Nie jesteś zalogowany.
Skończyłem właśnie ściąganie i oglądanie Naruto, wiem że wychodzą co tydzień nowe odcinki ale dla mnie to za mało Nie mam pojęcia co teraz zacząć ściągać... Chciałbym sie was zapytać które anime przypadło wam najbardziej do gusty i które mi polecacie (oprucz Naruto) Prosze o rade
Odpowiedź jest prosta - Bleach! Jest to Anime robione przez twórców Naruto i moim zdaniem powinno Ci się spodobać. Pierwsze odcinki mogą zniechęcić bo różnice w fabule są dość znaczne... ale po zobaczeniu ok 10 czy 15 odcinków potrafi wciągnąć! To jest moja propozycja dla Ciebie i to Ci polecam. Pozdro!
Yakitate!! Japan mnie bynajmniej to anime wciagnelo.
Sprawdze to Mam nadzieje że mi się nie spodoba, ale jak coś to dajcie jeszcze pare propozycji PS.Dlaczego tylko 1 odc w tygodniu wychodzi Naruto
Znowu odpowiedź prosta! Dlatego że gdyby wychodziły dwa pytałbyś dlaczego trzech nie puszczają, a gdyby były trzy, mówiłbyś: "qrde takie emocje a ino trzy...". itd itp etc...
hehe ale w 1 odc to mało sie dzieje, aaa co tam nawet te 4 mogłyby być
A może są jakieś CIEKAWE anime o piłce nożnej ??:)
No to jak w naruto masz ze akcja jest rozlozona na 4-5 epki to w bleach masz to zrobione w 1-2
Psychopata napisał:
>... bleach masz to zrobione w 1-2
co i tak jest przesada
ara ara...
Ja polecam Bleach...
Osoby ,które ściągneły te anime z mojej www.dobrze sie wypowiadaja o tym anime...
przedtem ogladali Naruto ...po ogladnieciu Bleach powiedzieli ze"to anime wymiata"
Już ściągnołem 5 odc. i dzisiaj pewnie zaczne ogladac Ściągam jeszcze " Naruto the movie" i zastanawiam sie o czym jest?O wydarzeniach z przed 1 odc?? PS. Znacie jeszcze jakies CIEKAWE anime dotyczace pilki noznej?
Naruto the movie opowiada o jednej z misjii naruto i jego drużyny mają ochraniać Fujikaze yuki podczas kręcenia ostatniego odcinka serialu z jej udziałem. Akcja dzieje się po tym jak tsunade została hokage ale jeszcze przed ucieczką sasuke
Chcialbym sie zapytac z kad moge sciagac odc. "Road to World Cup 2002" ?? Jak do tej pory naruto i bleacha sciagalem z BearShera ale Road to World Cup 2002 tam nie ma... Moze z jakiegos torrenta??
Co do Blecha polecam pierwsze 8 epeków ściągnąć od Anime People suby pierwsza klasa,
Francuskie hardki Road To World Cup są na mułku, a polskie są właśnie "w produkcji" za sprawą Manganime i PaskudnegoTeamu
Co do anime o piłce nożnej to niezły jest Hungry Heart Wild Striker.
Wiec ktore anime mi bardziej proponujecie?? Chcialbym teraz obejzec wlasnie cos o pilce noznej... nie moge sie zdecydowac PS. Kiedy zostana ukonczone prace nad wersja po polsku Road To World Cup ??
Pierwszy epek jest już w ok 65% skończony
Ja Ci na razie bardziej polecam HHWS. Najlepsze o piłce było "Jedenastka marzeń", ale nigdzie tego dorwać nie mogę.
Czy HHWS jest na jakims torrencie?? Jesli ktos by mial adres to prosilbym o podanie
na scarywater w grupie Saizen
na tokyotoshokan tez powinno byc (ale nie wiem czy od 1 epka)