Nie jesteś zalogowany.
na szczęście DMC 4 nie będzie już na kompa, tylko na konsole.
jednak masz rację. Ale przynajmniej inne gry nie wyjdą na pieca takie jak MGS4, FFXIII, TenchuIV,
"Na szczęście"? "Przynajmniej"? Widzę, że fanboyowa zawiść już daleko posunięta. No cóż, zdarza się, niestety.
a ja mam ps2 i tez nato wszytko wychodzi,mam go przerobionego zeby piraty czytal i mam okolo 400 gier :>
Chyba "wychodziŁO". W ogóle, to rzeczywiście jest się czym chwalić.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-09-29 14:50:05)
"Na szczęście"? "Przynajmniej"? Widzę, że fanboyowa zawiść już daleko posunięta. No cóż, zdarza się, niestety.
Po prostu jestem fanem konsol (w szczególności Playstation) już od wielu lat i sądzę że niektóre tytuły nie powinny pojawić się nigdy na pc, i dlatego właśnie jestem zadowolony że taki MGS 3 i 4, seria FF, Tenchu i podobne gry nie pojawią się na pc.
edit. piractwa konsol nie popieram i według mnie nie ma się czym chwalić bo nie jest to dobre.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2007-09-29 14:54:32)
Po prostu jestem fanem konsol (w szczególności Playstation) już od wielu lat i sądzę że niektóre tytuły nie powinny pojawić się nigdy na pc, i dlatego właśnie jestem zadowolony że taki MGS 3 i 4, seria FF, Tenchu i podobne gry nie pojawią się na pc.
No przecież to właśnie napisałem.
Chyba "wychodziŁO". W ogóle, to rzeczywiście jest się czym chwalić.
tak masz racle wychodzilo
Ale czemu napisałeś niestety? Po prostu jestem zdania że każda seria powinna znać swoje miejsce. Jeśli jakaś gra wyjdzie na pc to niech jej nie przenoszą dla zysku na konsole i na odwrót.
Po to są gry na konsole aby je kupować, bo gdyby przenieśli wszystkie najlepsze gry na pc to ludzie by ich nie kupowali bo by sie nie opłacało.
Dobra kończymy ten offtop.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2007-09-29 15:00:28)
Ale czemu napisałeś niestety?
To miałem przy "zawiści" napisać "stety"? Mnie się takie podejście nie podoba (podkreślam - mnie), i o tym napisałem. Przy czym akurat gier z serii DMC mi nie żal zupełnie, żeby już nie było offtopa.
Do poprzedniego wątku:
Jakby wszystkie gry miały wchodzić zarówno na konsole jak i PieCe to by nie było sensu kupować konsol.. Dlatego to sie nazywają "Exclusive"
Do wątku o DMC:
Z tego co widziałem na trailerze to DMC 4 będzie wymiatać tylko mi sie nie podoba głos aktora, który podstawiany jest pod Dantego.. może dla tego ze sie przyzwyczaiłem do Dantego z anime
Dlatego nie możesz się przyzwyczajić bo w "4" głównej roli nie gra już dante (choć ma się pojawić) a bliźniaczo podobny typek o imieniu Nero. A co do samej gry to wątpię, żeby naprawdę wymiatała grafa nie za dobra jak na next-geny, w ogóle wątpie żeby Płaczący Diabeł nasz jeszcze czymś zaskoczył... choć może...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Grafa to nie wszystko liczy sie klimat i rzeźnia
W takich grach jak DMC grafa też odgrywa istotny element;) W końcu wyżynanie przeciwników w cudnej grafice to sama przyjemność, a jak combosy wyglądają - cudo:D Dynamika + dopracowany system ciosów + klimat + świetna opraca - taki powinien być nowy DMC:] I oby był;)
Jubei napisał:na szczęście DMC 4 nie będzie już na kompa, tylko na konsole.
Jak nie będzie, jak będzie?
http://www.valhalla.pl/gra2278-Devil-May-Cry-4.html
Tam taki przykład
Mnie przynajmniej mało co obchodzi poziom dopracowania postaci i inne bzdury tego typu, w grafie DMC ważne jest głównie to aby było szybko i spektakularnie:D. Również lokacje, nie mają być jakieś ultra-dopracowane, ale mają za to prezentować pewien poziom artystyczny, tak jak to było w DMC3.
Co do wersji na PC - jak już wyjdzie na Xa360 to nie mam żadnych pretensji o konwersję na PC, byle nie zaniżyło to poziomu wersji konsolowych (IMHO wydanie gry na wielu platformach już zaniży poziom grafy, bo nie można wykorzystywać technologii które jedna platforma będzie miała a druga nie).
playstation przegrywa w rankingach, przykro mi fanboye konsol ale Nintendo WII jest obecnie najpopularniejsza konsola, potem Xbox 360 potem dopiero PS 2.
