Nie jesteś zalogowany.
Heja
Ostatnio robiłem porządki w swojej szafce z anime i znalazłem kilka starych, niepotrzebnych mi już płyt. Jako że kiedyś sam byłem w potrzebie i ktoś obdarował mnie częścią swojej kolekcji (dzięki, HunterX), postanowiłem oddać zbędne płyty.
21 DVD i 59 CD. Oto, co na nich jest.
Teraz zasady:
Najchętniej oddałbym to wszystko komuś, kto wpadnie pod Głogów (lub ewentualnie do Leszna, ale to w październiku) w zamian za, powiedzmy, czteropak Heńków Jeśli nikt nie ma zamiaru się fatygować, to ostatecznie mogę wysłać to pocztą, ale paczka jest dość duża, więc wysłałbym ją w zamian za pokrycie kosztów przesyłki.
Słówko o płytach:
Wszystkie pochodzą z wymiany, ja je sobie tylko przegrałem. Niektóre mogą być uszkodzone, a za to już nie ręczę. Mimo wszystko ktoś otrzyma je za symboliczną kwotę, więc narzekań być nie powinno
Jeszcze jedna zasada:
Nie obowiązuje tu żadna wolna amerykanka. Jeśli nie odpowiedziałem ci na PW, to znaczy, że ktoś już to dostanie i proszę, abyś nie męczył mnie więcej. Nie kieruję się też zasadą "kto pierwszy ten lepszy", raczej tym, kogo z forum bardziej lubię
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz napisał:raczej tym, kogo z forum bardziej lubię
No to trochę brutalna zasada no ale w pełni zrozumiała (tez bym tak zrobił)
Wiesz, nie jest powiedziane, że osoba, z którą nigdy nie gadałem, np. na GG czy PW, nie dostanie tych płyt. Chodzi tu bardziej o to, że nie oddałbym ich pewnym osobom
A co do packa heinków w paczce to raczej nie pójdzie ^^
Jak już będę musiał wysyłać to paczką, to Heinekeny sobie daruję
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-09-19 18:01:22)
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz masz do mnie blisko XD
Kisiel jak ty z wrocka jesteś to no problem i masz anime jakie chcesz . Albo raczej jakie są w necie
Kisiel jak ty z wrocka jesteś to no problem i masz anime jakie chcesz . Albo raczej jakie są w necie
Ale mnie kurde zawsze wszystkiego mało!
szkoda ze listy nie da sie pobrać
no wiec nie to zebym sie czepiał
ale .....
to chyba nie ta lista
albo cos ci nie poszło z przerabianiem
Zjadacz ja tam zawsze chetna do animke bo zaczynam dopiero wdrazac sie w swiat anime...wiec jesli by ci pasowala ja jestem cchetna do przyjecia dla ciebie zbednych a dla mnie cennych pytek...napisz tylko jak sie zdecydujesz jaka ma byc ta kwota symboliczna...
Zjadacz ja jak by co jestem z leszna ;] i chetnie przygarną bym te anime ^^..............ale niekoniecznie jak bys juz na prawde nie miał komu ich "oddac" wal jak w dym do mnie
Melulu, jak jesteś z Głogowa, to za czteropak Heńków oddaję ci te płytki Jako że jesteś nowa, to może bym ci coś dograł.
Rekid, z tych serii chyba tylko BECK jest w rawie.
Arunis, będę pamiętał, ale na razie chętni są
"Skazany na zajebistość"
hmmm niestety z glogowa nie jestem...i jako nowa nie wiem co to jest "czteropak heńków"....ehhhh ale zalezy mi na tych plytkach bo jeszcze jestem zielona z anime....ale je kocham
Ale oczywiscie koszta przesylki bym pokryla bez problemu
Ostatnio edytowany przez melulu87 (2007-09-21 09:28:37)
sądząc po nicku, te 87 to zapewne rocznik, a w tym wieku powinno się widzieć co to "czteropak":P
zjadacz, gdybyś mieszkał bliżej mnie, to już bym do ciebie jechał:P
cteropak kojarzy mi sie z browarem...czyli czteropak Heinekenow tak?? hahaha
blondynka jestem wybaczcie...
sluchaj Zjadacz...mozemy sie umowic ze money wysle zamiast czteropaka...
Płytki lecą już do osoby najbardziej potrzebującej, czyli dopiero zaczynającej przygodę z anime. Jako że oglądam dużo i często przegrywam różne płyty, to może kiedyś jeszcze raz będę rozdawał. Póki co akcja skończona
"Skazany na zajebistość"
i jako nowa nie wiem co to jest "czteropak heńków"
o zgrozo! toż to bluźnierstwo:P:P mi jest bardziej znany 6pak heńków :>.
Przyznaj sie zjadacz ile braci heniów dał ci nowy własciciel tych płytek?:P