Nie jesteś zalogowany.
a ile daje jedno kliknięcie?
KAne, jednak zrzutka będzie za rok potrzebna... wystarczy poczytać forum :/
Ej nooo.... ja klikam
I co do google adsense to chyba najlepsza decyzja odnośnie reklam
tylko trzeba by dokladnie napisac jak to dziala z tym klikaniem.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Hm. Właśnie chciałem zgłosić moderatorowi nieprawidłowości w komentarzach do pewnego anime, ale wyskakuje mi: "The requested URL /komentarze/szukaj_zglos.php was not found on this server.". I jak tu pomóc moderatorom ^^
Klikasz i czekasz, az sie strona załaduje:D
Klikasz i czekasz, az sie strona załaduje:D
Nie wiem czy to jest odpowiedź na mojego posta, w każdym bądź razie po 10 minutach czekania nic się nie zmieniło.[zly]
to było raczej do wąskiego:)
@Kane, nie wiem czy już ktoś o tym wspominał (...) Więc nie krzycz. xD
Dlaczego nie ma opcji "Chcesz dodać koleje suby do tego anime?"?
Nie krzyczę, ale to już było zgłaszane, i jest to napisane w 2'gim poście tego tematu
a ile daje jedno kliknięcie?
To zależy... IMHO średnio ANSI dostaje około 5 centów za kliknięcie.
I tu trzeba dopisać, że Google potrafi b.dobrze wykrywać przypadkowe itp. kliknięcia i za takie ANSI dostaje okrągłe 0
Więc jak ktoś próbuje być zbyt miły i klika dla klikania Google na 90% to złapie
Hm. Właśnie chciałem zgłosić moderatorowi nieprawidłowości w komentarzach do pewnego anime, ale wyskakuje mi: "The requested URL /komentarze/szukaj_zglos.php was not found on this server.". I jak tu pomóc moderatorom ^^
Zaraz poprawię...
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-08-31 18:05:03)
Imperare sibi maximum est imperium
kanal RSS z napisami juz nie dziala :> Kane zepsules cos
ara ara...
I tu trzeba dopisać, że Google potrafi b.dobrze wykrywać przypadkowe itp. kliknięcia i za takie ANSI dostaje okrągłe 0
Więc jak ktoś próbuje być zbyt miły i klika dla klikania Google na 90% to złapie
czyli jak klikać by oszukać google?:)
raz dziennie?? niech ktos o tym cos napisze :]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Regulamin Google mi tego zabrania
[cytuj]Nieprawidłowe kliknięcia i wyświetlenia
Kliknięcia reklam Google muszą wynikać z faktycznego zainteresowania użytkowników. Wszelkie metody sztucznego generowania kliknięć lub wyświetleń reklam Google w witrynie wydawcy są surowo wzbronione. Zabronione metody obejmują między innymi powtarzanie kliknięć lub wyświetleń, stosowanie robotów, stosowanie zautomatyzowanych narzędzi generujących kliknięcia i wyświetlenia, usługi stron trzecich generujących kliknięcia lub wyświetlenia, takie jak programy typu paid-to-click, paid-to-surf, autosurf i click-exchange, a także wszelkie oszukańcze oprogramowanie. Należy pamiętać, że klikanie reklam we własnej witrynie jest bezwzględnie zabronione. Niestosowanie się do tej zasady może doprowadzić do zamknięcia konta wydawcy.
Zachęcanie do klikania
Ze względu na komfort użytkowników i reklamodawców, wydawcom nie wolno prosić użytkowników o klikanie reklam wyświetlanych w witrynie ani uzyskiwać kliknięć za pomocą wprowadzania użytkowników w błąd co do charakteru reklam. Wydawcy biorący udział w programie AdSense:
* Nie mogą zachęcać użytkowników do klikania reklam Google za pomocą wyrażeń takich, jak ,,klikaj reklamy", ,,pomóż nam", ,,sprawdź te linki" itp.
* Nie mogą kierować uwagi użytkowników na reklamy za pomocą strzałek lub innych sztuczek graficznych.
* Nie mogą umieszczać wprowadzającej w błąd grafiki obok poszczególnych reklam.
* Nie mogą promować witryn wyświetlających reklamy za pomocą niepożądanego mailingu masowego ani niepożądanych reklam w witrynach stron trzecich.
* Nie mogą wynagradzać użytkowników za wyświetlanie reklam lub przeprowadzanie wyszukiwań ani obiecywać wynagrodzenia stronom trzecim za takie działanie.
* Nie mogą umieszczać wprowadzających w błąd etykiet nad jednostkami reklam Google - reklamy można na przykład opisać jako ,,Linki sponsorowane", ale nie jako ,,Ulubione witryny".[/quote]:)
ok, teraz bede codziennie klikał w reklame, zeby pomoc serwosowi
Czyli jeden skromny user może kliknąć raz na dzień?? Cóż możesz liczyc na moj głos;)
Nie dziala button "Nie, dziekuje" po dodaniu napisow. Klepie w niego ile wlezie i nic sie nie dzieje
Hmhm, u mnie działa. Ale sam do końca nie wiem, bo na początku wziąłem "Tak...", a dopiero potem "Nie..." xD
ehh, ale mogli by przynajmniej cos ciekawego reklamowac jak na razie ani bezpieczenstwo danych ani serwis projektow mnie nie interesuja, jako anime maniaka
ehh, ale mogli by przynajmniej cos ciekawego reklamowac jak na razie ani bezpieczenstwo danych ani serwis projektow mnie nie interesuja, jako anime maniaka
Kilka razy widziałem reklamę ze słowem 'Anime'
Nie dziala button "Nie, dziekuje" po dodaniu napisow. Klepie w niego ile wlezie i nic sie nie dzieje
Zaraz sobaczę
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-09-03 17:29:30)
Czy ta promocja "Ban dla każdego" z której korzysta dziwnie dużo użytkowników to też błąd ?
Historyjka obrazkowa:
1. Wątku "Coś wesołego" nie ma w ostatnich tematach (od wczoraj, 21:07 do dzisiaj, 07:21):
2. Wątek ten znajdziemy, jeżeli użyjemy wyszukiwarki (ostatni post - wczoraj, 23:39):
3. Ostatni post ma inną godzinę wysłania (wczoraj, 23:37):
Ale ja jestem upierdliwy, prawda?
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-09-06 10:53:23)