Nie jesteś zalogowany.
jakie RAWY nie wiem jak ty no ale już od wczoraj jest do pobrania wersja DVD jak i DVDRip
jakie RAWY nie wiem jak ty no ale już od wczoraj jest do pobrania wersja DVD jak i DVDRip
Przecież DVD i DVDrip to też jest raw.
Sory źle zrozumiałem ja właśnie wiole raw myślałem że ci chodzi o zwykły CAM ;)a co do tego twojego postu to tylko kwesta czasu kilku dni zapewne) jak DB lub ktoś inny przetłumaczy go
Trudno mi teraz powiedzieć, akurat Kat i Jas mają na wykończeniu swoje projekty, więc może się na to połaszą. Popytam i dam znać co i jak
To czekam, bo nie chcemy, aby takie anime miało słabe suby.
Dziwię się, że nikt nie wspomniał tu jeszcze o 2 części Appleseed, a dokładniej: Appleseed Saga Ex Machina. Myślę, że to anime nie można tak po prostu olać, mimo że pierwsza kinówka była bardzo krytykowana.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Z trailerów wygląda na to że pierwsza część była o niebo lepsza. Trailery Ex Machina wyglądają już bardziej na zapowiedź jakiejś gry na PS3 niż na anime, a w pierwszej części udało im się uzyskać naprawdę porządny efekt używając w 100% cg. Pomijam już to że w postaciach z pierwszej części było widać życie, a tutaj mamy kiepsko wykonane lalki .
ejj to jest wogle jakas konkretna data, kiedy ten sezon nowy sie zacznie ? Bo jak narazie pokończyło sie pare tytułów jak Claymore, Zombie Loan czy School Days, Naruto nowy za 3 tydnie, a nic innego nowego chyba narazie nie wyszło ?
Konkretnej daty nie ma, ale za parę dni się zaczynają Shakugan no Shana Second, Clannad, Kodomo no Jikan i Genshiken 2, więc będzie co oglądać:D.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-10-03 22:48:36)
ejj to jest wogle jakas konkretna data, kiedy ten sezon nowy sie zacznie ? Bo jak narazie pokończyło sie pare tytułów jak Claymore, Zombie Loan czy School Days, Naruto nowy za 3 tydnie, a nic innego nowego chyba narazie nie wyszło ?
Zobacz sobie choćby na stronie S^M, ile rawów z numerem 01 wyszło. A jest jeszcze kilka, które wyjdą na dniach.
no ja patrze zawsze na napiski polskie jakie wychodzą i tym sie kieruje....bo i tak nie zaczne czegos oglądać póki nie bedzie tłumaczenia
turunks napisał:ejj to jest wogle jakas konkretna data, kiedy ten sezon nowy sie zacznie ? Bo jak narazie pokończyło sie pare tytułów jak Claymore, Zombie Loan czy School Days, Naruto nowy za 3 tydnie, a nic innego nowego chyba narazie nie wyszło ?
Zobacz sobie choćby na stronie S^M, ile rawów z numerem 01 wyszło. A jest jeszcze kilka, które wyjdą na dniach.
Albo po prostu spojrzeć w Anime Calendar na Anidb
Chyba na jesieni rewelacji nie będzie, chociaz maniacy mechów zapewne nie będą zawiedzeni
Przede wszystkim w październiku wychodzi Gundam00 i MacrossF, licze też że w koncu pojawią się tłumaczenia nowej Evy.
Z innych mechowych tytułów obejrze:
Appleseedi to, o ile to przetłumaczą
co poza mechami mze byc ciekawe? moje typy to:
Wspomniany Genshiken II
The Flowers of Hard Blood - czyż tytuł was nie zachęca
Ghost Hound - [cytuj]Producers Production I.G, Shirow Masamune [/quote] innej rekomendacji mi nie trzeba
zajrze też zobaczyć co to będzie, może być wesołe.
A poniewaz skończyło się Zero No Tsukaima II i Nagasarete Airantou to by dostarczyć sobie rozrywki lekkiej, prostej i przyjemnej obejrze sobie jeszcze: Bamboo Blade i Night Wizard i może jeszcze Dragonaut: The Resonance (bo podoba mi się obrazek na AniDb )
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-10-06 23:43:08)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Czekam i czekam na jakiegoś harda, a tu pusto...:o
Zastanawiam się również nad KimiKiss Pure Rouge:)
Anime 10.07[cytuj]Sketchbook: full color`s
Bamboo Blade
D.C. II: Da Capo II
Suteki Tantei Labyrinth
Blue Drop: Tenshi-tachi no Gikyoku
Mokke
Night Wizard
Myself; Yourself
Tobaku Mokushiroku Kaiji
Majin Tantei Nougami Neuro
Dragonaut: The Resonance
Shakugan no Shana II
Clannad
Goshuushou-sama Ninomiya-kun
Taiho Shichauzo: Full Throttle
Shugo Chara!
Gundam 00
Duel Masters Zero - brak tłumaczenia
Yattokame Tanteidan - brak tłumaczenia
ef - a tale of memories.
KimiKiss Pure Rouge
MapleStory
Pururun! Shizuku-chan Aha - brak tłumaczenia
Rental Magica
Prism Ark
Juushin Enbu: Hero Tales
Minami-ke
Genshiken 2
Kodomo no Jikan (2007)
Moyashimon
{{Jokutsuma/Hazukashime Tsuma}} - brak tłumaczenia
Shion no Ou
Koharu Biyori
Ghost Hound
Ichigo Ichie Koibana Tomobana - brak tłumaczenia
Appleseed Saga Ex Machina - w kinach
Nasu: Suitcase no Wataridori - brak tłumaczenia
{{Oshiete Re: Maid}} - brak tłumaczenia
{{Shakkin Shimai}} - brak tłumaczenia
Clamp In Wonderland 2 1995-2006
Kyou Kara Maou! R
{{Yama Hime no Sane}} - brak tłumaczenia
{{In Warau Kangofu The Animation}} - brak tłumaczenia
Soukou Kihei Votoms: Pailsen Files - brak tłumaczenia[/quote]
Ostatnio edytowany przez FAiM (2007-12-31 22:14:01)
a czy ktos wie kiedy wyjdzie drugi (numerowany 03-04) odcinek Dokuro-chan drugi sezon ?
Ostatnio edytowany przez turunks (2007-10-09 22:28:16)
~FAiM, polecamy Tobaku Mokushiroku Kaiji - anime wyróżnia się graficznie i tematycznie (hazard to niezbyt popularny temat chyba), dostał u nas plusa już za sam opening. Postaramy się zrobić pierwszy ep w ciągu tygadnia.
hikikomori, to milo sie ze sa to zabieracie. Obejrzalem 1 ep i rzeczywiscie kreska mi sie dosc spodobala. Zobaczymy co to bedzie z 2 epkiem.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
W Kaijim wybitnie nie podpasowała mi kreska (malowanie postaci)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Jakby ktoś chciał... Tu jest wiele trailerów anime, które wyszły/wyjdą w 2007:
-Part I
- Part II
- Part III
Radziu, z tego co wiem, bierze się za Koharu Biyori. Ja pewnie z tego sezonu nic nie przetłumaczę. Muszę dokończyć Tengena i Getsumena, a jeszcze zachciało mi się zrobić starego Gunbustera 1. A jak będę miał więcej czasu, wezmę się za Strait Jacket, ale to dopiero wyjdzie pod koniec listopada.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side