Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanie są tu jacyś studenci? A może towarzystwo po 30 przoduje? No bo chyba nie 11'stodziatki z mlekiem :/ Ja zaczynam więc: Politechnika Śląska - a kierunek informatyka. A co do pracy to jak narazie... bardzo intensywny intelektualny wysiłek przed każdą sesją (tzn. pod koniec )
Hmm, w sumie to studiuje na UMK i pracuje w handlu. Więcej szczegółów podaje w prywatnych rozmowach .
pracuje w UK studia pozucilem z braku checi, perspektyw w kraju i lenistwa
ara ara...
Księgowa i kadrowa, w sumie 1,25 etatu. Po studiach ekonomiczych na SGH.
UMK - ZiM Robota: wymieniać w kolejności alfabetycznej?
Ja zaczynam Akademie Ekonomiczną na wydziale bankowość i finanse .
Ja tylko chciałem dodać: "Respect dla Anki!". Nawet przez myśl mi nie przeszło - oglądając Bleach'a - że autorkom subów jest absolwentka SGH
a ja zaczynam od wtorku studiowac Turystyke
Absolwent nędznej Polibudy Świętokrzyskiej. W Niemczech sezonowy sprzedawca truskawek (pewnie, dlatego tłumaczę Tokyo Mew Mew - główna bohaterka Ichigo (z jap. truskawka)), a tutaj no cóż... nie powiem, bo zapeszę. Ale już pracowałem w dziale Marketingu, jako nauczyciel, specjalista ds. przygotowania produkcji i takie tam pie... drobnostki W sumie nie pracuję w wyuczonym zawodzi. Zastanawiam się po co tyle kasy na te studia wydałem. Lepiej było dać w łapę, to bym pracował w budżetówce. A tak tłumaczę ANIME, co za nędzny los mnie spotkał.
3ci rok informatyki na PWSZ Jarosław [tak - to ta "sławna" uczelnia co beszta ją TVN UWAGA!] :D
W tym roku robię inżynierkę na PS, poza tym zacząłem stosunki międzynarodowe na US, Praca? Promocja-marketing
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Coz w takim razie i ja dorzuce cos od siebie. Technologia Drewna a nie pracuje bo wychodze z zalozenia ze jeszcze w zyciu zdaze sie narobic po pachy a mlodosc jest po to zeby ja dobrze przezyc.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ostatni semestr studiów inżynierskich w WSTE - informatyka stosowana w telekomunikacji (zaocznie), praca w Szpitalu Klinicznym (Ortopedycznym) w moim mieście jako informatyk, fotograf, kamerzysta, operator strzętów multimedialnych...
He he 1.5 roku filozofii na UMCS, ale lenistwo mnie dopadlo i dwa warunki mialem, a ze brak bylo pieniedzy zeby je oplacic, wiec porzucilem studia i od lutego zaczalem nauke w zaocznym studium informatycznym. Od poniedzialku restart studiow filozoficznych (od 1szego roku niestety) i kontynuacja nauki w zakresie informatyki jak dobrze pojdzie. Nie pracuje nigdzie, czasem sobie tylko gdzies dorobie ... w rozny sposob...
informatyka i ekonometria na WSB w Gdansku, zaczynamy od poniedzialku:P a praca to branża jubilerska - produkcja bursztynu:P
Politechnika Opolska - informatyka. Jestem na 1szym roku.
3 rok finansów i bankowości na uniwersytecie łódzkim:] a dorabiam jako kelner w restaruacji:]
biblotekarstwo w gdansku, pomaturalne, ale za dlugo sie po maturze bujalem i 30 stuknela :{{{
2 rok po magisterce na AGH, pracuję jako informatyk w banku
Jak każdy, to każdy. Tegoroczny absolwent politologii na UŚ. Aktualnie szukam pracy