Nie jesteś zalogowany.
Witam,
dziś doszło do powstania nowej, niepowtarzalnej grupy zajmującej się, a jakże, tłumaczeniem japońskich filmów i seriali animowanych. Nazwa: Bitelsi. Skład:
Yoko Ono - ~lilith_
John Lennon - ~Maniack
Paul McCartney - ~Hiroyuki
Ringo Starr - ~Winged
George Harrison - ~phenix
Jak widać nieobecny jest George Harrison. Skład to sami najlepsi, stąd pseudonimy operacyjne pochodzą od nazwisk ludzi, którzy tworzyli The Beatles w latach ich świetności. George Harrison jest poszukiwany/poszukiwana.
Co tu jeszcze napisać:
Yellow submarine... yellow submarine...
Co planujemy tłumaczyć? Niedługo się dowiecie.
[EDIT] George Harrison już jest.
[EDIT 2] Witamy Yoko Ono. Wiedziałem, żeby brać Lennona. :/
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-09-11 02:42:45)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Syn Ringo Stara & Jego Stara...
Ta... yellow u-bot... yellow u-bot...
Ja dodam tylko, że grupa będzie się bardzo starać i "kiedyś" coś się pojawi... Kiedy? Tego sami nie wiemy Będziemy trzymać was w napięciu, ponieważ nasz projekt jest szokujący...
Tak szokujący, że aż nawet nie chcę wiedzieć, co to jest;)
Hej Johny, to ja Yoko
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2007-09-11 01:55:05)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
[EDIT 2] Witamy Yoko Ono. Wiedziałem, żeby brać Lennona. :/
Ty sie nie krzyw, mi w ogóle wyboru nie daliście. Teraz to każdy będzie chciał Lennona z pozycji wysiudać.
Czekamy na pierwszego singla
No proszę znowu nowa grupa. Ale tym razem widze sami wyjadacze I te ksywy... No cóż powodzenia i czekamy na jakieś dzieło
powiem szezrze, ze juz mialem napisac pare przykrych slow o nowej grupie... ale skoro tworza ja takie a nie inne oosoby, to jedyne co moge powiedziec to: WYTRWALOSCI.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
powiem szezrze, ze juz mialem napisac pare przykrych slow o nowej grupie...
zjedź ich równo, zjedź ich równo!
He he Same wyborowe towarzystwo, zapowiada się ciekawie.
Szkoda, że skład już obsadzony...
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
He he Same wyborowe towarzystwo, zapowiada się ciekawie.
Szkoda, że skład już obsadzony...
Oi, Hiro, właśnie przeczytałem, że Paul już nie jest z Heather, więc chętnie Ci odstąpię miejsce w grupie i tę postać;) Najwyżej niech Winged zamieni, jeśli chcesz:)
Hiroyuki napisał:He he Same wyborowe towarzystwo, zapowiada się ciekawie.
Szkoda, że skład już obsadzony...Oi, Hiro, właśnie przeczytałem, że Paul już nie jest z Heather, więc chętnie Ci odstąpię miejsce w grupie i tę postać;) Najwyżej niech Winged zamieni, jeśli chcesz:)
Boisz się, że nie podołasz? [roftl]
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Winged, tak, przewidziałeś mnie;) Więc zamień mnie, jeśli Hiro chce;)
Buuu Lis nie chce być ze mną w grupie A tyle projektów czeka
A Hiro zawsze może zostać menadżerem grupy
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2007-09-11 02:42:57)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Winged, tak, przewidziałeś mnie;) Więc zamień mnie, jeśli Hiro chce;)
Nie wiesz stary co tracisz. Jutro dopiszemy Cię jako Best'a, ablo Sutcliffe'a.
no lol xD
To samo co wąski pomyślałem.
No ale no właśnie. I o to chodzi. xD
Oi, Hiro, właśnie przeczytałem, że Paul już nie jest z Heather, więc chętnie Ci odstąpię miejsce w grupie i tę postać;) Najwyżej niech Winged zamieni, jeśli chcesz:)
Coś Ty... ja tu tylko sprzątam. ^^
Ojej... no i dałem się wciągnąć
Ostatnio edytowany przez Hiroyuki (2007-09-11 02:46:10)
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Starfox napisał:Winged, tak, przewidziałeś mnie;) Więc zamień mnie, jeśli Hiro chce;)
Nie wiesz stary co tracisz. Jutro dopiszemy Cię jako Best'a, ablo Sutcliffe'a.
Nie musisz dopisywać:] Jak nabiorę wiary we własne możliwości, to zgłoszę się do Ciebie;)
Powodzenia życzyć nie będę, bo chyba nie ma takiej potrzeby.
W sumie można się domyślić, ale nei zaszkodzi jednak spytać: będziecie grupą o profilu softsubberskim?