Nie jesteś zalogowany.
Witam !
Jak sie pewnie można domyślic jestem Fanem tego anime I naszczescie już jestem posiadaczem DVD 01 (orginalne DVD, orginalne menu- 5.2 GB) ;D (4 EP z 13). I czy ktoś z was nie ma jakiś linków gdzie mogłbym ściągnąć pozostałem DVD ?
Hmm an torrentach znalazłem cos tam.. ale nei ma seedów.. i nic nie idzie ;<
mam rawy 350 mb
Mam wydanie na 4 DVD.
untouched?
Hmm ja mam DVD vol.1 DVD9 jakies 6 GB
a co do tych linkow.. są świetne ! w porownaniu do tych poprzednich to idą jak burza !! ten jeden torrent 16 GB ściąga się z 315 KB/ s xD super
Hmm mam pytanko czy ktośbyłby zainteresowany tymi DVD z orginalnym menu itp.. tylko zeby zamias napisów angielskich były polskie ;>
Hmm bo.. ja mam zamiar przed nagraniem wszysteki napisy tak przerobić.. z pierwszym i drugim odcinkiem już tak zrobiłem.. troche roboty było..i tutaj mam pytanie czy ktos mogłby, albo moze ma lepsze tłumaczenie EL ? Bo to jest straszne w porównaniu z tym nag. a Angielskiego na tyle az nie znam zeby wszystko sam poprawić/ przerobić
Pozdrawiam!
Oczywiście jakbyliby chętni to po zamianie napisów uploadował bym wszystkie DVD
~tymek88 mam nadzieje ze przeczytales zasady ADC bo tam jak ich nieprzestrzegasz to ban leci
ara ara...
* Downloaded less than 10 GB: no required ratio
* Downloaded between 10 and 40 GB: 0.5 ratio
* Downloaded between 40 and 70 GB: 0.6 ratio
* Downloaded between 70 and 100 GB: 0.7 ratio
* Downloaded more than 100 GB: 0.8 ratio
Hmm ja od wczoraj wieczorka ściągam.. i mam takie cos ;P
Uploaded 238.55 MB
Downloaded 14.56 GB
Share ratio 0.015
Hmm a co to jest to Share ratio ? xD
ps. byłby ktoś zainteresowany tym co pisałem wyzej ?
Nie wiem czy poważnie nie wiesz co to share ratio, ale to jest stosunek Uploaded do Download. No cóz... niedługo pożegnasz się prawdopodobnie z kontem na ADC... jeśli tego szybko nie zmienisz (nie pamiętam ile masz czasu). A osoba, która wspomanił Strusic to możliwe, że jakiś honorowy dawca, w każdym razie dosyć często banują za małe ratio (avatarek takiego płonącego typka się pojawia przy nicku).
Hmm ja od wczoraj wieczorka ściągam.. i mam takie cos ;P
Uploaded 238.55 MB
Downloaded 14.56 GB
Share ratio 0.015Hmm a co to jest to Share ratio ? xD
ps. byłby ktoś zainteresowany tym co pisałem wyzej ?
ja bym chciał miec taką wersje z polskimi napisami. nawet bardzo
jakbys mial problemy z kontem na ADC, dostał ostrzezenie to napisz do mnie ( PW ) to pomoge.
Ja próbuje pobrać DVD z D.N. Angel(w programie BitComet)i stale nie ma seeda a na stronie ADC piszę że jest nawet up dałem na 40kb/s a down na 10kb/s i nic :/ wie może ktoś co jest nie tak (sprawdzałem też inne pliki które mają 20 seedów na stronie ADC i mam to samo jak z D.N. Angel xD)
uTorrentem
Polecam ! tez tego używam..
Aktualnie ten plik z Elden LIed DVD - 16 GB xD idzie mi 315 KB/s
i już mam 75 %
IMO najlepsze suby do Elfen Lied to suby Anaki, po mojej obrobce (tylko ze bedziesz musial format przerobic z ASS na "costam", no i moje suby do zakonczenia serii :] .
Jesli chodzi o ISO z pl subami - jestem chetny na takie cos. Nawet przez torrenta.
OKI
Ściągneły mi sie dwie wersjie EL DVD ISO:
1. EL na Trzech DVD
1 DVD - 4.2 GB (razem- 12.8 GB)
2. EL takze na 3 DVD
1 DVD - (vol. 2 i 3) 5.1 GB, Vol. 1 6.7 GB (razem-16.1 GB )
I teraz nie wiem za ktore sie brać xDD
Hm @ Virus
Mógłbyś mi na gg albo na PW wysłać te najlepsze napisy do EL ? (w jednej paczce wszystkie- bo na ansi jest naprawde za duzo wersji )
Bierz się za tą 16gb ponieważ jest to wersja nie tknięta bez usuniętych dodatków itd.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
z tego co było napisane w danych to obie maja wszystkie dodatki i menu
hmm dziwne.. ale w tej wesji 16 GB sa 3 okładki dodatkowo.. i na nich widnieją tytuły (spis)
1. ODC 1,2,3,4
2.ODC. 6,7,8,9
3. ODC. 10,11,12,13
i nie ma EP 5 ? :|