Nie jesteś zalogowany.
Jako że przestałem oglądać serię na 129 epku mam pytanie - od którego odcinka konkretnie jest sens oglądać (tzn. od którego znowu się robi w miarę ciekawie)? Bo jak przed chwilą ściągnąłem epki 130 i 131 to tylko na szybko poprzewijałem i popatrzałem co się dzieje, oglądanie całości byłoby stratą czasu:( (zresztą i tak wszystko się stało tak jak przewidywałem:P).
Zergadis0 fabuła z mangi wraca w 138 odcinku. Resztę można sobie odpuścić .
Jak pamiętam to akcja rozwija się, nie, akcja prawie wcale się nie rozwija, buuuu.
Ja osobiście radzę - "dać se siana" z anime, manga-rulez:D
Zergadis0 fabuła z mangi wraca w 138 odcinku. Resztę można sobie odpuścić .
Dzięki, już ściągam epki 138, 139 i 140:D,
Jak pamiętam to akcja rozwija się, nie, akcja prawie wcale się nie rozwija, buuuu.
Ja osobiście radzę - "dać se siana" z anime, manga-rulez:D
Powoli też zaczynam dochodzić do takiego wniosku, ale jeszcze spróbuję, może się anime poprawi:D.
A ja się zastanawiam jaki jest sens oglądania anime w którym co ileś_tam odcinków znów są fillery, to tak jak seks przerywany .
Co więcej, dla mnie Bleach jest skończony. Fillery są beznadziejne, manga od jakiegoś czasu nieciekawa, schematyczna i jakoś mnie to już nie bawi
Tak naprawdę, dla mnie są tylko trzy podwójne powody dlaczego warto to jeszcze czytać/oglądać:
- Inoue
- Matsumoto
- Prawdziwa forma Nell
Bleach nie dosięga nawet do stóp One Piece - który jest imo dużo, dużo, dużo lepszy.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-09-28 20:34:32)
... to tak jak seks przerywany .
Zgadzam sie:D
Tak naprawdę, dla mnie są tylko trzy podwójne powody dlaczego warto to jeszcze czytać/oglądać:
- Inoue
- Matsumoto
- Prawdziwa forma Nell
- Tatsuki:)
Bleach nie dosięga nawet do stóp One Piece - który jest imo dużo, dużo, dużo lepszy.
Zgadzam się w 120%!!
Z blicza zrobił się niezły[kupa]
Jednak dam serii jeszcze szansę, dwa najnowsze epki są naprawdę świetne:D.
ossu xD oby fillerow nie wcisnęli a jeśli nawet to niech dadzą z Senną w roli głównej xD a kreska bardoz ładna xD
Aż strach pomyśleć jak mogą jeszcze spasztecić tą serie ale to jeszcze mało wiele w porównaniu z Naruto x[
Kiedy skończyły się fillery 140 139 odcinek ??
Kiedy skończyły się fillery 140 139 odcinek ??
138, parę postów wyżej się o to pytałem, więc wystarczyło się rozejrzeć:P.
Nie wiecie jaka jest przyczyna nie pojawienia się 144 odcinka Bleach'a?
Cóż od siebie mogę dodać? (...)dużo, dużo, dużo, dużo(...) . I dobrze, że tak rzadko wychodzi, bo przynajmniej nie ma problemów z fillerami (jak w przypadku bleacha), która i tak słabe nie są (chociaż luffy-samurai powiewał trochę nędzą).
A co do bleacha - już nie mogę doczekać się nowych fillerów . [tak - to jest ironia.]
No więc postanowiłem sięgnąć po Blecha i mam małe pytanko. Mianowicie gdzie jest lepsza jakość obrazu w rawach od l33t czy grupy Lunar. Przyznam się bez bicia że dopiero przedzieram się przez pierwsze odcinki
Nie wiecie jaka jest przyczyna nie pojawienia się 144 odcinka Bleach'a?
Przyczyną jest to, że zaczyna się nowa seria będzie nowy opening i ending odcinek wyłazi w środę za tydzień (17.10.07r.) (czytaj z ang. subami w czwartek 18.10.07r. ).
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-10-12 12:02:25)
coli9 napisał:Nie wiecie jaka jest przyczyna nie pojawienia się 144 odcinka Bleach'a?
Przyczyną jest to, że zaczyna się nowa seria będzie nowy opening i ending odcinek wyłazi w środę za tydzień (17.10.07r.) (czytaj z ang. subami w czwartek 18.10.07r. ).
Będzie mi brakować tej mordy kona rozpoczynajacej każdy odcinek ;]
No więc postanowiłem sięgnąć po Blecha i mam małe pytanko. Mianowicie gdzie jest lepsza jakość obrazu w rawach od l33t czy grupy Lunar. Przyznam się bez bicia że dopiero przedzieram się przez pierwsze odcinki
Szczerze Ci powiem, że nie oglądałem l33tta, ale zapewniam Cię, że Lunar jest bdb
No to pytanie skierowane do tych którzy oglądali Bleacha od l33t, jak owe rawy prezentują sie jakościowo[kombinuje] Czy są lepsze od Lunar czy gorsze ?
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-10-12 15:07:13)
ShAd0w napisał:coli9 napisał:Nie wiecie jaka jest przyczyna nie pojawienia się 144 odcinka Bleach'a?
A mi nie, zwłaszcza, że nowy opening będzie imo dużo lepszy:D (muzycznie na pewno, graficznie jeszcze nie wiem, do posłouchania tutaj).
Arry napisał:ShAd0w napisał:Przyczyną jest to, że zaczyna się nowa seria będzie nowy opening i ending odcinek wyłazi w środę za tydzień (17.10.07r.) (czytaj z ang. subami w czwartek 18.10.07r. ).
A mi nie, zwłaszcza, że nowy opening będzie imo dużo lepszy:D (muzycznie na pewno, graficznie jeszcze nie wiem, do posłouchania tutaj).
Ten opening jak dla mnie był najlepszy A jeżeli chodzi o Kona to po prostu zrobili to bosko w tym numerze. Przesłuchałem i moim zdaniem cieniutkie. Wole poprzedni