Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Łeee już sie skończyła 1 seria a anime super. Czy wie ktoś czy może powstanie kontynuacja? Bo zakończenie 1 serii na to nie wskazuje... aczkolwiek nie sugeruje też final endu... weźcie mnie pocieszcie[placze][placze][placze]
I love spaghetti but I got shhit on it!
mysle że powstanie, mam nadzieje że będzie tak samo fajne jak pierwsza (w przeciwieństwie do np Zero no Tsukaima II które było męczące i właściwie o niczym)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Powinno być 2-gie zakonczenie. Tez bardzo podobalo mi sie to anime.
Mozemy nawet sie spodziewac 2-go zakonczenia poniewaz pod koniec ostatniego epka pokazują nową postac
Moze w 2-ej serii bedziemy ja ogladac czesciej
Ostatnio edytowany przez DARK_SAN (2007-10-08 07:04:29)
też na to liczę
hell yea:)
moim zdaniem, anime się tak kończy, że może być 2 seria, ale również może jej nie być, bo, no właśnie, chciałem powiedzieć, że główny wątek zakończony, ale w tym anime nie było jako tako gł wątku:P, czyli teoretycznie, mogli by dalej ciągnąć te anime, który by się cały czas składało z perypetii Ikuto i spółki:)
Ale z jakimś większym celem, którego chcą urzeczywistnić.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
nie wydaje mi się, żeby to anime miałoby mieć kiedykolwiek jakiś poważniejszy wątek fabularny:)
definitywnym zakończeniem byłby np ślub Ikuto i Suzu, tymczasem na koniec nie było nawet całusa (o zaprzestaniu krwawień Ikuto nie wspominając)
no niby tak, ale ja osobiście na jego miejscu, nie wybrałbym tylko jednej:P
no niby tak, ale ja osobiście na jego miejscu, nie wybrałbym tylko jednej:P
osobiscie zastanowiłbym się nad lekami poprawiającymi krzepnięcie krwii, ewentualnie zamiast szukac smoka poszukałbym lekarza/znachora i problem sam by zniknął
ehh co by było gdybyś my sie dostali na wyspę gdzie pełno taki dupć?:D:D
"dupć", złe określenie. Ale gdybym się tam znalazł, to bym sie pogubił od nadmiaru piękna
ehh co by było gdybyś my sie dostali na wyspę gdzie pełno taki dupć?:D:D
wyspa by się przeludniła szybko
hmm... no to mógłby być problem...
NIE WIEDZIAŁEM GDZIE NAPISAĆ
otóż mam problem , w 15 ep suby nie zgadzają sie z filmem
sciągłem wersje Ayako-Fansubs, i mam odcinek o tym potworze morskim, myślałem że coś nie tak, ale następny ep czyli 16 zgadza się z subami,
sądzę że gdzieś się wałem przy zmienianiu nazw, czy mogę prosić o poprawny numer tego odcinka?
Może mnie zlinczujecie, ale bym nie chciał kontynuacji. Nie przebolałbym kolejnej serii o niczym. NUDA!!!
Nuito, ja tam się nieźle przy tym uśmiałam całość o niczym, ale mimo to zabawne ^_^
Co do odcinka... morski potwór kojarzy mi się tylko z ostatnim epem (oglądałam to dość dawno, więc mogę czegoś nie pamiętać; tego typu produkcje pamiętam przez krótki czas po obejrzeniu) XD
Nie będzie kontynuacji, takie to już anime dla zabawy i uciechy, kontynuacja stała by się już niepotrzebnym przeciąganiem i nadmiarem gagów.
~Qashqai, dzięki, okazało się że miałem 2x 25 ep xD
A co serii, fajna, choć kontynuacja byłaby nie na miejscu, swoją drogą Ikto wylądował w fajnym miejscu, tylko ten brak neta...
Strony 1