Nie jesteś zalogowany.
czy ktos by mogl w najblizszym czasie przetlumaczyc do konca code geass wersja [gg]?? epki od 20 do 23
~Daark jest w trakcie tlumaczenia
relax take it easy
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-25 00:07:30)
Love Hina - ep 27
Hej przetłumaczcie Kaibutsu Oujo od odcinka 16 w gure plx ten anim jest super ale nie ma napisów do pozostałych odcinków i nie za bardzo rozumiem co mówią plx przetłumaczcie
Love Hina - ep 27
A co to jest?
czy ktos by mogl w najblizszym czasie przetlumaczyc do konca code geass wersja [gg]?? epki od 20 do 23
Ja juz przetłumaczyłam tylko teraz korektor je doszlifowuje
Hej przetłumaczcie Kaibutsu Oujo od odcinka 16 w gure plx ten anim jest super ale nie ma napisów do pozostałych odcinków i nie za bardzo rozumiem co mówią plx przetłumaczcie
Cieslak to tłumaczy, i napisy idą w miarę na bieżąco. Ludzie, tu się prosi o coś co nie jest tłumaczone, albo powiedzmy już z miesiąc nikt się za suby nie bierze...
Witam widzialem gdzies po drodze prosbe o tlumaczenie Shonan Junai Gumi, przychylam sie bardzo to tej prozby, ale glownie mi zalezy na Shonan Junai Gumi Vol 5, gdyz ciezko to znalesc i nie ma jakich kolwiek napisow do tego czy to ang, ita, ger, ja znalazlem Shonan Junai Gumi Vol 5 tylko w emule i to wersje bez sub i wersje raw. Jezeli ktos zauwazy gdzie to z sub ang lub ger chociaz to prosze o odpowiedz, w razie trudnosci z znalezieniem Shonan Junai Gumi Vol 5 moge wyslac.
Daark napisał:czy ktos by mogl w najblizszym czasie przetlumaczyc do konca code geass wersja [gg]?? epki od 20 do 23
Ja juz przetłumaczyłam tylko teraz korektor je doszlifowuje
coś twój korektor sie obija. Czekam juz na napisy ponad tydzien:)
~Daark
A czekaj nawet rok, co nas tu k*rwa obchodzi;)
Ja bym prosił o przetłumaczenie "Negima!? Haru OVA"
hayate no gotoku
Popieram Hayate No Gotoku(bo mam rawy więc nie mogę nawet z eng oglądać chyba że ktoś zapoda;p) tak samo proszę o tłumaczenie Over Drive od 5 epka
Proszę o Negima Haru OVA i dokończenie El Cazador de la Bruja.
Ostatnio edytowany przez Laska (2007-09-30 01:03:23)
Nie wiem czy ktoś już prosił , więc ja zwracam się z prośbą o przetłumaczenie Immortal Grand Prix oraz dokończenie
Whistle!.
Dołączam sie do prośby
[cytuj]proszę o tłumaczenie Over Drive od 5 epka[/quote]
przecież mruq to tłumaczy, to jest w rozkładzie jazdy Noizy Tribe...
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
hayate no gotoku
Dokładnie, tłumaczenie jest skończone na 16 epku, a już dawno ponad 20 wyszło...
Tak samo tłumaczenie Sunabouzu stanęło na 6...
Więc jakby ktoś mógł to dalej przetłumaczyć, to byłbym wdzięczny
jestem zdziwiony ze nikt jeszcze nie zrobil napisow do lucky stara prosze o napisy do lucky stara i do Gate Keepers
Ostatnio edytowany przez vpirate2 (2007-09-30 11:21:57)
ja bym prosil o school days ep 12
wiecie ostatnio mnie wzięła chęć na jakieś głupkowate anime i tak myślę obejrzeć Digimony
może ktoś mógł potłumaczyć bo niektóre odcinki nawet są ciekawe
pamiętam jak ogladalem telewizje
i RTL 2