Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy ktos zna jakas stronke z ktorej mozna zaciagnac jmusic? Od razu mowie, ze o www.jmp3.net wiem,, ale nie maja tam niektorych rzeczy ktorych szukam, a do tego transfer jest straszliwy. Jesli ktos by mial cos z tego co zaraz wypisze w dobrej jakosci [192 i wyzej], to czy moglby mnie poratowac i wyslac na jakis ddl [oprocz MU]. Sam osobiscie znalazlem takie oto strony, ale albumy sa przewaznie w 128 kbps
Aznmedia.net
www.a-nation.org
www.asianload.com login: waski haslo: waski2
A poszukuje zespolow:
Last Alliance [mam ale w 128:(]
Ikimonogakari [oprocz Sakura Saku Machi Monogatari, bo juz mam]
Kohl
Garnet Crow [mam ale w 128:(]
Do As Infinity
Aqua Timez [mam 1 album ale w 128 ]
Acidman
ELLEGARDEN
Road to Major
Straightener
Shakalabbits
Radwimps ostatnia plyte.
Suneohair [mam ale w 128:(]
YOUNHA
Antennasia
Na koniec powiem, ze dzialjacym torrentem tez nie pogardze. W kacie desperacji moge nawet zainstalowac osla [ale to w ostatecznosci]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Tutaj masz sporo: http://gh.ffshrine.org/.
Napisał, że o jmp3.net wie... >.<'
a do tego ostatnio ciezko cokolwiek sciagnac z jmp3.net, wyraznie serwer im nie wyrabia (
edit:
cieskal dzieki za link, ale niestety tam sa glownie soundtracki, a do tego znowu ten problem z jakoscia 128 kbps jednak mnie nie interesuje. Ale przynajmniej maja duzo wyzsze transfery.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2007-09-09 23:56:23)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Aqua Timez [mam 1 album ale w 128 ]
Posiadam 3 single ,dwa 320kbps i jeden 192kbps:
[JPSEEK.COM]Aqua Timez - Shiori
Kaze wo atsumete [320kbps.2006.12.06]
[#AznIso] Aqua Timez - ALONES [azniso.net]
Na koniec powiem, ze dzialjacym torrentem tez nie pogardze. W kacie desperacji moge nawet zainstalowac osla [ale to w ostatecznosci]
nic dodac nic ujac. Wiec jesli znasz jakies to napisz.
Do As Infinity jest 3 seedów i 3 peerów więc torrent żyje.
ELLEGARDEN najłatwiej by było gdybyś wpisał normlanie w google nazwe zespołu i do tego torrent i prawdopodobnie dużo znajdziesz.
A do torrentów polecam http://utorrent.com/download.php .
wlasnie skonczylem zaciagac dyskografie MUCC i Maximum the Hormone, w dobrej jakosci, wiec jakby ktos byl chetny, to...
co sie tyczy torrenta z Ellegrden to juz go znalazlem , a za Do As Infinity ladnie dziekuje [kiedy ja to wszystko sciagne i przeslucham ]
Gendou's Anime Music i J-Rock 4 U są świetne. W każdym razie Up Hold tutaj nie ma...
Ostatnio edytowany przez vennor (2007-12-11 22:32:05)
Strony 1