Tak samo na konsole nie wychodzi wiele tytulow ktore poprostu wymiatają i dobrze. NP super słynny gothic, ktory wg mnie jest najlepszą grą RPG jaka kiedykolwiek wyszła. Jesli mialbym pieniadze to jedyna konsola jaka bym kupil to WII, jako jedyna rozni sie znaaacznie od PC
Dlatego nie możesz się przyzwyczajić bo w "4" głównej roli nie gra już dante (choć ma się pojawić) a bliźniaczo podobny typek o imieniu Nero.
Witaj rok temu.
Na temat DMC4 wiadomo już właściwie wszystko. Prócz oczywiście zakończenia i istoty ręki Nero. Bowiem Devil Bringer może być dwoma rzeczami:
a) Vergilem (niebieski kolor, kupa innych faktów. Poza tym Berial powiedział "jesteś taki jak On". 'On' to mógł być Vergil, Dante, albo Sparda. Berial nigdy nie widział Dantego, zaś Spardę tylko w formie demona. Zaś Vergil przecież ścigał Mundusa po Underworld po DMC3)
b) Po prostu zDT-owaną ręką Nero. Bo w cut scence po walce Nero z Dante (pierwszej misji), kiedy Dante dostaje sierpowymi po twarzy z Devil Bringera, jego lewe ramię DT-uje. Tak samo może być z ręką Nero. Wszyscy chyba widzieliście reakcję Devil Bringera po przebiciu Rebellionem (broną demonicznego pochodzenia). Tak samo zareagował Dante po przebiciu Rebellionem (DMC3) i Vergil po przebiciu Yamato (manga).
A, wiecie dlaczego Dante zabił najwyższego kapłana Fortuny? Tak, to też wiadomo.
Heh, a w ogóle...
<drama mode>
Now I know...! This arm was made for sending GUYS LIKE YOU BACK TO HELL!!!!!!!
</drama mode>
EDIT: Ach, i Dantem też da się grać.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2007-10-02 16:29:08)
playstation przegrywa w rankingach, przykro mi fanboye konsol ale Nintendo WII jest obecnie najpopularniejsza konsola, potem Xbox 360 potem dopiero PS 2.
Akurat PS2 się sprzedało już w dużo większych ilościach niż Wii i Xbox 360 razem wzięte:P. A co do PS3, to nic nie mówię bo to nie jest pewne, ale całkiem możliwe jest że jak Square-Enix wyda remake FF7 na PS3 (a to prawie pewne) to sprzedaż tej konsoli w Japonii podrośnie co najmniej kilkukrotnie (z PSP było podobnie).
Tak samo na konsole nie wychodzi wiele tytulow ktore poprostu wymiatają i dobrze. NP super słynny gothic, ktory wg mnie jest najlepszą grą RPG jaka kiedykolwiek wyszła.
Kwestia gustu, IMHO FFX, Black, Burnout Revenge, God of War 1 i 2, Onimusha Dawn of Dreams, DMC3 (który na PS2 wyszedł dużo wcześniej niż na PC) i Valkyrie Profile 2 Silmeria (dalej już mi się nie chce wymieniać) zamiatają prawie wszystko co wyszło na PC:D.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-10-02 16:22:18)
[cytuj]Akurat PS2 się sprzedało już w dużo większych ilościach niż Wii i Xbox 360 razem wzięte[/quote]
no bo to juz dosc stare konsole, ale liczac ostatni okres WII jest najczesciej kupowana konsola od chyba roku.
Pozatym imho za ciekawych tytulow nie podales, [pare wyjatkow]. Ja wole RPG a na PC nie ma lepszego niz gothic... zobacz sobie ilosc glosow na gry-online i zobacz ile ma najwieksza liczba oddanych glosow, nie trudno sie domyslic ze to jest Gothic III i ze roznica miedzy 1 a 2 miejscem jest ogromna
W sumie obecnie najlepszym miernikiem jakości gier jest gamerankings.com, dlatego lepiej na niego zerkać, niż na gry online. Ciekawe, które miejsce tam Gothic zajmuje.
Edit:
O, Bioshock nawet do pierwszej 10 się załapał:D Nice:]
Edit2:
Grafika w anime DMC jest przeciętna;d Zresztą fabuła to jakieś nieporozumienie, mogli lepiej to rozwiązać:/ - i po offtopie;)
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-10-02 19:31:54)
W sumie obecnie najlepszym miernikiem jakości gier jest gamerankings.com, dlatego lepiej na niego zerkać, niż na gry online. Ciekawe, które miejsce tam Gothic zajmuje.
Edit:
O, Bioshock nawet do pierwszej 10 się załapał:D Nice:]
tu sie robi bardzo wielki[koniectematu]grafika w anime devil may cry jest bardzo
Nie oszukujmy się... Grafika w DMCIII wcale nie jest taka dobra...