Nie jesteś zalogowany.
Ten kto grał w Devil May Cry wie że Dante nigdy nie zginie. LOL
Ps. nie oglądałem ostatnich odcinków, czy pojawił sie może Vergil w tym anime,
w Grze był swietny
hey, równiez grałem w Devila i jest swietnie gra super a co do anime z racji ze nawet tytułów odcinków niema tylko misje są, to jest dobre nawiazanie klimatem do gry, a co do tej postaci to nie widziałem jej jeszcze
SPOJLER
Vergila nie będzie
/SPOJLER
Mam małą prośbę do osób które mają te dwa odcinki:
Devil May Cry 06 RAW od TV-Japan, 877mb, 1900x1080, avi, DviX 6.6.1 5.1chAAC
Devil May Cry 07 RAW od TV-Japan, 626mb, 1900x1080, avi, DviX 6.6.1 5.1chAAC
czy niemogłby ktoś podzielić tych odcinków na części i wrzucić na rapidshared, gigashared itp.? poza megaupload gdyż mi nie działa.
Bo próbuję ściągnąć te dwa odcinki już tydzień i nie mogę z torrenta ( brak seedów) ( pozostałe mi się jakoś udało ).
Jestme ciekawe czy cos sie rozkrecilo? Czy dalej jest tak samo jak w pierwszych odcinkach?
Ja polecam Share/winny - bedziesz mial odcinek w max dzien
devil may cry jest neismiertelny i zato lubie te serie
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERS
DANTE jest niesmiertelny bo kto normalny by wytrzymal takie rany jak on??
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
Zadna nowina ze Dante jest niesmiertelny....kto gral ten wie
i kto jak kos nie wiedzial?prosze o ban dla Jamatano Orotchi
dante jest śmiertelny i idzie go zabić, ale nie znalazł się nikt kto potrafiłby mu dorównać.
Nie znalazł sie nawet nikt kto by mu podskoczył:P
Jubei napisał:dante jest śmiertelny i idzie go zabić, ale nie znalazł się nikt kto potrafiłby mu dorównać.
Chuck Norris. Człowiek legenda... żaden Dante nie poradzi sobie z Chuckiem i jego kopem z półobrotu, po prostu z Chuckiem nie ma szans.
Diabetik napisał:Jubei napisał:dante jest śmiertelny i idzie go zabić, ale nie znalazł się nikt kto potrafiłby mu dorównać.
Chuck Norris. Człowiek legenda... żaden Dante nie poradzi sobie z Chuckiem i jego kopem z półobrotu, po prostu z Chuckiem nie ma szans.
chyba na odwrot,to chuck nie ma szans z dante8-D
mi tez sie bardzo podobal dmc, gralem we wszystkie czesci juz dawno temu, bo mam ps2 i musze powiedziec ze to jedne z najlepszych gier na ps2, myslalem tylko ze anime bedzie zrobione pod fabule z ktorejs czesci, a tu lipa;/
DMC 3 na kompa TEŻ wyszło i chwała im za to!
eee ? jak to nie ? ofcorse ze bedzie tak mowili tworcy :]
"Gra miała być przeznaczona wyłącznie na PlayStation 3, jednak Capcom ostatecznie rozszerzył ofertę także na Xboxa 360 i PCty. Światowa premiera Devil May Cry 4 ma mieć miejsce w lutym 2008. " wiec tam nie piszczec bo idealnie sie sklada ze wydadza Na pcetka ;]
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-09-29 11:44:46)
i tu wlasnie bol chetnie bym sobie popykal chlip
a ja mam ps2 i tez nato wszytko wychodzi,mam go przerobionego zeby piraty czytal i mam okolo 400 gier :>