Nie jesteś zalogowany.
Ech...
Byłem na anidb.info jakieś 2 lub 3 tygodnie temu i nadal nie wiedzieli ile to ma mieć odcinków. Ściągnąłem ten 26, czekam tydzień, szukam czy nie wyszedł 27, wszedłem sobie na ten wątek o anime Claymore no i czytam, szczena mi opadła jak się dowiedziałem. Dla pewności zerknąłem jeszcze raz na anidb.info no i racja 26!?
To mi przypomina trochę motyw z Berserkiem lub Tenjou Tenge.
Krook napisał:Heh, gdybym przypadkiem nie wszedł dzisiaj na ten wątek to bym nie wiedział, że to ostatni odcinek :|
smutne to, ze to koniec ...
nie ma sie co oklamywac, wiecej odcinkow nie bedzie ...
a anime bylo dobre, bardzo wciagajace ..
Troche więcej optymizmu,w końcu pewnie 2 seria wyjdzie, pytanie tylko kiedy?
Eh jakiego optymizmu anime jest zbyt skrzywione żeby był sens kontynuować a szkoda bo o wiele bardziej podobało mi się wykonanie anime niż mangi chociaż teraz już autor się wyrobił i nie widać wielkich dłoni i stóp^^
Eh jakiego optymizmu anime jest zbyt skrzywione żeby był sens kontynuować a szkoda bo o wiele bardziej podobało mi się wykonanie anime niż mangi chociaż teraz już autor się wyrobił i nie widać wielkich dłoni i stóp^^
Według mnie zakończenie wyszło w miarę na prosto i bez problemu może powstać kontynuacja, nie koniecznie związana ze znaną już nam historią.
jeju wczoraj ściągnąłem to anime, dziś obejrzałem i jestem naprawdę pod wrażeniem :> Należy do mojej elity. Szkoda tylko tej końcówki bosh :< Kolejne po Berserku, Samurai deeper kyo, tenjo tenge, air gear .... ech ta lista rozczarowań końcówek jest baaardzo dłuuuuuuga.
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
normalnie całą serie oglądnąłem dzisiaj i jest to najlepsze anime jakie oglądałem od jakiegoś roku, tylko to zakończenie...
no cóż pozostaje czekać aż manga się oddali, aby mogli puscic drugą serie anime, ale niestety trochę to potrwa pewnie gdzieś 2 -3 lata gdyż jeden tom wychodzi praktycznie co pół roku. I dlatego mam nadzieje że nie zapomna o tym anime tak jak to zrobili z Tenjou Tenge gdyż nie wybaczyłbym im tego, to anime jest poprostu doskonałe pod każdym kątem ( najbardziej mnie wciagło to anime od czasu gdy poraz pierwszy zobaczyłem naruto)
[cytuj]normalnie całą serie oglądnąłem dzisiaj[/quote]
normalnie podziwiam za wytrwałość - przeszło 9h oglądania
jesli cos mnie bardzo zainteresuje to jestem do tego zdolny, a jak napisałem wcześniej to to anime jest najlepsze jakie widziałem, więc nie miałem problemu z ogladaniem, a nawet smutno mi sie zrobiło jak juz wszystkie obejrzałem bo chciałbym obejrzeć znacznie wiecej odcinków tego anime.
to sie nazywa 'po obejrzeniu dobrego anime nachodzi nas ogromny niedosyt" w skrócie "PODANNON"
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Ja jestem po 14 odcinku i od razu (jeszcze nawet przed obejrzeniem ostatniego odcinka )zaliczam tę serię do jedną z najlepszych =)
Kreska jest genialna, walki świetnie przedstawione, klimat...no poprostu arcydzieło wg. mnie :-)
JAK NIE OGLĄDAŁEŚ TO NIE CZYTAJ DALEJ !!!
Kontynuacja być musi a nie może przecież nie pokonali żadnego z 3 głównych wrogów(plus czwarta Priscilla).
Obejrzałem to anime trochę zniechęcony tym Hell Girl II i różnica jest ogromna na korzyść Claymore. Chociaż czy ten dzieciak musiał naprawdę być czy on przypadkiem nie szkodził bardziej temu anime niż pomagał. Mimo że na początku wogóle mnie nie zachęciło to po kilku odcinkach było tak ciekawe że obejrzałem w dwa dni. Ja uwielbiam świetne ,a że nie bardzo efektowne( bo to nie czarodziejki)walki to jednak wykonane wspaniale. Wszystko takie zrównoważone ani niezbyt smutne ani śmieszne.
Co sądzicie o świecie Claymore. Jaki to ma sens ? Przecież tam najsilniejszym wrogiem są Claymore po przebudzeniu więc to walki same ze sobą. Już pomijąc ten absurd jakiejś organizacji która nie ma nad nimi żadnej kontroli( a i tak są zazwyczaj posłuszne) a jedynie może wysłać inne Claymore żeby je zabili. A jak ta Claymore którą chcą zabić jest zbyt silna to nic nie mogą zrobić czy może się mylę ???
Ostatnio edytowany przez pitersan (2007-11-05 11:50:04)
Jak coś wiesz to napisz. Chyba że nic nie wiesz więcej.
a co ma wiedzieć ? Jest tak jak napisał - manga jeszcze wychodzi, wiec nie wiadomo jak sie skończy !
Edit moderatora:
Ktoś najwyraźniej wbił się na konto Jadaka. Zobaczymy, jak się sprawa wyjaśni.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-11-05 18:27:33)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ktoś ma zły dzień, hehe...
Sorki za offtopa.
A do poprzedniego pytania, to skąd mam wiedzieć coś nowego skoro manga jeszcze wychodzi ( tego co bedzie w następnych tomach nie wie pewnie jeszcze sam ich twórca) ale możliwe jest że jak wyjdzie jeszcze pare tomów to zaczną produkować 2 serie anime.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2007-11-05 13:56:24)
Nie wiem co to za wybryk natury ten ~JaDaK. A co do anime to czytałem że w 2008 roku ma być kontynuacja. Tak wiele rzeczy zostało nie wyjaśnionych, a szczególnie te najważniejsze.
Nawet nie było ani słowa o numerze 1 i 2 oprócz ich imion.
ubóstwiam takich ludzi jak ~JaDaK, wreszcie wiem, że istnieje ktoś głupszy ode mnie:P
Co do anime, to mam nadzieję, że będzie kontynuacja, bo jakoś zakończenie takie bezpłciowe było;)
Siemka pedały!
Anime to jebane bagno kurwa przestaje oglądać to chujstwo a Was diglety mam w dupie i jebie cala rodzine!!!!!!!!!!!
Huh, nie napisał(a?) czyją rodzinę j****, czyżby swoją Oo?
Co do zakończenia to odniosłem wrażenie tak jakby robione było na "odwal się". Bynajmniej cała seria podobała mi się i to bardzo.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-11-05 17:04:02)