Nie jesteś zalogowany.
Sorki, nie wiecie skąd wziąć pełną wersję nowego openingu do Bleach'a - Alones. Po limewirze krąży kilka plików mających po te 7 mb(6 799 dokładnie) i niby wykonawca wydaje się ten sam, ale to jakoś nie to. Trudno mi uwierzyć, że pełna wersja tak różni się od tej z openingu. Chyba, że to fake.
Hmmm... mi tam najbardziej podoba sie ending "Wind" z Naruto poprostu boski mmm... pewnie wiekszosc tez tak uwaza ;] ale jest jeszzce sporo innych ;] ktore tez sa calkiem niezle np. Uninstall z Bokurano i duzo by tu jeszcze wymieniac... Mamy rozne gusta i kazdemu podoba sie cos innego :P :P Jak bede miala troche wiecej czasu to moze cos wrzuce :P
Moze ktos mi zpodac link do openingu black lagoon ???
Mianowicie poszukuje torrentów i tytułów do ostatnich 3 utworów z OP bleach, ostatnich 4-5 utworów z OP naruto (nie wliczać Shippuudena). Mogą być też to namiary do torrentów płyt wykonawców gdzie te utwory się znajdują.
EDIT: jednak Muzyczkę z OP Shippuudena też bym prosił bo to co ściągnąłem(np. Nobodyknows - Hero's Come Back!(Naruto Shippuden 1st Opening)) to jakieś istrumentale a nie to co w OP
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-06-04 23:10:29)
Poszukuje pelna wersje openingu z Wolfs Rain
Stray by Steve Conte
JoJo daj meila albo gg albo cokolwiek zeby sie zgadac to Ci jakos przesle...
Mianowicie poszukuje torrentów i tytułów do ostatnich 3 utworów z OP bleach, ostatnich 4-5 utworów z OP naruto (nie wliczać Shippuudena). Mogą być też to namiary do torrentów płyt wykonawców gdzie te utwory się znajdują.
Tytuły 3 ostatnich OP z Bleacha:
- 3 od końca to (OP4) - Beat Crusaders - Tonight, Tonight, Tonight
- przedostatni (OP5) - Yui - Rolling Star
- ostatni - Aqua Timez - Alones
Tytuły 5 ostatnich OP z Naruto:
- 5 od końca - Sambomaster - Seishun Kyousoukyoku
- 4 - Stance Punks - No Boy No Cry
- 3 - Snorkel - Discord Satellite
- przedostatni - Flow Re:Member
- ostatni - Hearts Grow - Yura Yura
Torrentami nie dysponuje, ale wszystko można zassać z www.gendou.comwww.gendou.com
Lub z Bleacha z www.bleachexile.comwww.bleachexile.com
Lub z Naruto z www.narutofan.com
Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-06-05 17:16:10)
prosił bym o namiary/tytuły do pełnej wersji utworu z OP:
Darker than BLACK
Black Blood Brothers
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-06-11 06:20:31)
Obywda są na http://gendou.com w full wersji. Sprawdź tam zanim zapytasz
A ja już w jednym topicu to pisałem - poszukuję OP z Freedoma, najlepiej w full wersji. Na gendou nie ma niestety :/
Obywda są na http://gendou.com w full wersji. Sprawdź tam zanim zapytasz
zawsze przy logowaniu wywala mi błąd nie ważne ile razy próbuję (nawet po ponownej rejestracji) straciłem zaufanie do strony
MisQL napisał:Obywda są na http://gendou.com w full wersji. Sprawdź tam zanim zapytasz
zawsze przy logowaniu wywala mi błąd nie ważne ile razy próbuję (nawet po ponownej rejestracji) straciłem zaufanie do strony
mam podobny problem
A dla zainteresowanych strona z Touka Gettan:
http://www.mininova.org/tor/759181
http://www.mininova.org/tor/759182
nawet przyjemnie się słucha:)
prosił bym o namiary/tytuły do pełnej wersji utworu z OP:
Darker than BLACK
Black Blood Brothers
Pełne wersje utworów z OP i ED od Darker than Black
Edit:
Chcesz więcej utworów abingdon boys school czy ich teledyski to pisz na PW mam wszystkie albumy
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-09-16 00:46:15)
Mój ukochany soundtrack jest z Anime Claymore
Lubię również:
OP Murder Princess
OP Koutetsu Sangokushi
OP1 Darker Than Black
ED1 Darker Than Black
(OP2 i ED2 są już nieco gorsze)
OP Devil May Cry w wykonaniu z zespołem Rungran
FUTURE IN MY HANDS - Devil May Cry
OP D.Gray Man
Prosił bym o pełny utwór, który leci w końcówce Bleach: Memories of Nobody
Prosił bym o pełny utwór, który leci w końcówce Bleach: Memories of Nobody
Aqua Timez _ Sen no Yoru wo Koete(192kbps)
Ja również mam prośbę, jeśli ktoś byłby w stanie podzielić sie ze mną utworem Daidai od chatmonchy w dobrej jakości(minimum 192kbps) to byłbym naprawdę wdzięczny. Dla niezorientowanych, fragment kawałka został użyty jako 12 ending w Bleach'u.
~White_Lady, dziękuje ślicznie:)
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-09-16 19:27:14)
Zgodnie z życzeniem Daidai
Ostatnio edytowany przez White Lady (2007-09-16 19:17:56)
Mam sprawe
Jeden kolega pytał kiedyś o opening do Piłki w Grze w tym temacie, ale link jest juz nieaktualny. Może ktoś to jeszcze raz udostępnić? (Za outro tez byłbym wdzięczny)
A ma ktoś może piosenkę którą Kasumi miała rozpocząć swoją karierę? (kto widział całe "Shoot!", bedzie wiedzial o co chodzi.)
I jeszcze jedna rzecz: Jest taki odcinek Sailor Moon w trzeciej albo czwartej chyba serii, (tytuł niemiecki (bo taki mam) "Amis Dichtkunst" - chyba to jest "Pisarstwo Ami"), gdzie ona pisze słowa piosenki dla jakiegoś pianisty. Motywem przewodnim odcinka jest utwór grany na fortepianie przez tego gościa, i musze przyznać ze zawsze mi się strasznie podobał:) <<A nie mam na tyle wolnego czasu zeby przeszukiwac wszystkie OST-y do SM na necie...>> Jakby ktoś mógł podrzucić linka, albo chociaż tytuły, plix
(Wszystko poza gendou.com mile widziane << ta stronka chyba mnie nie lubi[blee])
W sprawie Sailor Moon. Jest to odcinek 151 seria Super S. o który utwór chodzi to dokładnie nie wiem, ale musisz sprawdzić następujące:
Memorial Music Box Disc 4, utwór 4
Memorial Music Box Disc 5, utwory: 3, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 17, 20, 21
Mam nadzieję, że uda ci sie w tym znaleźć poszukiwany utwór, ale spora część wykorzystanych w tym odcinku utworów nie została wydana na cd
Dziekuję za chęci i przeprowadzoną akcję
No więc... nie doszukałem sie tam tego (a czasu naprawdę miałem niewiele, dużo teraz pracuję)
Chodzi mi o tą piosenkę (ten motyw słychać zaraz na początku)
http://www.youtube.com/watch?v=vU2bQxswhVs
"Shoot!" Juz mam:-D Łosiołek wreszcie zaczął zciągać, i to całkiem szybko:D
Ostatnio edytowany przez Tulix (2007-09-18 00:02:34)