... może coś robią w związku właśnie z tą premierą? ;>
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2007-09-05 18:33:35)
Ja też nie mogę -.- na bleach.pl też nie... może coś robią w związku właśnie z tą premierą? ;>
Pewnie nie ale kto wie? xD na bleach.pl pisze przynajmniej, że przerwa techniczna i że za 15 min wszystko będzie OK a na DB nic... :/
hmm jak gdzieś przeczytałem to będzie przerwa na stronce chyba do 6-7 tego hehe ale nie wiem czy to potwierdzone
pojawił się właśnie raw filmu Memories of Nobody od Q-R, teraz czekać na ang tłumaczenie:)
Również jest już chyba normalna wersja DVD w obrazie iso
A mam pytanie czy dałoby rade jakoś wgrać napisy do tej wersji DVD bleacha jak bym pobrał bo chciałbym pobrać jak najlepszą jakość xD choć z tego co wiem to nie można (no przynajmniej to nie łatwe chyba)
Rade da, ale jest przy tym troche roboty (takie cos to mastering DVD).
Virus a moglbys podac program w ktorym jest to mozliwe ?? pozdro
W google na pewno się znajdzie.
Ja osobiście jak dodawałem napisy i lektora do dvd rozbijałem oryginalne dvd na części kodowałem lektora do odpowiedniego kodeka i napisy też trzeba przygotować a później to całe razem zbijałem.
Wiem że jest sposób na edycje menu na dvd, to może też jest sposób na dodanie samych napisów bez rozbijania dvd poszukaj a może uda ci się znaleźć.
To ja z troche innej beczki
Odcinek fajny, bardzo mi sie podobal, a nastepny bedzie pewnie jeszcze lepszy bo zobaczymy mistera Urahare w akcji, no i w koncu ten "troche" niedorobiony arancar pokaze co potrafi Jedno tylko mnie martwi, co sie dzieje z Ishida, gdzie on jest ?? co sie z nim dzieje ?? ja chce Ishide...
W przeciągu paru epków będzie. ;]
Oj Ishida się pojawi... Nie masz się czego obawiać
DB wypuscilo juz swoje tlumaczenie Bleach The Movie ^^
DB wypuscilo juz swoje tlumaczenie Bleach The Movie ^^
Jest o tym mowa w temacie poświęconym filmowi.
jak wrazenia po kolejnym epizodzie ?? mi sie podobal bo w koncu Ishida wrocil na scene i tym samym zakonczyly sie ciemne wieki w Bleachu (to tylko moje odczucie dah..:P) a tak, co do samego odcinka to troche mi to dramatem zalatywalo (eh... te bezduszne Soul Society) ale ciekawy zwrot akcji nie powiem ja z niecierpliwosci czekan na kolejny odcinek ^^
mi to się podoba że powróciła kreska z za czasów SS xD od 3-4 epków ... odrazu lepiej się ogląda xD muzyczka miodzio tylko nie moge się doczekać Nell xD nice body... Orihime spada na pozycje drugą hhe
co za na Nell ??!!?? chyba musze zaczac czytac mange