Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
witam poszukuje osub które będą chętne na wymiane za czyste płyty zanim jednak się zdecyduje niech napisze na jakich zasadach się wymienia.pozdrawiam
a co cię interesuje?
KDE4 ssie
po co?
po prostu nie mam co oglądać a nie mam narazie neta żeby sobie pościągać,ogułem to czego nie mam dlatego bym prosiłą o liste anime
Ja już wole sie nie wymieniac bo mam niemiłe wspomnienia związane z takim jednym użytkownikiem tego forum (niepamiętam niestety kto to był ) Wszystko było fajnie załatwione powybierane i jak doszło co do czego to ja mu wysłałem to co chciał na ten adres co mi podał -> nagrane anime + czyte płyty żeby mi nagrał co chaiłem (brałem od niego więcej i zaoferował żebym muprzesłał czyste płty to mi nagra na nie co wybrałem w ilości 2x tyle ile miało zajmować anime przeze mnie wybrane ->>> połowa czystych płyt dla niego)....Co było dalej...możecie się domyslić -> przez 2 tygodnie facet ściemniał mi że nic mu nie doszło a potem w ogóle nie odpowiadał na maile ani na nic :[... Zrobił mnie w ch..a a tego nienawidze!! I tak wsadziłem około 35zł w bagno...chciało się mieć prędzej anime (jak sie ma olny internet) no to się miało ładne NIC!!! Co miałem zrobić -> zaczołem ściągać co chiałem od tamtego łosia i w koncu sobie to obejrzałem... Gdybym wiedział że tak będzie to bym tak postapił od razu ale nie bo bedzie szybciej...i było 2 miesiące ściagania LOL... Szkoda że nie pamietam który to użytkownik tak mnie urządził bo bym mu zrobił super reklame na forum
Pozdrawiam ;]
spoka ja już się z kilkoma osobami wymieniałam i nie jestem oszustką,jak komuś zależy moge podac namiary na te osoby żeby nie było że chce kogoś oszukać
riku jestem z zor!gdzie meiszkasz ja sikorski
Ostatnio edytowany przez vpirate2 (2007-09-27 21:06:38)
cześć za z pawlika
miło mi poznać
Siema, ja moge sie wymienic za plytki, ofc te lepsze, TDK, verbatim itp. link do spisu jest po lewo, system wymiany: wysylasz mi 2x tyle plyt ile chcesz zebym ci nagral.
ok[respekt]
Ostatnio edytowany przez vpirate2 (2007-09-28 12:44:49)
Takie pogaduszki przeniescie sobie na GG!! Bez spamu!! Jeśli moge polecić osobe do wypalania za czyste płytki to jest nią bez wątpienia Yaqb;P Mój stały dostawca xD
Jako że mam pewne wysokie wymagania to oferuje wymianę za puste płytki ale specjalnej jakości płytki.
Możecie przysłać swoje płyty obojętnie jakiej firmy. Za wypalanko 2 płyt dvd zabieram 1 płytke dvd ( są drogie chyba 2zł od sztuki ) ale musi to być DVD-R Verbatim 16x do nadruku "glossy"
Kontakt - od Poniedziałku do Czwartku po 16:00!!! I czasami w soboty GG 7950723
podaj link do listy jakiejs
Strony 1