Nie jesteś zalogowany.
troche za mocno zaspoilerowali w zapowiedzi odcinka jak dla mnie, od razu pokazywać, że deidara przegra to troche nie fair wobec fanow ktorzy czekają od +- miecha, moze 2 oglądając go latającego na pawiu
no ale chyba następny ep ma skaładać sie z 3 odcinków tak ???
dobrze zrozumiałem ??
No nie bardzo, miszczunio pierwszy raz widzisz taką zapowiedź :| zawsze tak samo zapowiadają specjale (2-odcinkowe), to aż zabawne, że po tylu latach są ludzie którzy ciągle pytają się o to samo .
troche za mocno zaspoilerowali w zapowiedzi odcinka jak dla mnie, od razu pokazywać, że deidara przegra to troche nie fair wobec fanow ktorzy czekają od +- miecha, moze 2 oglądając go latającego na pawiu
A od czego mają kage bushin? I inne takie pierdoły? Po mojemu oni nie powiedzieli wprost że Deidara przegra (gdyby to było takie pewne to Kakshi po starciu z wybuchającymi konikami polnymi Deidary by już gryzł glebe), no ale powiedzieli że cała zgraja połączy się w jedną drużynę, więc można się domyślać, że raczej Pan na Strusiu ma problem. Natomiast migawka z nadmuchanym Deidarą zachęca do oglądania i o to w tym chodzi.
Taa, a klon deidary oddał im gaarę a potem wybuchnął zreszta i tak od początku było wiadome że deidara zginie, nie wiadomo bylo tylko w jaki sposób, a teraz na 99% moge powiedziec ze wybuchnie
A ja na 99% moge powiedziec ze tak szybko dedaira nie da sie zabic
Z takimi tekstami to chyba nie na ten temat.
co tam mowic o nastepnym epku jak on dopiero za dwa tygodnie jak dobrze pojdzie. Poczekamy zobaczymy
Idzie dobrze, po co te narzekania.
Taa, a klon deidary oddał im gaarę a potem wybuchnął
zreszta i tak od początku było wiadome że deidara zginie, nie wiadomo bylo tylko w jaki sposób, a teraz na 99% moge powiedziec ze wybuchnie
A ja wciąż uważam, że nie zginie. Przegra walke (wygrać z tą całą zgrają nie ma prawa), ale nie zginie. Dlaczego?
1. W Naruto zawsze jak chcą kogoś istotnego uśmiercić opowiadają o jego traumatycznych przeżyciach zazwyczaj z dzieciństwa. Więc, albo zrobią to w tym epku(nie zdążą), albo będzie kolejny z nim wątek gdzie to zrobią, albo go zmarginalizują tłumacząc że Sasori i Deidara byli cieciuchami i wykończy go ktoś ot tak sobie w ciągu jednego odcinka.
2. Ten wybuch mi się skojarzył z samobujstwem (w końcu z całęj zgrai teraz już tylko Kakashi ma nieznane umiejętności, no może jeszcze naruto, ale on na bank nie będzie wysadzał), a jeśli to było samobujstwo to to musiała być sciema (zasłona dymna). Deidara nie poświęcił by się ot tak... No chyba, że to była technika Kakashiego... ale wtedy patrz ptk1.
Taa, a klon deidary oddał im gaarę a potem wybuchnął
A po co mu Gaara? On już jest wyssany, jak chciał uciec musiał go oddać.
Ostatnio edytowany przez Franko (2007-09-27 09:33:57)
Czy ostatni odcinek Naruto to był ten jak na samym końcu Kakashi pokazał nowego Sharingana i epek się skończył ???
Bo chyba nie jestem na bieżąco
A po co mu Gara ? Proste Żeby na ruto się wku....ł i go gonił ! Nie zapomnij, że Naruto ma w sobie Lisiego Demona, którego chce akatsuki !!!
Wie ktos moze kiedy bedzie nowy odcinek naruciaka??
Dzisiaj powinna wyjść już RAW'ka. A jak chcesz hardy to jutro najprawdopodobniej.
Wielkie dzieki:)
hmmm... czemu jeszcze nie ma RAWka ???
Coś tu jest nie tak ??
wlasnie zauwazylem ze cos jest nie tak ostatnio z TV-tokyo maybe ktos mi poowie ocb?
Ziszcza się moje marzenie
no more naruto, no more naruto, no...
jest już rano a NS nawet RAWa nie widać
Ziszcza się moje marzenie
![]()
no more naruto, no more naruto, no...
oszczedzil bys swoje glupie komentarze.
Udalo mi sie dowiedziec ze moze przez ta dziewczynke co zaszlachtowala ojca ;o ale czy na 100% ?
RAW jest ... a DB przez kolejne 2 tygodnie nie bedzie wydawalo hardsubow bo obecnie tlumaczy cos innego ... wszystko jest napisane na stronce DatteBayo...nastepne suby naruto od DB bodajze 18/10/2007 do tego czasu trzeba cieszyc sie RAWami