Nie jesteś zalogowany.
ciekawie jest robione. Nie po kolei
Po kolei, Nanami wydała tłumaczenie do 24-25 epka, jeszcze przed wydaniem bodajże 16,17,18,19. Zrobiła to specjalnie "dla próby", czy jakoś tak podobnie to ujęła. Gdybyś był na bieżącą i czytał co pisze autor, wiedziałbyś o tym. Poza tym autorka wydaje jeszcze inne tłumaczenia, a z Code Geass również jest na bieżąco. Znów muszę się powtórzyć jak ma to często miejsce, że tłumacze nie robią napisów 24h 7 dni w tygodniu, tym bardziej jeśli przekładają na polski kilka serii.
Dobra. poddaje sie! I grzecznie poczekam na Tłumaczenie.
Romeo x Julia od Shinsen Subs do 13 epka ( bo tylko tyle wydali przetłumaczonych )
Prosiłbym bym o napisy do Shuffle! Memories, ostatnie są do 9 epka. Dziekuje z góry
Bleach ja bym chciał mieć porządnie przetłumaczony.
A ja bym chciał, żeby ludzie byli trochę uprzejmiejsi. Da się zrobić?
"Skazany na zajebistość"
Kyuubi20 jak taki mądry jesteś czemu sam nie zrobisz jeśli uważasz że tamte są złe poza tym jakoś nie widziałem byś dawał jakąkolwiek ocenę bleachowi
Mozna by przetlumaczyc Ookiku Fukaribute w tej chwili produkcja HardSuba zajmuje sie grupa Saizen kilka odcinkow juz wypuscili jednak nie widzialem aby ktos zaczol tlumaczyc ta serie na polski jezyk.
Wiec to moja prosba co do tlumaczenia
Chcialbym zeby ktos sie zabral za tlumaczenie "Sasami -Mahou Shoujo Club" ,tyle ze ta osoba musi znac japonski , bo jest angielskie tlumaczenie , ale tylko pierwszego odcinka.
Cze mam prośbę może by ktoś przetłumaczył 2 kolejne odcinki Kaze No Stigma. dzięki
Bardzo prosila bym o pprzetlumaczenie/dokonczenie tych serii
Romeo x Julia 12 wzwyz
La Corda d'Oro ~primo passo~ 19 wzwyz
El Cazador de la Bruja 7 wzwyz
RabuDORU Lovely Idol 6 wzwyz
Happiness 7 wzwyz
Tokimeki Memorial Only Love 18 wzywz
Kyoshiro to Towa no Sora 9 wzywz
Ranma 1/2
10 ep shuffle memories będzie niebawem.
Nikt Cię nie zmusza do pobierania moich napisów. Chcesz mieć napisy, które by Cię usatysfakcjonowały to przecież sam możesz sobie takowe zrobić. Poza tym nie widziałam, by komuś coś się nie podobało.
BTW Co dla Ciebie znaczy "porządnie przetłumaczone"?
Czy ktoś mógłby przetłumaczyć to anime Gift Eternal Rainbow. Bardzo proszę.
znam tomxxxa osobiscie i prosik mnie zebym napisal tutaj taka prosbe."Tlumaczcie hentaie ale tlyko jakieś wmiare fajne i z fajna kreskac np."tu dalej nie bede pisal,bo to chyba niezgodne z faqiem
10 ep shuffle memories będzie niebawem.
Dziekuje bardzo Mam jeszcze prośbe czy ktoś wogóle zaczoł tłuamczyć "5 Centimeters per Second: A Chain of Short Stories". Błbym bardzo wdzięczny o napisy do tego Anime:)
Mam jeszcze prośbe czy ktoś wogóle zaczoł tłuamczyć "5 Centimeters per Second: A Chain of Short Stories". Błbym bardzo wdzięczny o napisy do tego Anime:)
Przecież napisy do tego są już od ponad miesiąca