Nie jesteś zalogowany.
Rozczarowałem się . Spodziewałem się czegoś lepszego.
ehh i dalej biegna ta szczelina w ziemi z drzewami pomiedzy =D
Ja się zastanawiam do czego oni dążą. Te odcinki z tygodnia na tydzień są coraz gorsze i wychodzą coraz rzadziej, a do tego sund track zmienili na gorszy(jak dla mnie).
W następnym ep. Naruto chyba zacznie w końcu walczyć, bo jak nie to przegną :|
no ale chyba następny ep ma skaładać sie z 3 odcinków tak ???
dobrze zrozumiałem ??
Następny odcinek będzie Specjal (czyli podwujny) akcja teraz się nieźle rozwinie (kto czytał mange wie o czym mówie) pogoń za Sasuke walka z Orochimaru i tp...
to dlaczego z napisów "Grucha Group"
00:21:52:Naruto Shippuuden Special!
00:21:54:Całogodzinny.
00:21:56:Czwartek, 27 Września o 7:59!
a więc czy się mylę ???
to dlaczego z napisów "Grucha Group"
00:21:52:Naruto Shippuuden Special!
00:21:54:Całogodzinny.
00:21:56:Czwartek, 27 Września o 7:59!a więc czy się mylę ???
albo db sie pomylili przy tlumaczeniu albo faktycznie bedziemy za tydzien ogladac 4x wiecej niz zwykle
Godzinę to on trwa z reklamami .
Oby to nie bylo 4 razy wiecej chlamu jaki jest serwowany juz od jakiegos czasu. Ogladam to z przyzwyczajenia i normalnie zasypiam na tych odcinkach prawie. Tworcy naprawde nie wiedza co jest dla widza dobre. Pierwsza seria miala klimacik trzymala w napieciu i cieszyla ucho fajnym soundtrackiem. Fakt faktem czasem kreska byla gorsza ale co z tego? Tutaj mamy za to wspaniala kreske i... No wlasnie nic. Co wiecej nawet sama animacja czasem pozostawia wiele do zyczenia bo jak tu zachwycac sie jak puszczaja nam druzyne Geja ktora walczy od 19 odcinka ze swoimi klonami, albo (oszczedz Boze) Deidare na latajacym strusiu na ktorego wsiada i ucieka takze w 19 odcinku. No wiec walka z replikami zakonczyla sie dzisiaj (ep28):D. Co tu duzo gadac, chyba skocze po szampana i to obleje normalnie, w sumie walczyli ponad 2 miesiace (a raczej 3 bo nie zawsze co tydzien wychodzilo).
Nie wiem czy chce mi sie to dalej ogladac jezeli to ma w ten sposob wygladac...
albo db sie pomylili przy tlumaczeniu albo faktycznie bedziemy za tydzien ogladac 4x wiecej
niz zwykle
Dokładnie, ten 28 odcinek obejrzałem? Nie, przesuwałem suwak czasu, aż się nie skończy[baka]
Ten naruciak jest coraz gorszy:)
No wiec pozwolilem sobie sprawdzic conieco. Pierwsza seria naruto miala 220 odcinkow, z czego fabula obejmowala 135 (plus minus 2 epki). Te 135 epkow przedstawialo historie zawarta w 240 chapterach mangi. Widzimy tutaj, ze w przyblizeniu mamy 2 chaptery na odcinek. Obecnie z serii naruto shippuuden ukazalo sie 28 epkow i opowiadaja one historie zawarta w chapterach 245-276, czyli 31 chapterow. Co to oznacza? - 1 chapter=1 epek. Tempo jest 2 razy mniejsze niz w przypadku pierwszej serii. Czy tworcy pojda po rozum do glowy? Czy moze zaserwuja nam za miesiac 17 minut nieruchomych plansz na ktorych widoczni od tylu bohaterowie beda rozmawiac, a pozostale 3-4 minuty posiecone beda odtwarzaniu 2 klatkowych gifow przedstawiajacych walke...
Jeszcze trochę i przebije on Dragon Balla
Ja się zastanawiam do czego oni dążą. Te odcinki z tygodnia na tydzień są coraz gorsze i wychodzą coraz rzadziej, a do tego sund track zmienili na gorszy(jak dla mnie).
W następnym ep. Naruto chyba zacznie w końcu walczyć, bo jak nie to przegną :|
Ale i tak będziesz oglądał
A o to chodzi twórcom - by trzepać kasę na [nie boję się tego powiedzieć] ******** anime.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-09-15 10:28:00)
Pewnie... Po co im się wysilać skoro kasa i tak do kieszeni płynie...
ten ep był do bani ehh taka beznadziejna walka(i) przez cały ep mam nadzieję że saga z sasukiem będzie lepsza bo jak zauważyłem na preview'ie 28 epka to kreksa jeszcze gorsza będzie fck jedyie bleach się poprawił kreska taka jak kiedyś
Jak wam sie nie podoba anime, to zacznijcie czytac mange Mi sie osobiscie manga Naruto podoba bardziej niz anime :]
w sumie epek taki sobie wyniosłem jedną sentencje z tego epka "Jestem silniejszy niż byłem wczoraj":D może mi się kiedyś przyda w życiu[roftl] na szczęście po tym zapierającym dech w piersi pościgu za Deidarą będzie lepsza akcja:D
A special obejmuje epki 29 i 30 czyli 2 epki tylko:)
W sumie nie tak źle że 1 chapter mangi to 1 odcinek jakby było 2 chaptery na 1 odcinek to za jakiś czas anime dogoniło mangę ii znowu byłyby te zapychacze;)
No jakby bylo 1ep=2chaptery to w jakies 60 tygodni anime dogoniloby mange w jej obecnej sytuacji. No ale manga przez 60 tygodni dalaby 60 chapterow, czyli nastepne 30 tygodni gonienia. itd 15, 7, 3,1 - czyli w jakies 116 tygodni czyli ok 2 lata anime dogoniloby mange jezeli zaczeliby teraz robic 1ep=2 chaptery. Dla mnie to ma sens. Jednak wole szybsza akcje i bardziej zywiolowe anime niz cos ala "Moda na sukces". A co do fillerow to martwilibysmy sie dopiero za 2 lata .
Oni robią to anime dla tych kilku tysięcy co ogląda to w telewizji, a nie dla tego miliona, który ogląda za darmo(i jest bardziej wymagający), więc im to zwisa bo kasa dla nich jest ważniejsza od zadowolenia fanów