Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Hybrid, a za wyslanie 60 odcinkow (od 141-200) i tych filmow co wczesniej wymienilem (w pierwszym poscie) ile bys chcial plytek/kasy?
Mam pytanie do fanów One Piece. Kiedy oglądać dany film ,special One Piece ,żeby sobie nie spoilerować? W sensie po ,którym odcinku. Np movie 1 po 30ep itp. Z góry dziękuje za każdą odpowiedź inną niż google i anidb:)
Ps. Nie chciałem zakładać osobnego topicu dlatego piszę tutaj.
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-09-23 19:24:10)
Ja oglądałem, jak to się mówi na wyczucie:D
Muszę przyznać, że za każdym razem mi się udawało... co więcej filmy nie mają za dużo wspólnego z serią TV, jedyne co można zauważyć to - "new nakama" or jakaś nowa katana, specjale jak leci, na to nie ma systemu:)
Mam nadzieję, że choć trochę się przydałem[hehe]
Zajrzyj tutaj.
Dziękuje ,tego właśnie szukałem.
Muszę przyznać, że za każdym razem mi się udawało... co więcej filmy nie mają za dużo wspólnego z serią TV, jedyne co można zauważyć to - "new nakama" or jakaś nowa katana, specjale jak leci, na to nie ma systemu:)
Więc chyba się nie będę śpieszył z oglądaniem filmów.THX
Zajrzyj tutaj.
Dziękuje ,tego właśnie szukałem.
Więc chyba się nie będę śpieszył z oglądaniem filmów.THX 4 info
Tak jak w temacie "poszukuje One Piece". W sumie to potrzebuję od 1 odcinka, wszystkie które do tej pory wyszły. Bez kinówek mogę się wymienić za inne anime bądź też czyste płytki.
Dulu dzięki, ale mi bardziej chodzi o wymianę. Ściąganie ze strony zajmie sporo czasu, myślałem też o torrentech ale na tym wyszedłbm jeszcze gorzej. Tak więc pomyślałem o wymianie, bo w sumie to i tak łącze mam narazie zajęte bo Samurai Champloo ściągam.
W takim razie zapraszam do akcji "Anime za Free":)
Znajdziesz na forum!
"Anime za Free"? Sprawdzałem tam zanim napisałem posta. Może i masz rację ale w takim wpadku będę sporo czekał na przesyłkę, a i tak nie mam pewności czy paczka po drodze się nigdzie nie zapodzieje. Na dobrą sprawę to mógłbym nawet kupić One Piece (w rozsądnej cenie).
Nie ma sprawy chętnie się wymienię mam od 1 do 325 epka razem z kinówkami 8 i Mugimawara Theater jak Ciebie to interesuje info przez GG 7950723 PS wszystko zajmuje jak narazie 77 GB.
Strony Poprzednia 1 2