Nie jesteś zalogowany.
witam. chcialabym sie dowiedziec czy dalsze odcinki tego anime rowniez zostana przetlumaczone??
Ale jaja forum działa
Nie wiem pewnie tak.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-08-07 09:04:09)
Ale jaja forum działa
Fajnie ale mało ma to wspólnego z tematem
Feniks_Ognia napisał:Ale jaja forum działa
Fajnie ale mało ma to wspólnego z tematem
to tez nie ma za duzo z temat
Ostatnio edytowany przez mareczek_65 (2007-08-07 21:11:35)
Kiedy ktoś przetłumaczy dalsze odcinki?? czekam na nie juz ohohoo
Jeśli chodzi o napisy do wersji AnimeYoshi to powiem wam że się naczekacie xD
Jest już 17-18 odcinków kaze no stigma a AnimeYoshi dopiero przetłumaczyło 14...
no właśnie to kiedy bedą napisy do wersji S^M byłbym bardzo wdzieczny
moze się powtazam ale kiedy bedą napisy do epka 20 i 21 bo AnimeYoshi juz dawno je wypuscił
moze się powtazam ale kiedy bedą napisy do epka 20 i 21 bo AnimeYoshi juz dawno je wypuscił
Jak ktoś je zrobi.
1 pisz na PM do autra
2 jest temat o niedokończonych seriach i tam o tym należy napisać
3 przeczytaj FAQ i używaj opcji szukaj
Ostatnio edytowany przez camel (2007-09-06 19:54:17)
Napisy będą tłumaczone dalej tylko Krecikowi89 sie komp popsuł. Jak naprawi to zacznie tłumaczyć.
Mam pytanie jestem w połowie serii, anime mi sie podoba i jestem ciekaw czy wyjdzie kontynuacja tego anime... i czy jest manga tego...?? Za wszystkie informacje dzieki
Chyba nie będzie drugie sezonu nie wyglądało, żeby miał być. A manga jest jak najbardziej ;] na lolipower.org można ściągnąć 1 tom resztę musisz poszukać gdzie indziej.
O zaskoczę cię i powiem, że ma wyjść druga seria... Niestety nie mam jak tego udowodnić
Przeczytałem gdzieś, że jest duże prawdopodobieństwo owej serii.
a masz może link, gdzie to przeczytałeś ?: P
ciekawe info : )
seria mi sie bardzo podobała wiec na bank sie skusze na 2gi sezon (jeśli wyjdzie)
Mam takie pytanie dobra seria? kisi się na dysku dość długo i nie wiem czy zobaczyć... wiem tyle ze nie jest to wybitne dzieło jednak jako czasozabijacz będzie w sam raz ?!
seria jest tak dobra że 3 ostatnie epki przewinołem
Mam takie pytanie dobra seria? kisi się na dysku dość długo i nie wiem czy zobaczyć... wiem tyle ze nie jest to wybitne dzieło jednak jako czasozabijacz będzie w sam raz ?!
to zależy od gustu ale jako czasozabijacz powinno być wsam raz =D
jak dla mnie to było świetne ;]