Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
najlepiej szukaj w empiku, bądź na gram.pl . Wszystkie wersje Guild Wars są po Polsku
ale w tym problem ze patrzylem tam i naklad wyczerpany czy ktos zna sklep gdzie ta gra jest dostepna ( nie chem uzywanej bo wtedy z serialem moga byc klopoty )
czy ktos sie orientuje czy mozna gdzies kupic ( najlepiej w sklepie ) podstawke tej gry , chcialbym zaczac gre w nia , oczywiscie chodzi o wersje PL
Jeśli w okolicznym EMPiK-u nie ma, to bardzo dziwne. Fakt, że na gram.pl, czyli u samego dystrybutora też podstawki nie mają... Przypuszczam, że w okolicach Świąt pojawi się wznowienie. Może to będzie pakiet podstawka + wszystkie dodatki? Poza tym, o ile wiem, grę można kupić przez neta. Klienta ściąga się za darmo, a żeby go uaktywnić potrzebny jest klucz tymczasowy (można dostać od znajomego, który kupił pudełkową wersję), albo normalny - i za ten klucz trzeba zapłacić.
Co się tyczy wersji językowej, to (przynajmniej w mojej, sklepowej wersji) można sobie przełączać języki (polski, rosyjski, koreański, angielski...) w trakcie gry i nie widzę powodu, żeby klient ściągnięty netem nie dawał takiej możliwości.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-10-13 02:35:49)
a moglby kots napisac pokolei jak wychodzila ta gra bo zbytnio nie wiem co jest podstawka i jak pokoleiwychodzily dodatki ( czy dodatki dzialaja samodzielnie i czy sa powiazane fabula z podstawka ) ??
Najpierw byla podstawa czyli Guid Wars prop(nie pamietam calej nazwy) potem bylo factions, nastepnie nightfall a na koniec wyszedl dodatek eye of the north. ^^(szukam kogos z kim moge pograc. Nick: łapcie mnie pod Shelin Jons lub Sharingan Hime , mam wszystkie kampanie lacznie z dodatkiem)
Ostatnio edytowany przez Minto (2007-10-13 12:16:04)
a moglby kots napisac pokolei jak wychodzila ta gra bo zbytnio nie wiem co jest podstawka i jak pokoleiwychodzily dodatki ( czy dodatki dzialaja samodzielnie i czy sa powiazane fabula z podstawka ) ??
Najpierw byla podstawa czyli Guid Wars prop(nie pamietam calej nazwy) potem bylo factions, nastepnie nightfall a na koniec wyszedl dodatek eye of the north. ^^(szukam kogos z kim moge pograc. Nick: łapcie mnie pod Shelin Jons lub Sharingan Hime , mam wszystkie kampanie lacznie z dodatkiem)
Podstawka wyszła pt. Guild Wars, bez podtytułu. Dwa pierwsze dodatki działają samodzielnie (ale im więcej zainstalowanych na kompie części, tym bogatsza gra, więcej terenów, większy wybór klas i profesji). Trzeci dodatek wymaga już zainstalowanej podstawki, albo któregoś z wcześniejszych dodatków.
Reasumując - bez podstawki, mając Nightfall, albo Factions, albo Nightfall i Factions też sobie pograsz, zarówno w PvsE, jak i w PvsP.
Tak to rozumiem. Sam posiadam tylko podstawkę. Chyba znów sobie zainstaluję i zobaczę, co tam słychać... (Stare ku?wy nie chcą zdychać.)
Klasycznie pojęty, RPGowo-hack & slashowy rozwój postaci jest w tej grze bardzo ograniczony, natomiast można typa rozmaicie konfigurować. Zostało to pomyślane tak, żeby gracz niedzielny miał szansę w starciu z MMORPG-owymi ćpunami. Nie trzeba w tym siedzieć 16 godzin na dobę, żeby się dobrze bawić.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-10-13 18:50:19)
[cytuj]Podstawka wyszła pt. Guild Wars, bez podtytułu. Dwa pierwsze dodatki działają samodzielnie (ale im więcej zainstalowanych na kompie części, tym bogatsza gra, więcej terenów, większy wybór klas i profesji). Trzeci dodatek wymaga już zainstalowanej podstawki, albo któregoś z wcześniejszych dodatków.[/quote]
Własnie pierwsza czesc nazwali "prophets"(sprawdziam nazwe^^)
Nie wiem czy nigdy nie grales czy co ale jak sie z ludzmi gada to sie mowi prop = prophets(podstawka) fc = factions(2 kampania) i nf = nightfall(3 kampania) i en lyb jak to woli gwen = eye of the north
[cytuj]Podstawka wyszła pt. Guild Wars, bez podtytułu. Dwa pierwsze dodatki działają samodzielnie (ale im więcej zainstalowanych na kompie części, tym bogatsza gra, więcej terenów, większy wybór klas i profesji). Trzeci dodatek wymaga już zainstalowanej podstawki, albo któregoś z wcześniejszych dodatków.
Nie wiem czy nigdy nie grales czy co ale jak sie z ludzmi gada to sie mowi prop = prophets(podstawka) fc = factions(2 kampania) i nf = nightfall(3 kampania) i en lub jak to woli gwen = eye of the north
Nie wiem czy nigdy nie grales czy co ale jak sie z ludzmi gada to sie mowi prop = prophets(podstawka) fc = factions(2 kampania) i nf = nightfall(3 kampania) i en lyb jak to woli gwen = eye of the north
Grałem tylko w podstawkę i może dlatego nie zaistniała potrzeba sprecyzowania? Przypuszczam, że podtytuł Prophets nadano podstawce kiedy wyszły dodatki, dla rozróżnienia. A z tym gadaniem to bywało różnie - czasem po angielsku (ani po polsku) nie szło się porozumieć. Miejscowy folklor znam słabo, ale łuzganina była przyjemna...
P.S. Ej, nie Prophets, tylko Prophecies (The first campaign, Guild Wars Prophecies (originally named Guild Wars), was released on April 28, 2005. - że zacytuję Wikipedię).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-10-13 20:50:24)
Strony Poprzednia 1 2 3 4