Nie jesteś zalogowany.
to nie jest hentai, tylko ecchi Prince_Vegeta, wiec warto to zabaczyc ... jakby to był hentai to by "nasze" forumowe dziewczyny ,tego by nie oglądały (bynajmniej tak mi się zdaje)...
... odnośnie wymiotów to zazwyczaj zaczynają się pomiędzy 2 a 3 tygodniem ciąży ...
SPOILER
... no to boli ze Makoto tak sie zachowywał ,a nie inaczej... jemu tylko chodziło o jedno ,a Sekai i Kotonoha chciały z nim rodzinkę założyć... a najgorsze jest to ,że jeszcze miał pretensje do Sekai że zaszła w ciążę... a Sekai jak zapoznała Kotonohe i Makoto, to zaczęła walczyć z Kotonohą o Makoto (trochę głupie >.<")... wiec poszkodowana osoba była Kotonoha ... już sie wszystko zanosiło do Happy Endu ,aż tu nagle Sekai zabiła Makoto ... Kotonoha jak zobaczyła to wzięła "pamiątkę" i poszła na spotkanie z Sekai i zabawiła sie w chirurga ...
SPOILER
Ostatnio edytowany przez nehem (2007-10-03 16:13:11)
Cóż, wszyscy liczyli na Bad End, i to ten ze śmiercią Makoto... A tu twórcom udało się połączyc wszystkie trzy Bad Endy (Sekai zabija Makoto, Kotnoha zabija Sekai, Kotonoha popełnia samobójstwo), oprócz faktu, ze Kotonoha nie skoczyła z dachu jakiegoś budynku...
A od jakich grup macie School Days ?
Ja ściagam właśnie Rawy od tv-japan , ale brakuje seed-a do pierwszego odcinka , więc jeżeli ktoś z Was byłby taki miły...
http://www.mininova.org/tor/781565
Tak jak myslalem
Anime jedno z niewielu ktore mnie az tak wciagnelo.
[SPOILER]
Ostatni odcinek wymiata scena w ktorej Kotonoha jest z Makoto poprostu mnie zwalila z krzesla tego sie nie spodziewalem.
Zaskoczyl mnie tez fakt ze Makoto taka cicha woda a zaczal obracac dziewczyny hurtowo ^^
A najbardziej mi szkoda [ jak widze nie tylko mi ] Kotonohy ktora wygladala kolo 10 odcinka jakby brala jakies psychotropy.
[/SPOILER]
Podsumowujac goraco polecam to anime ^^ sam oceniam je na 8,5 na 10
A co do sciagania - DDL
http://www.boontan.net/anime/
Pozdrawiam, sim
A od jakich grup macie School Days ?
Ja ściagam właśnie Rawy od tv-japan , ale brakuje seed-a do pierwszego odcinka , więc jeżeli ktoś z Was byłby taki miły...
http://www.mininova.org/tor/781565
Moge poseedowac, ale wersje H.264.
wiesz Makoto może cicha woda, ale co zrobiła Kotonoha ?? Chyba miała nieźle zrytą psychikę a przecież ona to była cicha woda [ SPOILER] a tu ostatnia scena płynie na łodzi z głową Makoto, a chwile wcześniej zaszlachtowała tą druga co załatwiła Makoto (zapomniałem jak sie zwie) [SPOILER ] wiec sorki ale to mnie tak zdziwiło, i skąd ona nagle lódź wyczasła ?? Ale anime ogólnie świetne, gdyby takie coś zrobili w claymor
~s0n1c , dzięki ale już sobie poradziłem.
Kiedy napisy do 12 odcinka ?
Kiedy napisy do 12 odcinka ?
no wlasnie.bardzo was prosze o te napisy
Jestem na odcinku czwartym i nie mogę powstrzymać się od konkluzji że to anime jest żałosne.
Buahaha po 11 epkach i nie moge ze smiechu sie powstrzymaz.
Az zacytuje glownego bohatera:
[cytuj]Wszystko szło tak gładko.
No nic czekam na rawek i napisy do 12 epka.
z tego co wiem od Bartiego to napisów nie będzie i raczej już nikt nie podejmie się tłumaczenia...a szkoda bo seria super z tym że nie każdy jest orłem z angielskiego dlatego wogle nie ruszałem 12 epka
mógł byś zacząć od 12tego hehe bo do 11tego są napisy a ewentualnie potem zrobić suby do reszty
to tylko taka moja propozycja;)
Kotonoha popełnia samobójstwo), oprócz faktu, ze Kotonoha nie skoczyła z dachu jakiegoś budynku...
w którym niby miejscu?[kombinuje]
jak dobrze pamiętam to kotonoha miziała ucięty łeb makota na yachcie ale nie bardzo sobie przypominam żeby sie zabiła...[brakslow]
I love spaghetti but I got shhit on it!
Tak jak myslalem
Anime jedno z niewielu ktore mnie az tak wciagnelo.Podsumowujac goraco polecam to anime ^^ sam oceniam je na 8,5 na 10
A co do sciagania - DDL
http://www.boontan.net/anime/Pozdrawiam, sim
Mam z tymi filmami jakiś problem,jakiego programu lub kodeka używasz?[deprecha]
Jestem na odcinku czwartym i nie mogę powstrzymać się od konkluzji że to anime jest żałosne.
ciach
BAD END
RiXeD napisał:Kotonoha popełnia samobójstwo), oprócz faktu, ze Kotonoha nie skoczyła z dachu jakiegoś budynku...
w którym niby miejscu?[kombinuje]
jak dobrze pamiętam to kotonoha miziała ucięty łeb makota na yachcie ale nie bardzo sobie przypominam żeby sie zabiła...[brakslow]
Tak myślę. Bo nie wydaje mi się, żeby miała potem z tego jachtu wrócić.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2007-10-06 18:44:57)
No nareszcie skończyłem to oglądać i muszę przyznać że było warto.
Co prawda Pierwszy raz oglądałem coś w takim stylu i ta historia dała mi wiele do myślenia.
Właściwie polecam to tym kruży tego jeszcze nie widzieli
i pytam sie czy znacie coś podobnego?
Ostatnio edytowany przez Diabetik (2007-10-13 09:34:40)
przetłumaczy ktoś ostatni odcinek??