Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witajta ;)wszystkim. Eh, dobra na poważnie. Osoby które chciały by sprzedać mangi typu:
Love Hina - od 1 tomu do 8,
Chobits - od 3 do końca,
Great teacher Onizuka - wszystkie tomy, które są wydane w Polsce,
Naruto - wszystkie prócz 13,
Z całą chęcią mogę zakupić od tych osób mangę, oczywiście manga musi być w dobrym stanie. Wszystkie propozycje wypisujcie tu i numer gg, ja się potem z wami skontaktuje, wypiszcie także która godzina by wam najbardziej odpowiadała.
Najlepiej zobacz na allegro... Albo kup bezpośrednio u wydawnictw
Tu masz pierwsze 9 tomów GTO
Dokładnie na Allegro bardzo często jak nie codziennia można znaleźć aukcje z mangą[szpan]
Eh, ale chciałem u kogoś kupić.. a u wydawnictw to kupuje mangę
Eh, ale chciałem u kogoś kupić.. a u wydawnictw to kupuje mangę
Ale przecież chcesz kupić właśnie mangi?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Hiead19 napisał:Eh, ale chciałem u kogoś kupić.. a u wydawnictw to kupuje mangę
Pewnie liczy na niższą cene niż prosto z wydawnictw Tak jak już mówili poprzednicy - Allegro! Kupiłem tam całego Hellsinga w bonusowej cenie i jestem zadwolony
Winged napisał:Hiead19 napisał:Eh, ale chciałem u kogoś kupić.. a u wydawnictw to kupuje mangę
Pewnie liczy na niższą cene niż prosto z wydawnictw
Za mały rozumek mam.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Tak allegro jest de'best Tam kupiłem za 100PLN komplecik (bez 5 numerów) kawaii; namierzyłem wszystkie numery Mangazynu; Anime+; Animegaido; figurkę Sakury ; Parę numerów kompedium. Taaa... Allegro jest super do takich spraw. Gdzie ja bym w Polsce kupił Anime Insider, czy niemieckiego Animania
Tak allegro jest de'best Tam kupiłem za 100PLN komplecik (bez 5 numerów) kawaii; namierzyłem wszystkie numery Mangazynu; Anime+; Animegaido; figurkę Sakury ; Parę numerów kompedium. Taaa... Allegro jest super do takich spraw. Gdzie ja bym w Polsce kupił Anime Insider, czy niemieckiego Animania
w empiku
Podepnę się pod temat.
Pilnie kupię box nr 5 do mangi Akira. Może być używany (sklejony), a nawet lekko naddarty czy nadgięty, byle nie za bardzo
Dobrze za niego zapłacę.
Interesuje mnie tylko sam box bez mang.
Proszę o kontakt na gg lub maila. Wszystko podane w profilu
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-07-05 16:19:00)
Strony 1