Nie jesteś zalogowany.
Jakie anime byści mi polecili?? które mógłbym sobie ściągnąć,
Do moich ulubionych należą:
Dragon Ball
Naruto
Bleach
Berserk
FullMetal Alchemist
Bastard
Rurouni Kesnhin
i jest kilka innych ale te są dla mnie najważniejsz, jakbyści podali tytuły anime utrzymane w podobnych klimatach byłbym wdzięczny
"Tenjou Tenge" jest fajne:D
Jeśli masz mocne nerwy to polecam ci GANTZ 1-szy i 2gi stage (chyba tak to się nazywa ten podzial) Anime jest naprawde świetne wada to to, że jest krótkie i trochę za "mało" brutalne ten kto to oglądał wie o co chodzi pozdro
Evangelion
Koncze wlasnie ogladac anime Scryed i musze przyznac ze jest dobre.
"Initial D". jedno z najlepszych anime jakie oglądałem.
Kurcze podwójny post sie zrobił.
To dodam jeszcze "Ichigo 100%"
Jestem świeże po FullMetalAlchemist plus film, i nie mam czego oglądać. Za jakiś czas wpadnie mi w łapy Neon Genesis Evangelion, ale do tego momentu będe się nudził. Może mi coś polecicie? Coś co by mnie zainteresowało? Powiem co obejrzałem i mi się spodobało, żeby poznać moje gusta. Jakiś czas temu widziałem całą serię FullMetalPanic, 1 sezon, Fummoffu i The Second Raid. Niezłe to było. Jestem na bieżąco z Maruto. Widziałem Hellsinga, oraz to co leci na podstawowych kanałach (i moich jedynych) , czyli Pokemony (średnie), Sailor Moon(srednie), BeyBlade(mi się podobało), Pszczółka Maja(może być), i Muminki(zeje... horror dla dzieci). Ach, te dawne czasy.:) Z pełometrażowych filmów widziałem, super filmy Miyazikiego (tak to się piszę?), czyli Spirited Away, Hauru Mooving Castle i Księżniczka Mononoko ( o ile to ostatnie jest jego). Widziałem też Appleseed, oraz Ghost in the Shell (ale klimat). Czekam na propozycje. Najlepiej, żeby anime miało koniec, nie jak Naruto, czyli 175 odcinków i końca nie widać. Tak, do 60 odcinków 1 sezonu. :
Texhnolyze, Cowboy Bebop, Macross Zero, Serial Experiments Lain, Mugen no Ryvius, Elfen Lied, Kenshin OVA... jeszcze polecę Tsubasa Chronicle - niedługo 2ga seria będzie ^^
Ja jeszcze dodam - FullMetal Alchemist + (Movie), Dead Leaves, Paranoia Agen, Angel's Egg, Shingetsutan Tsukihime, Kumo No Mukou: Yakusoku No Basho, FLCL i Battle Angel
jak oglądałeś fma i naruto to napewno spodoba Ci się Samurai champloo:D możesz jeszcze looknąć Triguna i Bleecha
Polecam GitS Stand Alone Complex / 2nd i obecnie co oglądam Azumanga Daioh[cool]
Ja polecam "Trinity Blood" jak ktoś ma mocny łeb, bo po ostatnim epku można tylko se w łeb strzelić. Kenshin OVA też trza obejrzeć, bo bez tego ani rusz!! A jak masz duuuuużo czasu to obejrzyj "Inuyasha", bo jeden fajny kolo zrobił już napisy do wszystkich epków A jak chcesz się przesłodzić to polecam "pretear" "GTO" też fajny ma klimat.
Ostatnio edytowany przez Robin Jones (2006-03-15 11:55:45)
a ja lolicon ;]
hrhr
joke
;]
GITS Innocence, całą serie NGE, Jin-Roh, Cat's Soup, Mind Game i jeśli jeszcze nie zwariujesz to przejdź do takich komedii jak Excel Saga, Puni Puni Poemi i hmm starczy
po takich tytułach nie będziesz już miał oporów przebierać się za pokemony na cosplayach bo będzie ci już wszystko jedno :>
hihi
Widziałem juz wiele animcow lecz ostatnio trafiam na jakes kiszki nie tak porywajace jak poprzednie.
Szukam czegos porywajacego bynajmniej nie zwiazanego z horrorami, dramatami i innymi smutnymi opowiastkami.
1 tytuł jaki polecilibyście? Co to jest?
Bokusatsu Tenshi Dokuro Chan i wszystko jasne
o FF słyszałem lecz po przejsciu paru tytułow j-crpg jakos mnie do tego nie ciagnie
za to o Bokusatsu Tenshi Dokuro Chan wiem niewiele.
Jestes pewny ze nie wykituje przy tym? Patrzac na recenzje..
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/521/rec/523
.. wydaje sie niezbyt.. dobre
Dokuro Chan Ĺwietne anime, duĹźo humorku i krwi. Sporo badziewia jak w kaĹźdym filmie Quentin'a Tarantino. POLECAM
Przygotowuje sporą dawke środków przeciwbulowych i biorę sie za poszukiwania Bokusatsu.. (mam nadzieje ze nie wiele ma wspolnego z Happy Three Frends - czy jak temu czemuś było)
Ninja Scroll - widziałem urywki, dobre anime jednak to nie to czego szukam