Nie jesteś zalogowany.
Ja bym prosił o przetłumaczenie Nagasarete Airantou 16-21
Ja bym prosił o przetłumaczenie/napisy do Bravo Girls. Niby są na stronie ale nie chcą się ściągnąć... a japońskiego nie rozumiem za bardzo
hayate no gotoku od 17 ...
Nagasarete Airantou od 16 ...
lucky star
Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS
i narazie tyle z góry thx
Ostatnio edytowany przez lorun (2007-09-15 09:58:42)
Ja bym prosił o przetłumaczenie/napisy do Bravo Girls. Niby są na stronie ale nie chcą się ściągnąć... a japońskiego nie rozumiem za bardzo
Chyba chciales powiedziec ze angielskiego nie rozumiesz
Ja nie mam problemów ze sciagnieciem napisów do "girls bravo"... spróbuj inną przeglądarką ściągnąć
@Kane w innym wątku coś wspominał że może byc to wina braku uprawnień. Jak nadal masz problem z subami to wyslij ID napisów do @Kane
Dark_Reaver napisał:Ja bym prosił o przetłumaczenie/napisy do Bravo Girls. Niby są na stronie ale nie chcą się ściągnąć... a japońskiego nie rozumiem za bardzo
Chyba chciales powiedziec ze angielskiego nie rozumiesz
![]()
Ja nie mam problemów ze sciagnieciem napisów do "girls bravo"... spróbuj inną przeglądarką ściągnąć
@Kane w innym wątku coś wspominał że może byc to wina braku uprawnień. Jak nadal masz problem z subami to wyslij ID napisów do @Kane
Przez IE udało mi się ściągnąc ale też musiałem troche pokombinować
A angielski znam bo innych napisów w anime nie uznaje (no chyba, że mamy przypadek jak tutaj...)
W każdym razie dzięki za pomoc
A ja bym poprosił o dalsze tłumaczenie El Cazador de la Bruja( seryjka stanęła na 8 epie )
oraz dokonczyc:
Negima!? - poniewaz od 3 miesiecy nie ma subow ani zadnego info od tlumacza nie zauwazylem
Tłumaczenie wznowione na prośbę jednakże w tym wypadku prosiłbym aby wziął się ktoś za Asatte no Houkou ponieważ nie wyrobię sie z trzema projektami jednocześnie.
a ja by prosil by ktos dokonczyl dragonballa, dragonballa z . te odcinki ktorych brakuje
Ostatnio edytowany przez kalus (2007-09-15 12:03:07)
Poprosiłbym o Hitman REBORN, do tej pory zostały przetłumaczone 3 epki
Prosze o przetlumaczenie brakujacych odcinkow One Piece (np. [K-F]_One_Piece_215-216_[B2D00FF2]).
Ostatnio edytowany przez Czak (2007-09-15 14:49:17)
Co do Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS, to ja już to tłumaczę, jest już 7 napisów dostępnych na animesub, chyba, że chodzi Ci o to, by ktoś inny się tym zajął
assa124 nie o to mi chodziło
skoro tłumaczysz to tłumacz , jestem zadowolony z poprzednich napisów , mój błąd nie wiedziałem .
Pumpkin Scissors -obecnie 11/24
Recenzja na zachętę:
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/935/rec/958
Bardzo bym prosił o napisy do D. Gray Man
Może nie mam na co liczyć(bo nikomu pewnie się nie zechce )ale ......fajnie by było widzieć napisy do dalsazych epków Ranmy 1/2 , Yuyu Hakusho i Ring ni kakero .
Sam bym potłumaczył ale ostatnio czasu brak.............
Przecież D gray man jest tłumaczony tak samo Nagasarete Airantou i one piece prędzej czy póżniej napisy sie pojawią może trochę cierpliwości a co do Pumpkin Scissors ~bodzio już pisał że coś ruszyło z tym anime i będzie jakaś niespodzianka
A ja bym prosił o tłumaczenie Over Drive bo chyba już nikt nie tłumaczy a nawet jeśli to epek pojawia się co dwa miechy jakieś ;p
hunter x hunter ... bo nadal nie ma napisów do wszystkich epów
Tekkon Kinkreet (2006)
Rating (anidb.net) : 8.70
Fantazyn, a wydała to jakaś angielska grupa?
"Skazany na zajebistość"