Nie jesteś zalogowany.
Tegoroczna magister AP w Krakowie obecnie podejmuje nieśmiałe kroki w celu znalezienia pracy
Eh, młodość, inżynier Maszyn Leśnych na SGGW w Warszawie, a od wielu lat informatyk w firmie turystycznej. Rodzina i zaawansowana siwizna na skronii...
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
3 rok informatyka WSINF a pracy obecnie szukam ;]
90 % to sami inforamtycy albo ludzie związani z przetwarzaniem informacji. Czy to jakaś reguła?
Suzaku chyba tak, ja chodzę do pierwszej klasy liceum o profilu informatyczno- językowym
I rok na wydziale nauk ekonomicznych na uw;P (finanse i bankowość po IIroku;P)
lol ogólnie ;D
Polibuda Gdańska... 1 rok... informatyka... zaocznie...
Edit1: cenzura =D juz tu nie pracuje [hmmm... szuka ktoś może pracowników? Chetnie sie zatrudnie =D]
Edit2: Nowa zarąbista robota w drukarni [nadruki różnego rodzaju =D]
Akademia Morska 2rok EiT, pracy narazie unikam:P
cóż... czwarty rok na Politechnice Świętokrzyskiej.
Ostatnia klasa liceum, profil humanistyczny. Praca przy zbiorach owoców, dorywczo na budowach i w myjni.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
3 rok na Politechnice Szczecińskiej. Kierunek Elektronika i Telekomunikacja
1 rok temu studiowalem Elektrotechnike dziennie mgr na UZ, zrezygnowalem - kierunek nie dla mnie
obecnie Politechnika Poznańska - informatyka inż. zaoczne - w sobote mam spotkanie organizacyjne
a praca szukam...
Heh.. No ja się uczę koło Suchego..Budynek na wschód...
Politechnika Łódzka wydział Elektryczny...I nie zdziwiłbym sie gdybym znał Sucheg osobiscie.. wkoncu byłem Na mechanicznym jeden Tydzien ... ale za duzo nauki tam juz było to sie wyprowadziłem...:D..Poza tym zostawiłem tam kilku znajomych z technikum..na kazdym kierunku...
A pracuje.. hmm tam gdzie dobrze mi zapłacą... narazie jestem bezrobotny... ale plan mi troche zje.....li... mam 40h / 5 bezboznych dni..tak wiec ciezko pogodzic jedno z drugim...
A ja myslałem ze na Tym Forum tylko dzieci siedzą...(żartowałem)
Trzeci rok liceum, profil sportowo-językowy, w planach Politechnika Płocka
Politechnika Wrocławska - Elektronika i telekomunikacja. W poniedzialek zaczynam =)
Czyżby "krzaki"? Ja na Żołnierskiej siedze, Wydział Informatyczny (ale kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie wydział Informatyka pierwszy rok studiów dopiero zaczynam i oby na pierwszym nie skończyć:P
Teleinformatyka albo Telekomunikacja (sam już nawet nie wiem jak się ten kierunek nazywa:P) na Polibudzie Częstochowskiej