Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Temat jest bardzo prosty mam chyba około 100 cd i z 30 dvd albo i wiecej z anime które nie są w zasadzie mi potrzebne. Nie zależy mi na nich więc chętnie oddam w dobre ręce oczywiście osobie zaczynającej przygodę z mangą i anime ( sami wiecie takie coś na dobry początek )
Co jest na płytkach nie będe wypisywał bo nie mam na to czasu ani chęci.:P
Żeby nie było niesprawiedliwości wybiorę osobę sam Za to oczekuje napiwku w postaci dwu paku PEPSI ze szklaneczką w zestawie .
Osoba z bydgoszczy byłaby wskazana ale nie koniecznie....
Akcja została podpatrzona od Zjadacza ( sam wiesz że większość takich płytek to istny chaos )
Tak więc zabawe czas zacząć
Ostatnio edytowany przez Anarchy Maniek (2007-09-21 21:25:21)
Akcja została podpatrzona od Zjadacza ( sam wiesz że większość takich płytek to istny chaos
Wiem Oddaj tak jak ja, początkującemu
"Skazany na zajebistość"
A może oddalibyście coś weteranowi?
Jakoś nikomu nie zależy a chciałem tylko dwupak PEPSI ze szklaneczką ale to się jeszcze zobaczy
Heh początkujący a zacznie ze 150 płytkami
Jakoś nikomu nie zależy a chciałem tylko dwupak PEPSI ze szklaneczką
Nie ma powodów do paniki, u mnie się dopiero nazajutrz ludzie odezwali. No dobra, już ci się nie wcinam
"Skazany na zajebistość"
Napewno coś z tej listy ale co się trafi to już wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba
PS Nie zważajcie na tamte zasady bo one i tak tej osoby co dostanie anime nie dotyczą[cool]
http://www.animemanasati.fora.pl/spis-a … n-t23.html
Ostatnio edytowany przez Anarchy Maniek (2007-09-21 22:13:51)
Ja byłbym zainteresowany ale to raczej nie wypali ze względu na odległość[deprecha]
Chce kandydować. A tak wogle jak ktos ma plyty one piece to bym prosil o pozyczenie albo moge odkupic ,bo chcial bym obejzec to anime ,a w necie jeden odcinek _te pierwsze, to ściągają sie po 12 godzin albo nawet po dwa dni.
To serie jakie oglądam albo obejzalem:
1dragon ball, 2full metal alchemist,3rgnarok,4fate satate costam ,5black blood brothers,6naruto ,7bleach -ale niecaly gdzie do polowy -jak sie zaczely fillery skocnzylem),8wolfs rain ,9deatch note od 1 do 25 odcinka ,10kenichi wsyzstkie jakie wyszly ,11ranma do 55 epka oav nieogladelm jeszcze. Mozna powiedziec ze weteranem jestem ,ale i tak zglaszam kandydature na plyty.
Ostatnio edytowany przez danielos (2007-09-22 07:55:32)
jak cos to ja tez jestem chetny ale troche daleko mi do Bydgoszczy jechac
Ja też się piszę na tę płyty mam tylko Sailor Moon jak co to daj znać poprzez GG nr. to 8029366[bzdura]
Chce kandydować. A tak wogle jak ktos ma plyty one piece to bym prosil o pozyczenie albo moge odkupic ,bo chcial bym obejzec to anime ,a w necie jeden odcinek _te pierwsze, to ściągają sie po 12 godzin albo nawet po dwa dni.
To serie jakie oglądam albo obejzalem:
1dragon ball, 2full metal alchemist,3rgnarok,4fate satate costam ,5black blood brothers,6naruto ,7bleach -ale niecaly gdzie do polowy -jak sie zaczely fillery skocnzylem),8wolfs rain ,9deatch note od 1 do 25 odcinka ,10kenichi wsyzstkie jakie wyszly ,11ranma do 55 epka oav nieogladelm jeszcze. Mozna powiedziec ze weteranem jestem ,ale i tak zglaszam kandydature na plyty.
weteran piszacy "fate statate cos tam"?? no way
Nie ma to jak 25h pracy szef mnie chyba wykorzystuje[rip]
Ale teraz do rzeczy wysyłać tego raczej nie będe ponieważ jak sami zauważyliście min 150 płyt to jednak waga ciężka i nie jeden wrestler chciałby mieć tyle.
No chyba że ktoś z wyżej zainteresowanych pokryje koszty przesyłki lub odbierze to osobiście w Bydgoszczy[okej]
Czekam więc na wasz oddzew.:)
One piece i inne serie mogę wypalić za kase lub płytki bo wszystkie serie jakie mam w spisie trzymam na twardym więc nie ma tyle zachodu. Jak za kase to 3 płytki dvd wypalam za 1zł korzystny układ zwłaszcza że kasiora idzie na Leszki i Pepsi
Wymiana na płytki standardowa 1 wasza 1 pusta dla mnie. Lub wymiana anime za anime...
witam jak juz napisalam na PM jestem oczywiscie chetna do odebrania anime poniose koszta wysylki i oczywiscie poniose koszta twojego czteropaka coca coli ze szklaneczka...
Akcja zamknięta płytki już wybrały sobie nowego właściciela
Strony 1