Nie jesteś zalogowany.
nie rob tak potwornej rzeczy nie dam rady dmc z innymi napisami ;(
nie rob tak potwornej rzeczy nie dam rady dmc z innymi napisami ;(
Hehe.... a ja życzę miłych wakacji
Nie zupelnie wakacje, ale dzieki.
~ziomalLDZ spoko wytrzymasz, w tym czasie po prostu inna serie sobie obejrzysz, albo z subem konkurencji
~songoku, niestety DMC 02 i 05 nie działa na gigeshare. Pojawia się komunikat, że pliki nie istnieją.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
teraz brak odcinka 3 i 5 DMC na GS
Będziecie musieli poszukać gdzie indziej jak Wam się spieszy, bo ~songoku jest chyba niedostępny w tym momencie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Wiem, wiem, aż tak mi się nie śpieszy, przynajmniej będzie wiedział, że coś nie gra xD 2 epek leci z torrenta, wygląda jakby miał się niedługo ściągnąć
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
lepsze torrenty niż nic:) szkoda że jakoś wolno idzie;/ (~13kb/s ...)
Heh, bym udostępnił na torku ale zapomniałem, że niektóre spatchowałem i crc się nie zgadza już
to mógłbyś zapodać pacza jeśli jeszcze masz? bo link nie działa ;/
to mógłbyś zapodać pacza jeśli jeszcze masz? bo link nie działa ;/
Ha! usunęli konto songoku
niestety patchy nie mam, po spatchowaniu wywaliłem je bo po co trzymać jak mam wersję v2
razem 3,26gb
jakbym mógł jakoś udostępnić to bym to zrobił
dzięki za linki do DMC na DDL
pobierał właśnie pierwszy ep na rapidzie i miaha pełną gębą: max łącze 770kb/s.
Świetna robota. Naprawdę podziwiam.
I już się nie mogę doczekać, aż DMC sie skończy i zaczniesz wydawać kolejne odcinki Shigurui
Wracaj szybko
Chciałem pobrać Shin Hokuto no Ken ale przy drugiej części i trzeciej "The file that you were looking for doesn't exist"
Wwwwwwaaaaaaaaaaaaaa Jest możliwość ponownego wrzucenia tych pliczków?
błagam .... seda... sse DMC 7, potem 8,9,10 i ~4kb/s -.- ... zupełnie jak kiedyś gdy łącze stałe mieli nieliczni a ludzie łączyli sie z netem za pomoca 0202122
DMC 11, do pobrania w pierwszym poscie, albo z ANFO.
DMC 11, do pobrania w pierwszym poscie, albo z ANFO.
Wa! jeszcze tylko 1 ^^ gambatte songoku-sama
Songoku pisał kiedyś, że będzie miał przerwe w tłumaczeniu, gdyż wyjeżdża, ale już chyba wrócił, więc pewnie 12 epek niebawem
Z tego co pamiętam, to Songoku na forum anfo napisał, że 12 odcinek będzie nie prędzej niż za dwa tygodnie.