Nie jesteś zalogowany.
http://www.fulldls.com/torrent-anime-49765.html To moglby ktos przetlumaczyc Shakugan No Shana Movie 949mb SS-Eclipse
bambo blade
Blue Drop: Tenshi-tachi no Gikyoku
Ostatnio edytowany przez manti (2007-10-16 06:11:12)
~manti
Taa, z rawów:)
Czekam na jakiś eng hardek, a potem do pracy...:)
Może znajdzie się ktoś kto przetłumaczy Higurashi no naku koro ni kai (ep 10,11,12,13) bo grupa KURUOSHII ANIME coś kiepsko sie za to zabiera
cala serie [LIME] Saber Marionette J
Może znajdzie się ktoś kto przetłumaczy Higurashi no naku koro ni kai (ep 10,11,12,13) bo grupa KURUOSHII ANIME coś kiepsko sie za to zabiera
Proszę nie zwalać na grupę mojego "niechcemisię".
~lb333, nie ma to jak szybka odpowiedź na upominanie się o robioną serię, też to miałem xD Przegłódź ich 3 miechy a potem będą dziękować z ucałowaniem rąk
Hmm, a co ja bym chciał mieć przetłumaczone... Nic, zdaje się Ktoś ma ten sam problem? xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie wiem czy ktoś słyszał o takim anime Yu-Gi-OH! Trochę dziecinne ale mi się podoba a na ANSI w ogóle nie ma do tego napisów:(
Nie wiem czy ktoś słyszał o takim anime Yu-Gi-OH! Trochę dziecinne ale mi się podoba a na ANSI w ogóle nie ma do tego napisów:(
I prawdopodobnie ich nie ujrzysz. Bo tłumaczy jest jak na lekarstwo, a nie wiem czy znalazłby się ktoś, kto zacząłby, nie mówię nawet o skończeniu, taki tasiemiec.
~Quithe, też mam ten problem. Nie potrzebuję subów. Ciekawe kto jeszcze
Pewnie nie ma po co pisać (bo to prawie pewne że ktoś przetłumaczy), ale Clannad TV, są już porządne angielskie hardsuby pierwszego epka (tzn. by SS-Eclipse).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-10-06 01:07:18)
Również przyłączam się do Kanon, znaczy się Clannad (co za różnica)
i z nowości, które właśnie wyszły to
Myself; Yourself
Night Wizard
Ale by było fajnie, jakby ktoś podjął się tłumaczenia na bieżąco
Ja przyłączam się do prośby ~DaBiDo o Night Wizard.
I może ktoś zainteresuje się jeszcze:
Shakugan no Shana II , Dragonaut: The Resonance i Blue Drop: Tenshi-tachi no Gikyoku ( o ile wyjdzie jakiś hardsub)
Ostatnio edytowany przez Sayuri (2007-10-06 06:49:52)
Prosze o przetlumaczenie brakujacych odcinkow One Piece (np. [K-F]_One_Piece_217_[E5A047ED]).:)
I może ktoś zainteresuje się jeszcze:
Shakugan no Shana II , Dragonaut: The Resonance
Popieram i jeszcze można by dokończyć El Cazador de la Bruja
jak wyjdą hardki Night Wizard to postaram sie zrobić napisy
bamboo blade i gundama 00
Poproszę o napisy do Code-E od 6 odcinka =)
2 special ep Sumomomo Momomo i przetłumaczyć resztę Koi Koi 7 bo na stronce są tylko 2 ep.....
Gdy pojawią się jakieś angielskie suby do
Goshuushou-sama Ninomiya-kun
To nasza grupa chętnie zabierze się za tłumaczenie.
Podobnie jak Czak proszę o uzupełnienie brakujących napisów do epków ONE PIECE (podaje numery po kolei (włącznie) 217-219; 276-284; 291-293; 297; 299-302; 314-322) Z góry OGROMNIE dziękuję=) Będę baaardzo szczęśliwa[yahoo] Pozdrawiam tłumaczy[okej][respekt]
Ostatnio edytowany przez jean_dark (2007-10-06 23:04:27)