Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Dzisiaj zrobiłem, prosze nie czepiać się wyglądu ale nigdy nie byłem dobry z grafy... Ale obrazki obok Menu i Cosplay napewno zmienie, sa tymczasowo, linki do galerii wlaśnie nie wiem jak zrobić dla mnie wygodniej jest zostawić tak jak jest, bo nie ma kłopotów przy dodawaniu linków i wtedy "masowa edycja wszystkich plików html" itd. W każdym bądź razie, dziennie będe bardzo dużo dodawał fotek bo mam ich naprawde dużo (dosłownie tysiące) a na hostingu jakieś 1,8 GB wolnego . Prosze powiedzcie co mam zmienić co dodać, a co usunąć ??
JUSH POPRAWIŁEM CO TRZEBA, NIEPOWINNIŚCIE MIEĆ CZARNEGO TŁA ITP
Ostatnio edytowany przez Ero sannin (2007-10-02 21:20:59)
czarne tlo + czarna czcionka? nic nie widac. przynajmniej na operze tak jest
edit: a poza tym to pierwsza galeria nie dziala
Ostatnio edytowany przez gacek21 (2007-10-02 21:09:07)
Jednak się przyczepię do wyglądu. Tło jest prawie tak ciemne jak czcionka, a tekst przez to - ledwie czytelny.
OMG, no to sory to mam jakiś błąd, problem w tym że ja niewidze żadnego czarnego tła i tego co wy opisujecie.
Wiem że pierwsza galeria nie działa, jeszcze jej niezrobiłem, bo kipi mam ponad tysiąc fotek, ale za to kipi jest najlepsza
JUSH NAPRAWIONE !!!!! Sprawdzta teraz
O rany, teraz podobno wchodzi tylko logo xD, przepraszam za utrudnienia ale niewyspany jestem i pełny zapału. Jutro jak się wyśpie i będe skoncentrowany wszystko sprawdze i wyszukam błąd i poprawie. Gomme !!!
Ostatnio edytowany przez Ero sannin (2007-10-02 21:25:29)
Ale podobno nie wyświetla się treść strony ;/
Jak coś to już powinno działać w pełni :-)
Pomysl super, tylko zeby wykonanie bylo na poziomie pomyslu
W operze też nie działa ...
W Firefoxie widać tylko tapetke z Kipi na głównej, a dopiero po wciśnięciu scroll locka i zjechania w dół coś jest. Weź ustaw jakieś suwaki (żeby można było w dół zjechać) bo jak będzie ktoś nierozgarnięty to sobie rady nie da i pomyśli, że strona nie działa
Co dodać ?? też pytanie, Fotki Arisy Mizuhary !! od co
Oczami Fana Blog ;]
Narazie strona bedzie w takim beznadziejym stanie, szukam jakiegos darmowego hostingu jak 110mb.com Bo teraz sie zjebal, wczesniej szybko i ladnie dzialal, i wszystko byla za free a teraz za baze mysql chca kase i wogle niechce sie laczyc program do ftp, trzeba odswierzac i wogle ma błedy. Jak znajde lepszy host to zara to wsyzstko naprawie
xD, lubie najwyzsza jakosc no tak nie wszyscy maja szybkiego neta sorki. Dobra ch*j nie wiem czemu strona w pełni działa tylko na tym gównianym IE. Niewiem co zrobić by działało na innych. Więc narazie będzie taka, no chyba że ew ktoś znajdzie mi dobry darmowy hosting typu 110mb.com. Jutro powiny już dojść pozycje do galerii
spróbuj na lua.pl wygląda na dobry tylko niema 110 mb tylko 200 i obsługuje mysql ja chciałem sie tam przenieś z yoyo ale chyba yoyo działa normalnie no milo by było jak paski do przesuwania by działały na twojej stronie, a tak to jest gites strona tylko coś długo mi sie wczytuje
Ewentualnie możesz spróbować tutaj z serwerem Lycos
Pozdrawiam Zmora i zapraszam na moją stronkę
Edit. teraz oblukałem ale strona sie wczytuje normalnie tylko zdjęcie dałeś jakieś spiklezowane na logo jak dużo zajmuje spróbuj je dać w gifie zawsze mniej zajmuje
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2007-10-05 08:42:47)
110mb zablokowało mi konto, więc d%pa. Niemoge znaleźć dobrego dużego hosta jak stary dobry 110mb.com a i zmora150 200 MB to za mało, gdzie ja będe mieścił cosplaye ?? Jak sama Kipi mi zajmuje ze 300 MB, no i ja niemiałem 110mb tylko 2 gb :PP
Strony 1