Nie jesteś zalogowany.
Z tego co ostatnio zaobserwowałem niedawno powstało wiele brakujących napisów do Dragon Ball uncut (chodzi mi o zwykłego DB a nie o Z czy GT) lecz nadal nie ma do wszystkich odcinków
czy ktos bedzie tlumaczyl dalej Seirei no Moribito?
Sa przetlumaczona 1-10 i 12 a reszby brak a juz sie zaczolem wciagac. Byl bym bardzo wdzieczny ;]
Wiem ze ktos juz o to pytal ale niemam serca przegladac 63 stron tego tematu.
Ostatnio edytowany przez YEti___ (2007-09-18 20:40:09)
"Witchblade"_Jest tylko do 11 odc.A więc prosił bym o dalsze tłumaczenie
[cytuj]"Witchblade"_Jest tylko do 11 odc.A więc prosił bym o dalsze tłumaczenie[/quote]
Sie robi, ale pumalutku . . . To nie są regaty
No chyba, że nie podobają Ci się moje napisy
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2007-09-19 13:32:57)
Kto mógłby dodać napisy do Idol Master Xenoglossia??
Mam taki problem, a więc wyszło już 23 odcinki tej anime z napisami angielskimi, a prosiłbym kogoś o przetłumaczenie tej anime na polski. Poprostu żeby ktoś wrzucił napisy. Oglądałem tą anime z napisami ang. wszystkiego dokładnie nie zrozumiałem, a wiecie że najlepiej ogląda się z napisami, które są po polsku. PROSZĘ tych, którzy tym się właśnie zajmują. Tylko nie zrozumcie mnie źle....
Czy ktoś będzie tłumaczył napisy do Galaxy Angel 1 season, 2 season, 3 season i 4 season. Anime ogladalem i jest bardzo smieszne ale nie rozumiem tego słowka ktorego nie znam
~MasterPLASTER ważne żebyś robił mogą nawet wychodzić rok ale żeby wyszły z czasem lepiej powoli i dobrze no i przy okazji Generator Gawl http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=190
[cytuj]"Witchblade"_Jest tylko do 11 odc.A więc prosił bym o dalsze tłumaczenie
Sie robi, ale pumalutku . . . To nie są regaty
No chyba, że nie podobają Ci się moje napisy
Napisy są spoko wielkie dzięki za odzew,czekam z niecierpliwością na dalsze napisy
Poszukuję też napisy do serii Tenchy in Tokyo ep20-26.Albo może ktoś posiada proszę wtedy o kontakt
Poszukuję też napisy do serii Tenchy in Tokyo ep20-26.Albo może ktoś posiada proszę wtedy o kontakt
Powoli kończę tą serię, napisy do odcinka 21 powinienem skończyć w ten weekend. Uzbrój się w cierpliwość.
MARIUSZ DOPPKA napisał:Poszukuję też napisy do serii Tenchy in Tokyo ep20-26.Albo może ktoś posiada proszę wtedy o kontakt
Powoli kończę tą serię, napisy do odcinka 21 powinienem skończyć w ten weekend. Uzbrój się w cierpliwość.
Dzięki wielkie jednak w tym wszech świecie są ludzie którzy rozumieją problemy innych,[okej]
Brakuje Napisów Do Code geass: Lelouch of the rebelion (moze znikneły podczas zabawy z serwerami) i Do Excel Saga
Mizu no Kotoba od grupy [No-Subs]
ciam cia ram cia ciam
Sorki to jest przetłumaczone
ciam cia ram cia ciam
Code Geass: Lelouch of the Rebellion do wesji [gg]
ciam cia ram cia ciam
Code Geass jest tłumaczone, co więcej na podstawie relków od gg
Wiem ale jest niedokończona
ciam cia ram cia ciam
Co z tego, skoro ktoś to tłumaczy?
Prosisz o coś, co jest robione.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-09-21 11:59:42)
"Skazany na zajebistość"
Co z tego, skoro ktoś to tłumaczy?
Prosisz o coś, co jest robione.
EXACTLY:P
ciekawie jest robione. Nie po kolei